ΑΝΤ1: Αναίρεσαν την απόφαση για νέα αλλαγή ώρας...

4

 


Τι κι αν στον ΑΝΤ1 έστειλαν δελτίο τύπου με νέα αλλαγή για τον ΗΛΙΟ και το 5 Χ 5, οι τηλεθεατές είχαν τελικά την τελευταία λέξη, καθώς μετά απο πάρα πολλά σχόλια και κράξιμο που έκαναν στον σταθμό μέσα απο τα social media του, αποφάσισαν να μην πειράξουν τα προγράμματα τους ξανά. 

Έτσι  στις 16:30 θα παίζει το τηλεπαιχνίδι 5 X 5  ενώ στις 17:30 ο ΗΛΙΟΣ .

Πάντως ,τους λες και γκαντέμηδες στο προγραμματισμό... Εκεί που πάνε να κάνουν  μια αλλαγή ,  καθώς πράγματι οι μετρήσεις τηλεθεάσεις έδειχναν ότι το  5 X 5  που τερμάτιζε πρώτο τον τελευταίο καιρό στις 17:30 (πριν γίνει η αλλαγή) , άλλαξε αψυχολόγητα ώρα το κανάλι. Και ξαφνικά την Πέμπτη που αποφασίζεις και στέλνεις νέα αλλαγή , σου έρχεται  την Παρασκευή η πρωτιά απ' αυτά τα προγράμματα.

Κάποιος μάλλον σας τρολάρει κανονικά...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πολυ το ευχαριστηθηκα που εγιναν ρεζιλι δημοσιως αφου αποφασισαν αλλαγη ωρας την διαφημισαν την νεα ωρα και μετα την αναιρεσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έπραξαν. Πραγματικά δεν τους θέλει με τίποτα στον προγραμματισμό. Ίσως βέβαια φταίνε και τα πρόσωπα που τον κάνουν. Μάλλον δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν οι ίδιοι έχουν αναλάβει και τον προγραμματισμό του tv Μακεδονία καταλάβαινουμε γτ δεν πιάνει ούτε 1% παίζοντας 8 ώρες τηλεπωλησεις και αδιάφορες μετα σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 5x5 ήταν πρώτο στη ζώνη του από πέρσι όταν έπαιζε 17:45 αλλα και στις 16:30 δεν τα πάει άσχημα αλλά εκείνη την ώρα έχει πολύ ανταγωνισμό και είναι λογικό κάποιες μέρες να πέφτει. Ο Ευαγγελάτος σαρώνει όταν υπάρχει επικαιρότητα και οι κακογουστες ιστορίες έχουν τηλεθέαση, ενώ κανονικά δεν αξίζει ούτε 5% τόσο χαμηλού επιπέδου πρόγραμμα. Για να δούμε τι θα κάνουν και αυτή την εβδομάδα γιατί δεν θα μου κάνει εντύπωση αν ο Αντ1 ξανααλλάξει ώρα για 3η φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !