Κώστας Τσουρός: «Είναι η μεγαλύτερη ανακρίβεια ότι χτύπησα συνάδελφο μου»

0

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα. Ο γνωστος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, πως έχει τύχει να φάει «χαστούκι» στα πρώτα του ξεκινήματα .

«Είχαμε προσπαθήσει άλλες τρεις φορές με την Ελεονώρα να κάνουμε μαζί εκπομπή και δεν γινόταν. Φέτος το MEGA το κατάφερε.Είχαμε μια περίεργη ιστορία με ην Ελεωνόρα σε μια παραλία γυμνιστών, άλλα δεν είναι σωστό να την πω.»

«Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει ακουστεί για εμένα είναι ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου. Έχει γραφτεί και αυτό για μένα, το οποίο είναι ανακρίβεια γιατί αν όντως είχα χτυπήσει μια συνάδελφο μου δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Πραγματικά δεν θέλω να θυμάμαι τη συγκεκριμένη περίοδο γιατί δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Μου έκανε πάρα πολύ κακό ψυχολογικά και παράλληλα μου έδωσε όμως δύναμη για να προχωρήσω. Εκεί ακριβώς είδα ότι πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτό τον χώρο, όταν θεωρούν ότι μπορούν να σε βρουν και να σου κάνουν κακό, θα στο κάνουν» πρόσθεσε, επίσης, ο Κώστας Τσουρός ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστεί.Μου έχει τύχει να φάω χαστούκι, όταν πρωτοξεκινούσα στις ειδήσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !