Ποιός θα αναλάβει τελικά τον «Εκατομμυριούχου»;

1

Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, όπως όλα δείχνουν, ενεργοποιούν τα προγράμματα διάσωσης που έχει το κανάλι πριν από τον Ιανουάριο του 2022 και το β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”. Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ήθελαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει έρθει σε τελικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την παρουσίαση του project, όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το τελευταίο διάστημα τα στελέχη του καναλιού βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, προκειμένου να επιστρέψει στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού που ο ίδιος παρουσίασε και ανέδειξε πριν από αρκετά χρόνια.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το "The 2night Show” θα βρίσκεται και στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο” με αποτέλεσμα η παρουσίαση του "Εκατομμυριούχου” να φαντάζει υπερβολική. Ωστόσο από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του συγκεκριμένου project πέρασε και ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς ο οποίος έχει εξεταστεί και για άλλα projects στον ΑΝΤ1.



Πηγή: yupii



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μακάρι να το πάρει ο Παπαδόπουλος, δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο παρουσιαστή για το συγκεκρειμενο παιχνίδι.Η παρουσία του Αρναούτογλου σε 2 εκπομπές ειναι υπερ-αρκετή,θα ηταν υπερβολή να πάρει και 3η εκπομπή μέσα στην ίδια σεζόν.Η υπερπροβολή ενός προσώπου ποτε δεν βγαίνει σε καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !