Κατερίνα Καινούργιου – Αλέξης Παππάς: Έλυσαν τις διάφορες τους

2

Στην Βίλα του Bachelor βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με σκοπό να παρει συνέντευξη από τον Αλέξη Παππά. Ο ίδιος μιλησε για ολα.

Αρχικα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για εσένα. Όλα όσα είπες τα κράτησα, με ενόχλησαν αλλά ποτέ δεν σχετίστηκα συναισθηματικά και δεν κράτησα τίποτα μέσα μου».

Με την ίδια να απαντα: «Είναι η δουλειά μας, εμένα με είχε ενοχλήσει αυτό που έβλεπα στο Survivor. Τώρα βλέπω έναν ευγενικό άνθρωπο, ένα διαφορετικό παιδί».

Για τη συμμετοχή του στο Bachelor: «Το σκέφτηκα αρκετά. Είχε γίνει ήδη μια συζήτηση την προηγούμενη χρονιά με την παραγωή. Μου αρέσει να κάνω νέα πράγματα, θέλω να γεμίζω εμπειρίες».

«Ήταν ένα ακραίο παιχνίδι και δεν έλεγχα κάποιες φορές τα όριά μου. Ολόκληρο επεισόδιο δεν είδα ποτέ. Αυτό που φτιάξανε στο μοντάζ με αυτό που γινόταν έχει μια σχέση. Ήταν πράγματα που ήταν έτσι, όμως το στόρι εξελισσόταν και πίσω από τις κάμερες που δεν το έβλεπε ο τηλεθεατής. Η εικόνα μου σε τέτοιο βαθμό δεν μου άρεσε».

Σχετικά με την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου και την σχέση του με την Ελευθερία Ελευθέριου,τονισε «Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας με το δικό του χιούμορ. Κατάλαβα ότι κάνει πλάκα, ήθελε απλά να πει κάτι. Όταν γνωρίζεις ποια είναι η αλήθεια δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Το πέρασα σαν μια πλάκα που απλά δεν ήταν ευχάριστη για όλους».

Για τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή: «Δεν έχω κρατήσει καμία κακία. Προσπαθώ να μην εστιάζω στα αρνητικά του παρελθόντος. Είχα μιλήσει αρκετές φορές off κάμερα στο Survivor και είχαμε υπενθυμίσει ο ένας στον άλλον ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι και θα τελειώσει».

Για την Alessia: «Έγινε μια συζήτηση και οριστικοποιήθηκε η σχέση με ένα γραπτό μήνυμα. Αυτό αφορά στο παρελθόν μου. Υπάρχουν σελίδες και βιβλία που έχουν κλείσει και προτιμώ να μιλάω για το παρόν».


Με ποια ήρθε πιο κοντά με την Άννα και τη Γιώτα;: «Είναι δυο κοπέλες που έχουμε έρθει πολύ κοντά. Συναισθηματικά έρχομαι κοντά και με άλλες. Όταν κλείνουν οι κάμερες δεν έχω καμία επαφή με τις κοπέλες, ο καθένας πάει την πλευρά του. Υπάρχουν παραπάνω από δύο κοπέλες που ταιριάζω».


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τώρα οι Έλληνες μπορούν επιτέλους να πάψουν να αγωνιούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα; Δεν είναι πια τραγικός;;; Ψεύτικες "κόντρες" για τη τηλεθέαση. Ψεύτικες συμφιλιώσεις γιατί τώρα είμαστε στο ίδιο κανάλι και πρέπει να γλυφόμαστε μπροστά στις κάμερες. Ψευτιά από όπου κι αν το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !