«Super Κατερίνα»: Το ρεπορτάζ που άναψε φωτιά για το τηλεοπτικό μέλλον των Λιάγκα-Σκορδά!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10


 Μία ατάκα-φωτιά "πέταξε" χθες ο Χάρης Λεμπιδάκης στο «Super Κατερίνα». 

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα βρίσκεται του χρόνου στη βραδινή ζώνη, καθώς θα μετακινηθεί σε κάποια άλλη. Το μυαλό όλων πήγε στο ότι ο δημοσιογράφος μπορεί να εννοεί ότι θα αναλάβει την καθημερινή πρωινή ζώνη 10-1 στη θέση των Λιάγκα-Σκορδά. 

Την επιβεβαίωση των υποψιών μου μας έκανε η Κατερίνα Καινούργιου όταν ανέφερε ότι δεν θέλει να σχολιάσουν καθόλου το συγκεκριμένο θέμα, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να απαντά πως παίρνει πάνω του αυτό που είπε. Προφανώς, μετά την κόντρα με τη Μαλέσκου και το ότι θεωρήθηκε ότι "χτυπά" τους απέναντι, η Κατερίνα Καινούργιου φοβήθηκε μήπως ανοίξει νέο κεφάλαιο...

Απλά να θυμίσουμε πως η σεζόν είναι πολύ μεγάλη για να μπορεί κανείς να αξιολογήσει το πως θα τα πάνε Λιάγκας-Σκορδά και για το αν πρέπει να αντικατασταθούν. 


Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν τον έκοψε, επειδή δεν ήθελε να ακουστεί. Έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της, αλλά με τρόπο που δε θα την εξέθετε τόσο. Πολύ φθηνά κόλπα για τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταχα δεν ήξερε. Κιτρινιλες Θέμη ειναι αυτές. Τραγικό να μιλας για τους απέναντι όταν κι εσυ κανεις περιπου τα ιδια νουμερα τηλεθεασης καθηεμρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκαιο έχεις. Και θα βγουν και θα πουν οτι εννοούν το prime time με τον Εκατομμυριούχο. Φθηνά κόλπα. Φαε την σκόνη απο το Πάμε Δαναη, ψευτική. .

      Διαγραφή
  3. Τελικά δεν ντρέπεται καθόλου αυτό το κορίτσι. Κρίμα γιατί θα μπορούσε να έχει συνεχίσει την περσινή επιτυχία,αλλά αυτή γύρισε χρόνια πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά η Καινούργιου δεν συμμετέχει καθόλου στις συσκέψεις για τα θέματα τις εκπομπής της και παίζει αυτο το θέατρο?Είναι όλα στημένα,έχασαν τελείως τον έλεγχο σ αυτην την εκπομπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η τρασίλα έχει τα όρια της.Πόσο δεύτερη αυτή η Καινούργιου...
    Γι'αυτό η Δανάη με την παρέα της τους έχει όλους από κάτω φέτος.
    Δέσποινα,Αρης,Γρηγόρης,Δανάη και όλοι οι συνεργάτες τους, έχουν φτιάξει μια εκπομπή που έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα,χαμογελάς και τη βλέπεις πολύ ευχάριστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tο πρωινό του Αντ1 όπως και το πάνελ επίσης είναι πολύ ανώτερο απο το πρωινό του Αlpha!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα γινει ποτε δευτερο ονομα έτσι καλή μου. Κριμα που ακους το ακουστικό σου. Θα σε καταστρεψουν, αν και το εχουν κανει ηδη γι αυτο τρως σκόνη φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ καημένη Κατερίνα...πόσο αθώα! Όλο κόβει θέματα στον αέρα γιατί δεν θέλει να θίξει αλλους... Δεν τα κάνει αυτή αυτα!

    Μα πόσο αθώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν συνεχίσουν έτσι οι σούπερ συνεργάτες στη σούπερ εκπομπή της και συνεχίσουν να θάβουν τις υπόλοιπες ξανθιές της ζώνης η Κατερίνα θα αγανακτήσει και θα παραιτηθεί.
    Δεν είναι δυνατόν να μη λένε τα θέματα στη σούπερ παρουσιάστρια και να βγαίνει μετά ο κάθε τυχάρπαστος και να λέει ότι είναι κίτρινη και δεύτερη.
    Κατερίνα παράτα τους και πήγαινε στην ΕΡΤ ή το CNN, να μάθουν αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !