Αυτή είναι η σειρά που φέρνει ο Acun στην Ελλάδα!

1

Η διαφορετική σειρά που κάνει χαλασμό στην Τουρκία, σχεδιάζεται να έρθει σύντομα και στην Ελλάδα.

The Red Room ή Kirmizi Oda ή στα ελληνικά Το Κόκκινο Δωμάτιο. Αυτό είναι ο τίτλος του νέου προγράμματος που σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, φαίνεται να ετοιμάζει ο Acun για τον ΣΚΑΙ.Πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη τουρκική σειρά, η οποία, όπως μαθαίνουμε, κατευθύνεται προς το κανάλι του Φαλήρου. Πρόκειται για ένα δραματικό κοινωνικό σίριαλ με έντονα στοιχεία ψυχογραφήματος, βασισμένο σε αληθινές ιστορίες. Βασική πρωταγωνίστρια θα είναι μια ψυχίατρος, η οποία θα προσπαθεί σε κάθε επεισόδιο να βοηθήσει τον άνθρωπο που θα απευθύνεται σε αυτήν, ενώ μέσα από την αφήγησή του θα αποκαλύπτονται άγνωστες κρυμμένες ιστορίες.

Η κάθε ιστορία θα εμπλέκεται με κάποιο τρόπο με τις άλλες, από το ένα επεισόδιο στο άλλο. Η διάρκεια του κάθε επεισοδίου είναι 90 λεπτά.

Αν όλα προχωρήσουν κανονικά ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Acun Medya, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν Νοέμβριο – Δεκέμβριο. Σκοπός είναι να ξεκινήσει άμεσα και η προβολή, πιθανότατα τον Ιανουάριο. Αν και στο εξωτερικό παίζεται 3 φορές την εβδομάδα, εδώ ίσως πάμε σε ένα με δύο επεισόδια την εβδομάδα.Για το καστ μιλά απευθείας η Acun με Έλληνες ηθοποιούς. Όπως μαθαίνουμε, το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για τον βασικό ρόλο της ψυχιάτρου, είναι αυτό της Μαρίας Ναυπλιώτου. Φυσικά, από την επιθυμία της παργαγωγής μέχρι τη συμφωνία, υπάρχει μια απόσταση πολύ μεγάλη…

Πηγή: zappit 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί δεν πουλάνε το Σκάι μια και καλή στον Τούρκο αφού έτσι κι αλλιώς εκείνος λύνει και δένει στο κανάλι. Ότι γουστάρει αυτός γίνεται. Οπότε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !