GNTM 4 : Αλλαγή του τρόπου ψηφοφορίας ;

1

Το GNTM είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Και ειδικά ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι μόδας του Star μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις, αφού είδαμε παίκτες να αποχωρούν ακόμα και οικειοθελώς.Κι ενώ το παιχνίδι οδεύει προς τη μέση, μαθαίνουμε ότι στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξει μία αλλαγή στην ψηφοφορία.Μέχρι τώρα κάθε φορά που γινόταν μία δοκιμασία έβγαιναν τρεις παίκτες με τη χειρότερη βαθμολογία. Από αυτούς οι συγκάτοικοι επέλεγαν να σώσουν κάποιον και τελικά προέκυπταν δύο. Από αυτούς τους δύο αποχωρούσε αυτός που είχε τη χειρότερη λήψη της ημέρας.

Ωστόσο, παρατηρήθηκε στα τελευταία επεισόδια το φαινόμενο οι παίκτες να συνεννοούνται μεταξύ τους και να ψηφίζουν στρατηγικά προκειμένου να σώσουν αυτόν που συμπαθούσαν ή αυτόν που θεωρούσαν λιγότερο επικίνδυνο.

Αυτό, όπως μου μεταφέρουν οι πληροφοριοδότες μου, θα αλλάξει. Από τις επόμενες εβδομάδες οι υποψήφιοι θα είναι δύο και τελικά θα φεύγει αυτός που θα έχει τη χειρότερη φωτογραφία. Η παραγωγή αποφάσισε να στερήσει από τους παίκτες το δικαίωμα να «σώσουν» κάποιον, αφού τελικά το προνόμιο αυτό δεν λειτούργησε θετικά.

Πηγή: znews

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι, ο,τι δηλαδή φαντάζονταν στο σταρ ότι θα ψηφίζουν αυτόν με τη χειρότερη φωτογραφία. Σιγά παιδιά, ξέρουν από ριάλιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !