«Φάρμα»: Ο ΑΝΤ1 μοιράζει εξώδικα πριν καν αρχίσει το ριάλιτι

Χρήστος Παναγούλης
4


Aπό πολύ νωρίς ξεκίνησαν τα εξώδικα μεταξύ των σταθμών, με τον ΑΝΤ1 να κάνει την αρχή επιθυμώντας να διαφυλάξει τη «Φάρμα», ένα από τα φιλόδοξα project για το β’ μισό της σεζόν από… αποκαλύψεις που προκαλούν ακόμα και εσωτερικές κόντρες. Όπως αποκαλύπτει το primetime.gr, το κανάλι του Αμαρουσίου έστειλε εξώδικο στον ALPHA προκειμένου να προλάβει μελλοντικά spoiler. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι κάμερες εκπομπών του ALPHA προσπαθούν όλες αυτές τις μέρες να… απαθανατίσουν τους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Οι διαγωνιζόμενοι είναι ήδη σε καραντίνα με σκοπό να διασφαλιστεί ότι κανείς από αυτούς δεν νοσεί από κορονοϊό, έτσι ώστε σε λίγες ημέρες και εφόσον όλα πάνε καλά να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Φαίνεται λοιπόν ότι κάμερες από εκπομπή του ALPHA προσπάθησαν να τραβήξουν πλάνα των διαγωνιζόμενων, με αποτέλεσμα στον ΑΝΤ1 να αποφασίσουν πως πρέπει να διασφαλίσουν την αποκλειστικότητα του τηλεοπτικού τους προϊόντος και να απαγορεύσουν πλάνα και οποιοδήποτε spoiler.

Σύμφωνα με το primetime.gr, στο κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται πως αντιμετωπίζουν… μουρμούρα από «Το πρωινό» που θέλει να μεταδίδει αποκλειστικά τις ειδήσεις για το ριάλιτι πιστεύοντας ότι έτσι θα ανεβάσει τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι λοιπόν η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να στείλει το εξώδικο στον ALPHA, ενώ σκοπεύουν να ακολουθήσουν την ίδια τακτική και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς αν βγάζουν σπόιλερ για τη «Φάρμα» αλλά και για άλλες παραγωγές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ελληνικό κανάλι ακολουθεί την συγκεκριμένη τακτική. Κάτι αντίστοιχο είχε ακολουθήσει κι ο ΣΚΑΪ για το «Survivor», ενώ πέρυσι το STAR είχε στείλει εξώδικο στον ΑΝΤ1 ώστε να μην… σποϊλάρουν το GNTM στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους. Το επίφοβο είναι πως αν τα προϊόντα τους, κυρίως τα ριάλιτι, δεν κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τότε κάποιοι… μπορεί να παρακαλούν για αναφορές τους σε εκπομπές άλλων σταθμών… μπας και ανέβουν λίγο υψηλότερα οι τηλεθεάσεις τους…!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όντως είναι επίφοβο γιατί έτσι ίσως να μην παίζουν τίποτα. Πέρυσι μέχρι και αποκλειστικά πλάνα έδιναν στη Χρηστίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καλά κάνει. Δεν μπορεί να παίζει "αποκλειστικά"η κάθε τρέσα και να μην παίζουν στον Αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως τώρα με τα νούμερα που θα κάνει το ράδιο αρβύλα το σκεφτούν και οι υπόλοιποι σταθμοί κ στείλουν εξώδικο με τη σειρά τους στον Αντ1?θα χάσει μεγάλη δυναμική έτσι κ το ράδιο αρβύλα όπως κ του Μουτσινά που η επιτυχία των εκπομπών αυτών οφείλεται στο τρολαρισμα που κάνουν, σχολιάζοντας άλλες εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αρβύλες δεν κάνουν σποιλερ. Άλλωστε ο Αντ1 πιθανόν να απαγορεύει τα σποιλερ όχι να παίξουν θέματα από τη φάρμα. Τόσο πολύ τσούζει; Είναι απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !