Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (2/10/2021)

9

 

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες:

Πρόγραμμα 18-54

JUST THE 2 OF US 17,0
THE VOICE OF GREECE 19,1
ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 9,8
ΤΑΙΝΙΑ (STAR) 8,7
ΤΑΙΝΙΑ (STAR)  9,7
ΤΑΙΝΙΑ (OPEN) 2,0
ΤΑΙΝΙΑ MEGA 6,0
ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 4.8
ΒΑΡΔΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΚΑ 8,4
ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ 8.1

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η σειρά της ΕΡΤ βαρδιάνος στα σπόρκα που έκανε κι αυτή πρεμιέρα χθες πόσο έκανε; Πάρα πολύ καλή σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σειρές της ΕΡΤ με μονοψήφια και τα τρας με παραπάνω από τα διπλάσια ποσοστά. Κάποιοι φώναζαν πως η τηλεόραση έχει μόνο σκουπίδια και λείπει η καλή μυθοπλασία. Ορίστε λοιπόν, που είστε να την υποστηρίξετε τώρα την καλή μυθοπλασία;
    Αλήθεια που πήγαν όλοι αυτοί οι υποστηρικτές της μυθοπλασίας που σφάζονται καθημερινά εδώ στα σχόλια για Σασμό και Μέλισσες και για το ποιες είναι οι σωστές κινήσεις στο πρόγραμμα του ant1 για να ανεβάσει τα ποσοστά του; Που είναι τώρα να δώσουν τα φώτα τους και για την ΕΡΤ και να καταθέσουν τις ιδέες τους για τη διαμόρφωση του προγράμματος ώστε να ανεβάσει ποσοστά; Αλλά μάλλον για τα κανάλια σφάζονται τελικά όλοι αυτοί και ο λόγος "μυθοπλασία" είναι απλά ο φερετζές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας δώσω κάποια φώτα εγώ για τον προγραμματισμό της ΕΡΤ και τι θα μπορούσε να αλλάξει για να βελτιώσει κάπως τα πράγματα:
    19:00 Σε ξένα χέρια
    20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο
    21:00 Ειδήσεις
    22:00 Η Τούρτα της Μαμάς (ΔΕΥΤΕΡΑ), Τα Καλύτερα Μας Χρόνια (Τρίτη, Πέμπτη), Μουσικό Κουτί (Τετάρτη), Βαρδιάνος Στα Σπόρκα (Παρασκευή)
    23:00 Καρτ Ποστάλ (Παρασκευή)
    22:00 Δυνατά (Σάββατο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε 3.17 τα πες ολα... κοροιδευομαστε..η καλη μυθοπλασια και γενικα οτιδηποτε εχει καλλιτεχνικη αξια δεν μπορει να χει μαζικη εμπορικοτητα ..πως θα επικροτησει η μαζα κτ που δεν εχει τα προσοντα να αντιληφθει? οτι εχει μεινει στον πλανητη και θα μεινει για τις επομενες γενιες με καλλιτεχνικη αξια, δεν γεννηθηκε ουτε θα γεννηθει ποτε απο την τηλεοραση...θα γεννηθει σε ενα μεσο μικρης κλιμακας , ενδεχομενως θα λαβει μικρη ανταποκριση και θα αναγνωριστει απο ενα μικρο αριθμο ανθρωπων που μπορουν να το αντιληφθουν μεχρι να περασει στις επομενες γενιες ως παρακαταθηκη αφου συνηθως ο δημιουργος εχει χαιρετησει για αλλους κοσμους..η τηλεοραση δημιουργηθηκε για να βγαζει λεφτα απο τις μαζες με θεμιτο κ αθεμιτο τροπο ..ποτε δε θα μπορουσε να γεννηθει κτ με αξια καλλιτεχνικη απο ενα μεσο με στελεχη που μονος τους στοχος ειναι τα λεφτα και τα σπιτια στην εκαλη αλλα κφυσικα απο ενα κοινο μιας χωρας οικονομικα πεθαμενης που ολοι κυνηγουν ευκολο χρημα και βγαινουν απ το σχολειο με μονη γνωση οτι οι ελληνες ειναι οι καλυτεροι και οι αλλοι πιθηκοι στα δεντρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκάθαρα από τα πιο εύστοχα σχόλια που έχω διαβάσει εδώ 3:17..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι καλή μυθοπλασία ο Πλάτανος, η τούρτα της μαμάς και τα ξενα χέρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.25 Παραλείπεις σκοπίμως τον Βαρδιάνο, το Καρτ Ποστάλ και τα Καλύτερα Χρόνια. Αυτά ναι, είναι καλή μυθοπλασία. Και ακολουθούν και άλλα, όπως ο Φονεύς του αδελφού μου και η Αγάπη Παράνομη, αλλά στα ίδια ποσοστά θα κινηθούν και αυτά στην καλύτερη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.25 Ακόμα και αυτά που αναφέρεις επιλεκτικά και ειδικά η Τούρτα και τα Ξένα Χέρια είναι οπωσδήποτε καλύτερα από αντίστοιχα ανάλαφρα ιδιωτικών, όπως π.χ το Άσε μας ρε μαμά που χτυπάει 20άρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρά έχει επιβραβεύσει το κοινό ποιοτικές δραματικές σειρές με 30αρια και 40αρια στο παρελθόν. Το δε ''Νησί'' είχε αγγίξει και 60αρια αν θυμάμαι καλά. Μετά από πάνω από δέκα χρόνια που η τηλεόραση σέρβιρε ασταμάτητα σκουπίδια με το κιλό και είχε ξεχάσει την καλή μυθοπλασία είναι τουλάχιστον υποκριτικό να λέμε ''που είναι οι τηλεθεατές να στηρίξουν την καλή μυθοπλασία...''

    Μια μεγάλη μερίδα τηλεθεατών δεν ανοίγει καν τηλεόραση πια και βλέπει ξένες σειρές μέσω streaming. Μια άλλη μεγάλη μερίδα τηλεθεατών - η λεγόμενη γενιά της κρίσης - γαλουχήθηκε από την εφηβεία με τα σκουπίδια που πλάσαραν τα κανάλια τόσα χρόνια και έχει εθιστεί πια στο εύκολο και το trash.

    Όσο για την Ερτ ...αξιόλογη η προσπάθεια της για μυθοπλασία αλλά θα έπρεπε ΠΡΩΤΑ το κανάλι να φτιάξει την ενημέρωση του και το γενικότερο προφίλ του που από το σύνολο του κοινού έχει φτάσει να θεωρείται εδώ και δεκαετίες ένα ξεπεσμένο φερέφωνο της κάθε κυβέρνησης και ΜΕΤΑ να επαναφέρει τη μυθοπλασία του. Τι να το κάνω εγώ που έβαλε η ΕΡΤ 2-3 αξιόλογες σειρές όπως το ''Καρτ Ποσταλ'' (γιατί κάτι ''Πλάτανοι'' και κάτι ''Ζακέτες να πάρεις'' είναι απλώς μετριότητες...) όταν το σύνολο των κρατικών καναλιών έχει ένα προφίλ βαριεστημένης δημοσιουπαλληλίστικης προπαγάνδας... Και κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερα ως προς αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !