Προβληµατισµός στον ΣΚΑΪ και παρεµβάσεις Αλαφούζου

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4


 Νέα μέτωπα ανοίγουν συνεχώς στον ΣΚΑΪ, με φόντο τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του καναλιού, που μέχρι πρότινος είχε να επιδείξει ουκ ολίγες πρωτιές. 

 Την ώρα που η ξεκάθαρη αποτυχία του ριάλιτι μαγειρικής (αλλά και σε ένα δεύτερο επίπεδο οι χαμηλές πτήσεις του «Big Brother»), που φέρει την υπογραφή του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, στερεί από τον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου το όπλο της prime time, όπου άλλοτε συγκέντρωνε πολύ υψηλά ποσοστά, και ταυτόχρονα προκαλεί κλυδωνισμούς στη σχέση της Acun Μedya με τους διοικούντες το κανάλι, έντονος είναι ο προβληματισμός και για τις επιδόσεις της νέας τηλεοπτικής σειράς «Μόλις χθες», που επιστρατεύτηκε για να δίνει ικανοποιητικό lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 

 Βλέπετε, επρόκειτο για ένα concept στο οποίο στον ΣΚΑΪ έπαιζαν τα ρέστα τους, προκειμένου να λυθεί το -υπάρχον από πέρυσι- θέμα της πάσας στη Σία Κοσιώνη, το οποίο μαζί με τη γενικότερη αύξηση του ανταγωνισμού έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη μείωση της τηλεθέασης του δελτίου τόσο στο σύνολο όσο (ακόμα περισσότερο) και στο δυναμικό κοινό. Εν μέσω αυτής της κατάστασης, οι συσκέψεις μεταξύ της Εύης Κουτσαυτάκη και των επικεφαλής της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης, Αλ. Μαραγκουδάκη και Β. Παπαδρόσου, αντίστοιχα, καθώς και οι παρεμβάσεις του Γιάννη Αλαφούζου τείνουν πλέον να εξελιχθούν σε καθημερινό φαινόμενο. 

Φυσικά, σε ό,τι έχει να κάνει με την ιδιοκτησία, το βάρος πέφτει στην ενημέρωση, που αποτελούσε ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν συνολικά του ομίλου και επηρέαζε δραστικά τα τεκταινόμενα. Ως εκ τούτου, ήδη εξετάζεται σειρά ανακατατάξεων στο πρόγραμμα της απογευματινής ζώνης, αφού, πέραν των προαναφερθέντων, ούτε το «Κάτι ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσιάζει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Παράλληλα, από τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί δεν έχουν μείνει ανεπηρέαστοι ούτε οι Οικονόμου και Αναστασοπούλου, όπως βέβαια ούτε και οι «Αταίριαστοι», τα ποσοστά των οποίων στο νεανικό κοινό είναι ιδιαίτερα χαμηλά. 

 Την ίδια στιγμή, όλα παραμένουν ανοιχτά σε ό,τι αφορά το ζήτημα των επιδόσεων των ψυχαγωγικών εκπομπών με την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και το ζεύγος Γκουντάρα – Κάκκαβα, τις οποίες πάντως ο σταθμός ξεκαθαρίζει ότι στηρίζει απόλυτα σε αυτή τη φάση.

media.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λογικό να μην πηγαίνει καλά η ενημέρωση στον ΣΚΑΪ. Κάθε μέρα μας ζαλίζουν με την πανδημία, με τα τεκταινόμενα στην Τουρκία (που το έχουν παρακάνει με την άθλια προπαγάνδα τους) και αδυσώπητο λιβάνισμα στην σημερινή κυβέρνηση. Ο Αλαφούζος αφού διέλυσε τον Παναθηναϊκό τώρα θα διαλύσει και τον ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν ξεφορτωθουν οριστικα ολα τα σκουπιδοριαλιτι του τουρκου,δεν προκειται να σωθει το καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλαφούζος την ενημέρωση θα έπρεπε να κοιτάξει πρώτα και μετά την ψυχαγωγία. Το έχουν παρακάνει οι δημοσιογράφοι που έχει στο κανάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα κανάλι με σταθερά ΑΘΛΙΑ ενημέρωση και σταθερά ΑΘΛΙΑ ψυχαγωγία και κάνουν συσκέψεις επί συσκέψεων για να δουν ΤΙ πήγε στραβά...!

    Δώστε μου τα μισά από τα λεφτά που παίρνουν τα ακριβοπληρωμένα στελέχη του καναλιού και θα σας πω εγώ ΤΙ δεν πήγε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !