«Κλειδί» η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» για την πρωτιά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6


 «Σφαγή» θα γίνει φέτος στους τηλεοπτικούς σταθμούς για τη διεκδίκηση της τηλεθέασης. Φαβορί μέχρι στιγμής για την πρωτιά φαίνεται ο ALPHA, κυρίως χάρη στο εντυπωσιακό slot 20.00-22.00 που έχει δημιουργήσει, αλλά και την πολύ καλή εικόνα του στην πρωινή ζώνη. 

H ανατροπή αυτής της εβδομάδας ήταν ο ΑΝΤ1. Με πλήθος ανθρώπων του χώρου να τον έχουν ξεγραμένο, το κανάλι του Αμαρουσίου «χτύπησε» πρωτιές, αλλά και δεύτερες θέσεις χάρη τόσο στις «Άγριες Μέλισσες», όσο και στο «2night show». Ο ανταγωνισμός γνωρίζει πως αν από τον Νοέμβριο ξεκινήσουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1, τότε τίθεται σοβαρό θέμα να φύγει η πρωτιά από τον ALPHA. Δεν είναι μόνο η σημαντική άνοδος που θα σημειώσει το κανάλι στο 20.00-21.00 που ίσως να περάσει τις κωμωδίες του ALPHA, αλλά η πιθανή μετακίνηση της σειράς «Ήλιος» στο slot 4.45-5.45. Αν ο «Ήλιος» καταφέρει έστω ένα 15%, αυτό μπορεί να ανατρέψει και τα νούμερα του «5χ5», αλλά και τα νούμερα του δελτίου. 

Και φυσικά το «Game of chefs» ανάμεσα σε «Ράδιο Αρβύλα» και «Άγριες Μέλισσες, ίσως να μπορέσει φέρει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Από την άλλη, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο "Χομογελα και πάλι", υπάρχει πρόταση-βόμβα από τον ALPHA. Αν συμβεί αυτό, τότε μιλάμε για μία αδιαπραγμάτευτη πρωτιά του σταθμού. 

Η μεταγραφή τους θα αποτελέσει «κλειδί»...

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν πάνε στον άλφα και παίζουν Δευτέρα-Πέμπτη στις 22:30 μετά τον σασμό θα μιλάμε για τρελή ανατροπή και μεγάλη πρωτιά του άλφα. Θα τρελάνουν τα μηχανάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 16:45 κατά την γνώμη μου είναι λανθασμένη κίνηση.Οι σειρές πιστεύω θα πρέπει να παίζουν απο 18:00 και μετά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 21:00 πρεπει να παίζουν οι Ράδιο Αρβύλα,οχι 20:00.Θα «κάψουν» τον Ηλιο αν του αλλάξουν ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον Αντ1 δηλαδή δεν θα τρελάνουν και θα τρελάνουν στον Alpha;Στον Alpha όμως θα δυσκολευτεί με Μέλισσες απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταρχην ο Α εχει το Bachelor καθε Τετ-Πεμπτη-Παρασκευη και δεν μπορει να κοπει αφου ειναι βασισμενο σε ξενο φορματ και ακολουθει μια Βιβλο οπως λενε τηλεοπτικα εκτος αν ο Κανακης βαλουν νερο στο κρασι τους και παιζουν μονο δυο με τρεις φορες την Εβδομαδα Δευτερα-Τριτη μετα τον Σασμο και Παρασκευη στις 21:00 και να ξεκιναει 22:00 το Bachelor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πιστεύω ότι ο Κανάκης θα πάει στον Άλφα στις 10 το βράδυ,φοβάται τις μέλισσες κ;ι στην πορεία μάστερ σεφ και σαρβαιβορ.. θα αεί στον ΑΝΤ1 που του δίνουν την εύκολη ζώνη των 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !