Επίσπευση τελικού για το «Big Brother»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7


 Προβληματισμό έχουν φέρει στον ΣΚΑΪ τα νούμερα που σημειώνει στη late night ζώνη του σταθμού το Big Brother. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο το κανάλι του Φαλήρου είχε επενδύσει και πίστευε πως θα σταθεί επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό. Άλλωστε, τα περσινά νούμερα του ριάλιτι δημιούργησαν εύλογες προσδοκίες και για φέτος. 

 Όμως, τα ποσοστά που σημειώνει στη βραδινή ζώνη, αλλά και στην αναπαραγωγή στις ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού δείχνουν πως μέχρι στιγμής δεν έχει αποκτήσει τη δυναμική ώστε να κερδίσει τους τηλεθεατές και ειδικά το κοινό 18-54. 

Το ριάλιτι δεν ευνοείται ιδιαίτερα από το πολύ χαμηλό lead in που παίρνει από το Top Chef, το οποίο κινείται σε νούμερα ακόμα και κάτω από 5%. Ούτε όμως και τα live φέρνουν τις Παρασκευές τα προσδοκώμενα νούμερα παρόλο που είναι σαφώς καλύτερα από τα επεισόδια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Οκτώβρης είναι ο μήνας που θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το Big Brother. Το ρεπορτάζ θέλει να υπάρχουν σκέψεις να επισπευσθεί ο τελικός, αν τα νούμερα συνεχίσουν να παραμένουν χαμηλά και να επιστρατεύεται άρον άρον να βγει στα μέσα του Δεκέμβρη το Survivor, όπως είχε γίνει και πέρσι.

znews.gr


Πάντως κάτι τέτοιο ο ΣΚΑΪ το διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας ότι ποτέ δεν ανακοινώθηκε η λήξη του προγράμματος γενικώς...

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι κουράζονται; Ας το κόψουν μια και καλή το Big Brother. Ο ΣΚΑΪ φέτος πάτος σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κοκλώνης χτυπάει όλα τα προγράμματα των άλλων καναλιών και αποθεώνει τις δικές του παραγωγές. Πολύ βρόμικο παιχνίδι παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ το Bachelor του Κοκλώνη σκίζει..κλαίω. μήπως να γράψει στο site του πως επισπεύδεται και ο τελικός του bachelor?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ φέτος δεν τραβά όπως δεν τραβά και του ΑΝΤ1 αλλά δεν μπορούν να ρίξουν λευκή σημαία και να παραιτηθούν. Από πίσω υπάρχουν συμφωνίες με διαφημιστές, λεφτά, θέσεις εργασίας που μπορεί να κινδυνέψουν δεν γίνεται να μην επέμβουν και να μην σκεφτούν εναλλακτικές λύσεις. Τώρα αν θα τραβήξουν και οι εναλλακτικές είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε να κόβονται σιγά σιγά όλα τα σκουπιδοριάλιτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι του Κοκλώνη το Bachelor. Στον ALPHA ο Κοκλώνης έχει μόνο τέσσερις παραγωγές (Super Κατερίνα, Style Me Up, Τέλεια Απόδραση και J2US)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά την επιτυχία που είχε και πέρυσι το ''Big Brother''. Βαφτίσαμε το με το ζόρι 15% επιτυχία στην εποχή μας. Κακώς το συνέχισαν εξαρχής. Αν δεν υπήρχε πέρυσι η Αννα Μαρία Ψυχαράκη που έδινε με το κιλό τροφή για τρασίλα και ξεκατίνιασμα, απο πέρυσι μονοψήφια θα έκανε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !