Ανατροπές στην τηλεθέαση στην πιο δύσκολη τηλεοπτική σεζόν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


 Είναι η πιο ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική τηλεοπτική σεζόν. Είναι η πρώτη φορά που κανένας δεν μπορεί να προβλέψει με ευκολία ποιο θα είναι το κανάλι που στο τέλος της σεζόν θα «τερματίσει» πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης. 

Πάμε να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα σύμφωνα με τα νούμερα των τελευταίων ημερών, καθώς έχουμε και κάποιες ανατροπές. 

-Τις τελευταίες μέρες καταγράφεται μία πτωτική πορεία στο «Πάμε Δανάη» του Mega. Βλέπετε, η gossip επικαιρότητα φούντωσε και αυτό ευνόησε τους Λιάγκα-Σκορδα και Καινούργιου που την ακολουθούν πιστά, με αποτέλεσμα να χάσει πόντους το soft πρωινό της Δανάης. Ενδέχεται αν κάποιο νέο ριάλιτι σαρώσει να κοστίσει και άλλο στην εκπομπή, καθώς το αναμενόμενο είναι να μην εστιάσει σε τέτοια θεματολογία η πρωινή εκπομπή του Mega σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό. Η τράπουλα ανακατεύεται με το δίδυμο του ΑΝΤ1 να αποδεικνύει πως είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει σε μία δημοσιογραφική πιάτσα που έχει προδικάσει μέσα από δημοσιεύματα ότι δεν θα είναι του χρόνου στον ΑΝΤ1. Η μάχη για την πρωινή ζώνη αναμένεται σφοδρή.

-Δεν βοηθήθηκε με τίποτα το «Game of chefs» με το δυνατό lead in των «Ράδιο Αρβύλα», αν και περίμεναν μία αύξηση 3-4 μονάδων. Το βλέμμα όλων των Αντεννικών τώρα είναι στη «Φάρμα» που ξεκινά το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 20:00. Ο στόχος των ανθρώπων του καναλιού δεν είναι πολύ μεγάλος, καθώς αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει το περιθώριο όταν ο «Σασμός» και «Γη της Ελιάς» απέναντι συγκεντρώνου το 45% της πίττας. Μαθαίνουμε πως θα είναι ευχαριστημένοι αν το αγροτικό ριάλιτι κάνει 12% τις Δευτέρες-Τρίτες που έχει «GNTM», 14% τις Τετάρτες-Πέμπτες και 18% στο μεγάλο επεισόδιο της Παρασκευής. Χαμηλές προσδοκίες θα πει κάποιος, αλλά μιλάμε για άνοδο 50% μίας πολύ σημαντικής ζώνης. Όσο για τη νέα χρονιά, περιμένουν στον ΑΝΤ1 να δουν τελικά τι ώρα θα ξεκινά το «Survivor» και το «Master chef» για να βάλουν τους πρώτους στόχους. Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για ένα αρκετά εκρηκτικό καστ που δίνει μπόλικο ψωμάκι από ριάλιτι. 

-Ανεβαίνει σιγά σιγά η Ηλιάνα με το «Style me up» και τσιμπάει τηλεθεατές. Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε με πολικές θερμοκρασίες βρίσκει σιγά σιγά το κοινό του, σε αντίθεση με την Τάτι που φαίνεται πως τα τελευταία 3 χρόνια η τηλεόραση δεν της έχει δείξει το καλό της πρόσωπο. 

-Πολύ σοβαρά θα πρέπει να σκεφτούν στον ΣΚΑΙ το αν θα πρέπει ο Νίκος Μουτσινάς να συνεχίσει το μεσημέρι, καθώς η κόπωση έχει έρθει. Αναμενόμενο, καθώς μία τέτοια καθημερινή προσωποκεντρική εκπομπή κάνει εύκολα «κοιλιά». Αντίθετα, το «Shopping Star» δείχνει να είναι ο πρωταγωνιστής της ζώνης για 6η χρόνια.

-Σαρώνει ο «Τροχός της Τύχης» και στο STAR ανοίγουν σαμπάνιες. Το νέο στοίχημα είναι να μην έχει το τηλεπαιχνίδι απώλειες μετά την είσοδο της Μαρίας Μπεκατώρου με ομοειδές προιόν ακριβώς απέναντι. Η ιστορία έχει δείξει πως ο Πολυχρονίδης έχει εξαφανίσει όλα τα τηλεπαιχνίδια που έχουν βρεθεί απέναντι του όλα αυτά τα χρόνια. 

-Ανατροπές στην απογευματινή ζώνη; Χθες Παρασκευή, το «5χ5» και ο «Ήλιος» πέρασαν τις «Οικογενειακές ιστορίες» και το «Deal» αντίστοιχα. Βλέπουμε, μία σταδιακή άνοδο στα απογευματινά προγράμματα του ΑΝΤ1. Από την άλλη, και παρά το lead in, το δελτίο του ALPHA είναι πιο πάνω από αυτό στο Μαρούσι...Καμπανάκι για αλλαγές...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σωστά τα περισσότερα, αλλά το μεσημέρι πρωταγωνίστρια είναι η Ζέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το game of chefs φυσικά και βοηθήθηκε αλλά ένα κακό πρόγραμμα ότι και lead in να πάρει δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !