Νομικά προβλήματα αντιμετωπίζει το "Ελλάδα έχεις ταλέντο"... Πότε θα βγει τελικά;

Άρης Κατσιφής
3


Στα δικαστήρια θα διεκδικήσουν την… πατρότητα του επιτυχημένου ψυχαγωγικού σόου «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ο γνωστός σκηνοθέτης Μπάμπης Περσίδης και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1. Όπως είναι γνωστό το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της εκπομπής.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες του apotypomata.gr, το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» αν και ήταν από τα πρώτα πρότζεκτ που θα ξεκινούσαν στον ΑΝΤ1, να παίρνει αναβολή για ακόμη μία φορά χωρίς να αποκλείεται να κάνει πρεμιέρα και στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να θυμίσω ότι το πρώτο τρέιλερ για συμμετοχές του Ελλάδα έχεις ταλεντο, βγήκε στον αέρα τον περασμένο Ιανουάριο... Τέτοια διαφήμιση δεν έχει λάβει κανένα άλλο πρόγραμμα και ακομα να βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πατροτητα του ελλαδα εχεις ταλεντο;; Δεν κολλαει. Ειναι προιον ξενης εταιρίας η οποία κάνει συμφωνία με τον χ σταθμό. Ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης που κινείται νομικά εναντίον του σταθμού ισχυρίζεται πως ο ίδιος δημιούργησε τον τίτλο ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ και πρόβαλλε το γνωστό αυτό concept στον τηλεοπτικό σταθμό TV MAGIC (ναι, το κανάλι με τις γνωστές trash εκπομπές των 90's) το 2005, από Φεβρουάριο μέχρι Μάιο. Δηλαδή είναι σαν το τοπικό κανάλι ΕΠΙΛΟΓΕΣ να αγοράζει τα τηλεοπτικά δικαιώματα εκατομμυρίων δολαρίων του THE VOICE και χωρίς την παραμικρή γνώση και τεχνικό εξοπλισμό να βγάζει στον αέρα το παγκόσμιο αυτό τηλεοπτικό φαινόμενο. Εννοείται πως τα δικαίωμα και τον χειρισμό τέτοιων μεγάλων project δεν τον έχει μόνο ο ANT1, ο ΣΚΑΪ κ.τ.λ. άλλα και οι σύμβουλοι των δημιουργών του προγράμματος. Πως γίνεται τελικά το τοπικό TV MAGIC, που το 2005 ήταν κοντά στο κλείσιμο του και που είχε μόνο μία μεσημεριανή εκπομπή με trash προσωπικότητες της Πάνια, να έχει και τον πρώτο κύκλο του ΤΑΛΕΝΤΟ στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !