Ο ΑΝΤ1 πληρώνει τα λάθη στον προγραμματισμό του...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7


 Αναμφισβήτητα η μεταγραφή των "Ράδιο Αρβύλα" στον ΑΝΤ1 έδωσε τεράστια ώθηση σε ένα σημαντικό slot για τα κανάλια, το 20.00-21.00. 

Νούμερα που αποδεικνύουν ότι δικαίως έγινε όλος αυτός ο ντόρος τους προηγούμενους μήνες, αλλά και η διεκδίκηση των καναλιών για να τους εντάξουν στο πρόγραμμά τους. Ωστόσο, αυτή η μεταγραφή έφερε κάποιους νέους πονοκεφάλους στο κανάλι. 

Όχι φυσικά εξαιτίας του Αντώνη Κανάκη, αλλά λόγω κάποιων στελεχών που προφανώς δεν αντιλαμβάνονται βασικούς κανόνες της τηλεόρασης. Το είχαμε πει αρκετές φορές πως πρέπει να είσαι εντελώς αφελής για να "πειράξεις" το "5χ5" με τον Σεφερλή που σκίζει και που χάρη σε αυτό σημειώνει και το δελτίο πολλές φορές πρωτιές. Το τηλεπαιχνίδι τον προήγουμενο μήνα αποτέλεσε φαινόμενο στην απογευματινή ζώνη. Λάμβανε lead in 5% και το έκανε 18%, αφήνοντας το "Deal" σταθερά πιο πίσω. Ήταν εξαρχής λάθος να αλλάξει ώρα, θυμίζοντας την αυτοκτονική κίνηση του ΑΝΤ1 το 2018 να μετακινήσει το "Ρουκ Ζουκ" από τις 15.00 το μεσημέρι στις 17.00 το απόγευμα. Θυμάστε τι είχε γίνει τότε;

Αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 έκανε απλόχερα ένα δώρο στον Φερεντίνο και στον Σρόιτερ, ενώ θα μπορούσε να μετακινήσει τον "Ήλιο" πριν τον Σεφερλή. Αν το "5χ5" με το 5αρι έκανε 18αρι, με ένα 13αρι πάσα της σειράς, δεν θα μπορούσε να κάνει τα 23αρια που κάνει και ο "Τροχός"?

Τώρα δύο λύσεις υπάρχουν. Αποδοχή της ήττας και αλλαγή προγραμματισμού ή υπομονή. Η δεύτερη λύση μπορεί να λειτουργήσει και σιγά σιγά τα δύο προγράμματα να "χτίσουν" κοινό (άλλωστε και ο Σεφερλής άργησε τη φετινή σεζόν να πάρει τα πάνω του), αλλά και μπορεί να μη βοηθήσει και η πτώση να είναι αισθητή. 

Αν ο Σεφερλής δεν επιστρέψει στα 18αρια και ο "Ήλιος" δεν μπορέσει να προσεγγίσει τα νούμερα που έκανε το "5χ5", τότε για άλλη μία φορά θα πρέπει κάποιοι να προβληματιστούν για τις επιλογές των στελεχών στο τμήμα προγράμματος του ΑΝΤ1...

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όπως και να έχει έχει ανεβάσει τα νούμερα του στο συνολο της ημέρας
    Όλα τα άλλα να είχαμε να λέγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Και μόνο που τα απογεύματα από βαθιά μονοψήφια πέρασε σε διψήφια και στις 8 οι αρβύλα σαρώνουν νομίζω μόνο κέρδος έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκ νομιζω είναι πολυ νωρις για να βγάλουμε συμπέρασμα μετα απο 2 μερες.
    Ας περάσουν 2 εβδομαδεε κ τότε βλέπουμε. Ουτως η αλλως κ φετος ο Μάρκος άργησε φέτος να πάρει τα οανω του. Τον πρωτο μήνα δεν πήγαινε πολυ καλά.
    Οι αρβυλα σκίζουν στις 8 κανουν σχεδον τα διπλάσια νουμερα απο Ηλιο. Ο Ηλιος δεν εκανε την διαφορά στις 8
    Τον περνούσε συνέχεια ο Alpha.
    Ενω τωρα εγινε μέγαλη η διαφορά με τους αρβυλα.
    Πιστευω απο βδομαδα θα ανέβει στο 18-20 ο Σεφερλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήδη εχθές ο Μάρκος ήταν ανεβασμένος. Ας δώσει λίγο χρόνο να δούμε τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ σχετικά με αυτό που αναφέρετε στο κείμενο. Ο Αντ1 είναι πολύ αφελής, πείραξε ένα από τα πιο πετυχημένα πρόγραμμα του μέχρι τώρα καθώς πριν τους ράδιο αρβύλα μόνο η Μακρυπουλια έκανε καλά νούμερα και ο Σεφερλης που πολλές φορές έφτανε 20 αρι και ήταν πρώτος στη ζώνη του. Τώρα πήγαν και τον έβαλαν σε προγράμματα που έχει συνηθίσει ο κόσμος απέναντι από τις Ιστορίες του Alpha, τον Ευαγγελάτο και το Shopping Star κιομως το 5x5 στέκεται αξιοπρεπώς με το χθεσινό 13,5%. Έχετε απόλυτο δίκιο ότι έπρεπε να βάλουν πριν τον Ήλιο και ο Μάρκος να παραμείνει στην ώρα του γιατί φανταστείτε εάν έκανε 18αρια με 4% πάσα από τα εγκλήματά, πόσο θα έκανε μετα από την σειρά; Τεράστιο λάθος του καναλιού αλλά πολλά μπράβο στο Σεφερλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έπρεπε 8 Νοεμβρίου που άρχισαν οι Αρβύλα να μετακινήσουν τον Ήλιο 9,όσο για τους σεφ Σαββατοκύριακο.
    Έκρυψε και τον ήλιο τώρα,και νευρίασε τους τηλεθεατές.εχει δίκαιο το κείμενο μετά την ζετα, να λάμψει ο Ήλιος, και έπρεπε τώρα να παίζει ο εκατομμυριουχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζάμπα προσπαθείτε να «ανεβάσετε» τον αντ1. Αφού δεν σας ακούει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !