Επιστρέφει στην τηλεόραση η Χριστίνα Μπόμπα;

1

 


Τα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών ετοιμάζουν σε εντατικούς ρυθμούς τα προγράμματα που θα ρίξουν στην τηλεοπτική αρένα το δεύτερο μισό της σεζόν.Ωστόσο αυτή την περίοδο κάνουν και τον απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και σχεδιάζουν τις εκπομπές που θα φέρουν έσοδα στα ταμεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ζnews και του Γιώργου Μπέζα, μεγάλη εταιρεία παραγωγής θέλει τη Χριστίνα Μπόμπα να έχει την δική της μαγνητοσκοπημένη στήλη που αφορά κυρίως τις γυναίκες και θα παρουσιάζεται ως ένθετο σε εκπομπή.

Η εταιρεία παραγωγής έχει καταθέσει την πρόταση σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς -ένας εκ των οποίων ο ΑΝΤ1- και μάλιστα δεν είναι μια πρόταση που θα καταλήξει σε κάποιο συρτάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον ΑΝΤ1 θέλουν να εντάξουν μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου -όπως η εκπομπή που παρουσίαζε η Τζένη Μπαλατσινού- που θα φέρει έσοδα στον σταθμό. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα πρόσωπο που στο κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύουν πως θα μπορεί να έχει την δική της στήλη σε αυτή την εκπομπή.

Το όνομα της Χριστίνας Μπόμπα είχε ακουστεί και για το Dot στον ΣΚΑΪ που τώρα παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ με τον Μίνωα Θεοχάρη.Αυτή την περίοδο η εταιρεία παραγωγής θέλει να πάρει την έγκριση και το τελικό «ναι» για να ξεκινήσει τα γυρίσματα της εκπομπής που δεν αποκλείεται να αναλάβει την κεντρική παρουσίασή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου.



Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και όλα θα αποφασιστούν το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη…

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !