Με άρωμα «Survivor» και «GNTM» τα ονόματα που συζητούν για τη «Φάρμα»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

 


Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χρήστο Κούτρα, η «Φάρμα» αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο. 

Και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα ραντεβού για να βρεθούν οι φετινοί συμμετέχοντες. Μέχρι στιγμής, ο Σταμάτης Γαρδέλης πέρασε την πόρτα του καναλιού του Αμαρουσίου, όπως επίσης και η Μαίρη Μηλιαρέση. Επιπλέον, ένα ακόμη πρόσωπο που έχει κάνεις συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο της “Φάρμας” είναι η πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο. Έχουν ακουστεί και άλλα άτομα για το ριάλιτι περιπέτειας όπως η Αγγελική Ηλιάδη. 

Ένα ζευγάρι έκπληξη που φαίνεται να συζητά με τον ΑΝΤ1 είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ενώ συνήθως ο Σάκης Κατσούλης απαντά στα μηνύματά του, σε ερώτησή του για τη «Φάρμα», δεν έλαβε ποτέ κάποια απάντηση.

Τέλος, Τριαντάφυλλος και η Έλενα Παπαβασιλείου έχουν «πέσει» στο τραπέζι των στελεχών του ΑΝΤ1, όμως, δεν έχουν πραγματοποιήσει ακόμα κάποιο ραντεβού με την παραγωγή.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ελεος!Γιατι νομιζουν οτι μα το να παιρνουν "αποφαγια" αλλων ριαλιτυ θα κανουν top τηλεθεαση?Το εχουμε ξαναδει το εργο με το nomads που ειχαν παρει παικτες απο τα προηγουμενα survivor,αλλα και φετος με το top chef, και τις 2 φορες καθε φορα το αποτελεσμα ειναι παταγωδης αποτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στελέχωση με πρωτοτυπία... Μυαλό δε βάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα παραπάνω ονόματα η μόνη που θεωρώ ότι δεν είναι καμμένο χαρτί είναι η Ντρίο, και αυτό επειδή ήταν στο GNTM και όχι σε ριάλιτι επιβίωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλές επιλογές τα ονόματα που ακούστηκαν όπως Ανατολάκης,Γαρδέλης,Μηλιαρέση και Ηλιάδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !