Αποκαλυπτικό: Σήμερα ολοκληρώνεται το GAME OF CHEFS . Μέχρι πότε θα παίζει; Τι θα μπει στην θέση του;

6

 


Τι κι αν τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά για το GAME OF CHEFS, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM σήμερα γυρίζεται ο τελικός του παιχνιδιού μαγειρικής του ΑΝΤ1.

Το GAME OF CHEFS, που παίζει για την ώρα στις 21:00 (μιας και υπάρχει ξανά πιθανότητα να αλλάξει ώρα προβολής και να πάει απόγευμα, καθώς κάνει "ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ" στις Άγριες Μέλισσες, καθώς καθυστερούν οι τηλεθεατές να συντονιστούν στη σειρά) , θα παίζει μέχρι αρχές Δεκεμβρίου.

Ο προγραμματισμός του ήταν να δώσει σκυτάλη στη ΦΑΡΜΑ, ωστόσο οι εξελίξεις μάλλον θα φέρει περισσότερες ανατροπές στον ΑΝΤ1...

Έτσι σύμφωνα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, θέλουν τον ΗΛΙΟ πολύ κοντά στο να μετακομίζει στις 21:00 καθώς θεωρούν ότι και με lead in από Αρβύλες θα μπορέσει να χτυπάει αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης και να δώσει ένα υψηλότερο lead in στις Άγριες Μέλισσες από το 4,7% που πήρε σήμερα  (13/10/21).

Πιθανόν αν γίνει αυτό, η ΦΑΡΜΑ να μην γίνει καθημερνή , αλλά ίσως να παίζει Πέμπτη (;)  , Παρασκευή στις 21:15μέχρι 22:15, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή  στις 20:00 ίσως με διπλά επεισόδια (2ωρα).

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα ήθελα τον ήλιο στις 21:00. Νομίζω θα κρατησει τα νουμερα που κάνει και θα εχει και καλο Lead in απο τους Ράδιο Αρβυλα. Tvnea ποτε θα ανακοινωθουν οι αλλαγές επίσημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα ο Ηλιος θα παιζεται μονο 3 φορες την εβδομαδα αντι για 5?Και αν μπει η Φαρμα Σ/Κ στις 20:00,το ταλεντο ποτε θα παιζεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ήλιος στις 21:00 δεν έχει καμία ελπίδα, μου αρέσει πάρα πολύ σαν σειρά αλλά δεν θα τα καταφέρει,όχι λόγω πλοκής φυσικά αλλά επειδή λόγω ώρας δεν τον έχει γνωρίσει πολύς κόσμος.Ακόμα και όλους τους τηλεθεατές του να κρατήσει(700-800 χιλιάδες)για αυτήν την ζώνη είναι λίγοι.Επιπλέον τώρα δεν έχουν περιθώρια να τον αρχίσουν περισσότεροι.Αυτή η κίνηση θα είχε κάποιο(έστω και μικρό)νόημα εάν γινόταν στο Β μισό και ενώ τις γιορτές θα έχουν προηγηθεί περιληπτικές τηλεταινίες του Β κύκλου της σειράς….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα καλά θέλουν να κάψουν τη σειρά; Με ανταγωνισμό Σασμός, Γη της Ελιάς, GNTM και οσονούπω Survivor; Σε εκείνη την ώρα δεν υπάρχει κανένα τηλεπαιχνίδι. Γιατί δε βάζουν σεφερλη στις 9 το βράδυ; Όσοι δε θέλουν να δουν σειρές και ριαλυτι θα το προτιμήσουν. Και ας βάλουν τον ήλιος πριν το δελτίο, και ακόμα πιο πριν το game of chefs. Τόσο απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Ήλιο χθες παρακολούθησαν 820 χιλιάδες τηλεθεατές.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο ο Σεφερλής αν μπει 9 θα κάνει νούμερα απορώ πως δεν το σκέφτονται θα μαζέψει ανδρικό κοινό και παιδιά που δεν βλέπουν τις σειρές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !