ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Που θα βγει τελικά ο "Εκατομμυριούχος"; Με Γρηγόρη η Σπύρο στην παρουσίαση; Όλο το ρεπορτάζ

15


 Πραγματικό πανικό έχει προκαλέσει το τηλεπαιχνίδι  "Ποιος θέλεις να γίνει εκατομμυριούχος". Το πρώτο  θρίλερ ξεκίνησε με τον παρουσιαστή του πριν ένα μήνα , που εν τέλει  δεν υπήρχε θέμα αλλαγής στα σχέδια και θα το παρουσίαζε κανονικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το δεύτερο και ίσως πιο σοβαρό θρίλερ αυτό τις αρπαγής του τηλεπαιχνιδιού από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο...

Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο άκουσμα και σε μια επικοινωνία που είχε το TVNEA.COM δεν το δώσαμε βάση..., ωστόσο χθεσινή αναφορά δημοσιογράφου να το έχει σαν δεδομένο και με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο STAR, μας έκανε να το ψάξουμε λίγο πιο βαθιά.

Πράγματι, το τηλεπαιχνίδι το έχει στα χέρια η παραγωγή του ο Γιάννη Καραγιάννη και το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν κλεισμένο για τον ΑΝΤ1. Βασικά σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που φτάνει αυτή τη στιγμή στο TVNEA.COM ήταν και είναι κλεισμένο για τον ΑΝΤ1 , καθώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδεχόμενο να μετακομίσει σε κάποιο άλλο καναλιού.

Μάλιστα οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ποιος θέλεις να γίνει εκατομμυριούχος, τρέχουν εδώ και 10 μέρες, ενώ και πριν λίγα λεπτά έπαιξε ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1.

Πάντως έτσι κι αλλιώς ο ΑΝΤ1 έχει μια πολύ καλή και άψογη συνεργασία με τα ΚΑΠΑ studio που  βασίζεται δε πολύ γερά θεμέλια κι έχει "χτίσει" πάνω σε επιτυχίες...

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το περίμενα ότι ήταν μπαρουφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλύτερα να το παρουσιάσει ο Λιάγκας,του πάνε περισσότερο τα τηλεπαιχνίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλύτερος παρουσιαστής ο Λιάγκας απο τον Αρναούτογλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα έκανε ξανά το λάθος ο Αντ1 μετά που έχασε τα δικαιώματα του The Voice να χάσει ακόμα ένα δυνατό πρόγραμμα όπως τον εκατομμυριούχο...Εμαθαν απο τα λάθη τους!Σαν πρώτη επιλογή για παρουσίαση του εκατομμυριούχου θα έβαζα τον Λιάγκα, μέτά τον Αρναούτογλου και τελευταία επιλογή τον Παπαδόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λιάγκας καλύτερος από τον Αρναούτογλου; Ρε πάτε καλά; Δεν παίζει. Ευτυχώς του χρόνου μπορεί να μην υπάρχει καν ο τύπος αυτός. Ο Γρηγόρης τα σπάει σε τηλεπαιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι σχέση έχει το The Voice. Τα δικαιώματα δεν τα είχε η παραγωγή αλλά το κανάλι. Η ξένη παραγωγή έδωσα τα δικαιώματα στον Τούρκο να τα διαχειρίζεται. Μην γράφεις ότι να ναι ρε 11:18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:21 Nομίζω δεν κατάλαβες τα λεγόμενα μου και γράφεις ανακρίβειες!Ο Αντ1 ενώ είχε στην τζέπη τα δικαιώματα του Voice απο την ξένη εταιρεία παραγωγής,τα έχασε απο κακούς χειρισμούς του τότε διευθυντή προγράμματος του Αντ1!Εχασε και άλλα project τοτε απο κακούς χειρισμούς απ ότι ακούστηκε τότε απο τα media όπως survivor και GNTM!Ετσι η ξένη εταιρεία παραγωγής παρά να περιμένει τον Αντ1 που αργούσε,έδωσε τα δικαιώματα στον Τουρκο παραγωγό και του VOICE και του SURVIVOR!Γι αυτό είπα δεν θα έκανε το λάθος να χάσει ξανά τα δικαιώματα ενός τόσο επιτυχημένου προγράμματος ο Αντ1 απο την εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιιώματα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:58 μ.μ.
    Δεν είναι αλήθεια αυτό που λες. Ο Τουρκος είχε τα δικαιωματα απο την τουρκία και μόλις τερμάτισε ο τελευταιος κυκλος του ΑΝΤ1 τα πήρε και τα πήγε στο STAR. Απο εκει και μετά ο κακός χαμός. Καμια σχέση το THE VOICE με αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναμένεται να σαρώσει στην τηλεθέαση!!!Είναι το πιο συναρπαστικό και το πιο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι που παίκτηκε στην ελληνική τηλεόραση!Δεν είναι τυχαίο που το ήθελαν όλα τα κανάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγα το παιχνίδι που σφάζονται τα κανάλια, την τελευταία φορά που παίχτηκε πήγε άπατο. Όλο τα ίδια και τα ίδια, τίποτα καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγα ρε παιδια, τοσο ενθουσιασμενοι ολοι; Ενα τηλεπαιχνιδι γνωσεων είναι και τίποτα παραπάνω. Αλλωστε δεν δινουν καν 1 εκ, αλλα 100.000, οπότε δεν δικαιολογείται και ο τίτλος.Δεν νομίζω ότι το περιμένει τόσο πολύ ο κόσμος. Το the voice δεν συγκρίνεται, γιατί είναι πολύ διαφορετικό κόνσεπτ, και πολύ πιο σύγχρονο, αν και αυτά που γράφει ο 11.18-11.58 όντως ισχύουν και είναι και πασίγνωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την τελευτσία φορά που παίχτηκε ήταν στον Σκάι και δέν πήγε καλά γιατί δεν ήταν ακριβώς το ίδιο,είχε αρκετές διαφοροποιήσεις απο τις προηγούμενες εκδόσεις του εκατομμυριούχου!Ακόμα και τον τίτλο του άλλαξαν..Hot seat ήταν ο τίτλος και παρουσιαστής ήταν ο Ζουγανέλης που δεν του πήγαινε καθόλου το τηλεπαιχνίδι αυτό...Βασικά ότι προγράμματα ψυχαγωγίας έκανε ο Σκάι τότε δεν του έβγαινε επειδή όλο σχεδόν το πρόγραμμα του τότε ήταν όλο ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απ' ότι φαίνεται για να το ψάχνει και το Star και να προσπαθεί να τον κλέψει γνωστή τακτική τελευταία του καναλιού, έχει έλειψε. Πράγματι στον ΣΚΑΪ τότε δεν πήγε καλά, αλλά ήταν η χρονιά που είχε σκληρό ανταγωνισμό κι ο ΣΚΑΪ ήταν ανύπαρκτο κανάλι.
    Το Voice το έχασε ο ΑΝΤ1 γιατί ο Ατζουν έκλεισε πακέτο από τη μαμα εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο μόνος λόγος για να μη δεις τον εκατομμυριούχο είναι ο Αρναούτογλου. Μα τον Αρναούτογλου; Σε παιχνίδι γνώσεων; Ποιος τον σκέφτηκε; Ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος και σίγουρα του ταιριάζει περισσότερο. Ή κάποιος άλλος. Κρίμα γιατί είναι πολύ καλό και δυνατό τηλεπαιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Γρηγόρης είναι πολύ καλός σε τηλεπαιχνίδια. Επίσης είναι αυτός που το πρότεινε και το έψαξε ο Καραγιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !