«Άγριες Μέλισσες»: Τι αλλάζει στη σειρά από τον Ιανουάριο και γιατί;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Εδώ και και καιρό ακούμε για την ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1, αλλά μας χωρίζουν μόνο μερικοί μήνες πριν κάνει πρεμιέρα. 

Τι σχέση όμως μπορεί να έχουν οι «Άγριες Μέλισσες»; Βλέποντας τι γίνεται στο εξωτερικό, όπου πλατφόρμες σαν το Netflix μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ο ΑΝΤ1 θέλησε να προχωρήσει σε αυτό το βήμα. Το νέο project ετοιμάζεται εδώ και καιρό με πολλή προσοχή και εκεί θα δούμε τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζιδη «Σέρρες», αλλά και τη «Ρένα» με την Υρώ Μανέ. 

 Στη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1 θα υπάρχουν ταινίες πρώτης προβολής και ξένες σειρές που θα μπορεί να επιλέξει κάποιος και να τις δει οπότε θέλει. Θα υπάρχουν όμως και ελληνικά σίριαλ που θα μπορεί να δει κάποιος σε πρώτη προβολή. Αυτό ισχύει και για τις «Άγριες Μέλισσες». Η πρώτη σκέψη ήταν τα νέα επεισόδια του αγαπημένου σίριαλ να προβάλλονται στην πλατφόρμα μια εβδομάδα πριν. 

Δηλαδή το επεισόδιο που στην ελεύθερη συχνότητα θα μεταδίδεται Δευτέρα θα έχει ήδη μεταδοθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην ψηφιακή πλατφόρμα. Τελικά αυτό το σενάριο δεν προχώρησε γιατί οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν ότι θα κάνει κακό στην prime time ζώνη του σταθμού να παίζονται 4 επεισόδια νωρίτερα κάπου αλλού. Η νέα πρόταση είναι το επεισόδιο να ανεβαίνει στην πλατφόρμα μια μέρα πριν από την προβολή από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. 

Έτσι και οι φανατικοί της σειράς θα έχουν ένα κίνητρο να γίνουν συνδρομητές στην πλατφόρμα, αλλά ταυτόχρονα δεν θα χαθεί και το στοιχείο της έκπληξης για τους τηλεθεατές που περιμένουν κάθε βράδυ στις 22.00 να ακούσουν τους τίτλους αρχής. Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τον ανεβάζουν το επεισόδιο μία μέρα μετά την προβολή του στην τηλεόραση στην πλατφόρμα τους και όχι στο site τους όπως γίνεται τώρα δεν το σκέφτονται;δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να μας σποιλαρουν αυτοί που έχουν δει έστω και μία μέρα πριν το επεισόδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !