Θα παίξει Σάββατο και Κυριακή η «Φάρμα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
19

 


«Η Φάρμα» κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο στον ANT1 και θα είναι πιο κοντά στην αγροτική ζωή από ποτέ! Το αγαπημένο ριάλιτι περιπέτειας δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 20:00 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 21:45, ενώ από τις 6 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενώ το πρόγραμμα του Mega ας πούμε στο primw time δεν είναι αχταρμας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε που νομίζω ότι μόνο για αυτή την εβδομάδα θα είναι έτσι και θα παίζει μόνο καθημερινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα ο άλλος κατευθείαν να βγει να πει για το mega λες και του έθιξαν το πρόγραμμα του ant1 του... Έλεος μερικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί είπε κάτι που δεν ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν αυτό που είπες ισχύει ή δεν ισχύει. Η Ελιά έχει σταθερή ώρα έναρξης στις 9 και ίσως αχταρμά να εννοείς ότι παίζει πότε μέχρι τις 10.30 και πότε μέχρι τα μεσάνυχτα. Αυτό που γράφω είναι για το πώς θίγεστε μερικοί προσωπικά μόλις ο άλλος γράψει κάτι για το αγαπημένο σας κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φάρμα μόνο αυτό το Σκ θα παίξει έτσι. Δεν είναι αχταρμας όπως το Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπημένο κανάλι είναι για εσάς τοMega οπότε πρόσεχε τι λές γιατί βγάζει μάτι. Μεγάλο θράσος να μιλάς για αγαπημένα κανάλια που αμέσως έχεις την ανάγκη να απαντήσεις και να κάνεις επίθεση χωρίς να ξέρεις κιόλας αν ισχύει αυτό το αγαπημένο κανάλι που λες. Αν δεν είσαι εργαζόμενος του Mega θα πρέπει να το κοιτάξεις λίγο σοβαρά γιατί καταντά άρρωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλος βγήκε πρώτος να κάνει επίθεση στο prime του mega γιατί νόμιζε πως του έθιξαν το prime του αγαπημένου του ant1. Μάτι βγάζει, εδώ είναι όλα τα σχόλια και οποιοσδήποτε μπορεί να διακρίνει την εμπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα τουMega είναι το μοναδικό κανάλι με αχτατμα prime time. Πότε παίζουν 2 ώρες πότε όλο το prime time. Άλλες φορές μόνο 30 λεπτά. Δεν ξέρεις πραγματικά ποτέ τελειώνει η γη της ελιάς. Την αλήθεια είπα συγγνώμη αν έθιξα το κανάλι που τόσο πολύ αγαπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πες τα 12:51!Γίνεται λόγος και για αρρώστια ενώ ισχύει ακριβώς το αντίστροφο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ σχολίασα για του Mega κι αυτός ξεκίνησε από το πουθενά να λέει για ΑΝΤ1. Η πλάκα είναι ότι από ΑΝΤ1 δεν βλέπω τίποτα. Γι'αυτό εκνευρίζομαι. Μόλις πει κάποιος αρνητικό για Mega είναι δεδομένο ότι είναι φανατικός του ΑΝΤ1. Τραγικό αλήθεια. Συνέλθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη χτυπιέσαι 1:36. Μας έπεισες ότι δεν βλέπεις τίποτα από αντ1 γι’ αυτό και απάντησες σε κάποιον που σχολίασε τον αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαίνεται πως είσαι ο ίδιος από τον τρόπο γραφής σου.ο ίδιος που ΑΝΟΙΓΕΙ συνεχώς τέτοιες συζητήσεις υπερ Αντ1 και με λύσσα κατά όλων των άλλων. Δεν πέφτω στο επίπεδο σου. Φελακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.36 Όλα ξεκίνησαν από το πρώτο σχόλιο σου στις 8.51, όταν πρώτος και χωρίς λόγο και εκτός θέματος έκανες επίθεση στην prime του mega, γιατί θεώρησες πως σου έθιξαν την prime του ant1. Όλοι το βλέπουμε αυτό. Από το σχόλιο 8.51 ξεκίνησαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φυσικά και βλέπω. Άγριες μέλισσες τις οποίες θεωρώ το καλύτερο καθημερινό σίριαλ που έχει υπάρξει ποτέ στη ελληνική tv. Λατρεύω Αρβύλα επίσης. Τους φανατισμους δεν μπορώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1.46 Μα παραπάνω δεν έλεγες πως δεν βλέπεις τίποτα από ant1;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε λίγο θα μας πει ότι βλέπει και Ζέτα και το πρωινό που φέτος είναι πολύ καλό. Αλλά δεν βλέπει αντ1. Μετά θα μας πει και ότι δεν δουλεύει για τον αντ1 και εμείς θα το πιστέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το σχόλιο 1:46 ανήκει σε εμένα που πρωτοσχολιασα 1:31, μπερδεύτηκα και νόμιζα πως το αν βλέπω Αντ1 πηγαίνει σε εμένα, με συγχωρείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !