Το εντυπωσιακό trailer του «Game of chefs»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

 
Ο πιο ανατρεπτικός διαγωνισμός μαγειρικής έρχεται στον ΑΝΤ1 για να αναδείξει τον νικητή που θα κερδίσει τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ!

Στο «Game Of Chefs», όλοι μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αρκεί να έχουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και πάνω από όλα την επιθυμία να πετύχουν.

Το παιχνίδι ξεκινά με τις «Blind Taste Test»  Auditions, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση.

Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του «Game Of Chefs»! Οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο! Η προσωπική ιστορία του κάθε διαγωνιζόμενου τους είναι άγνωστη.

Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση, στο  Boot Camp, θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του.

Το  Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής.

Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές θα επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους.

Το τρίτο στάδιο του «Game Of Chefs» είναι τα «Kitchen Battles», όπου ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ μπορούν να καθοδηγούν, αλλά όχι να μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους στα battles. Τα πιάτα θα κρίνονται, πλέον κάθε φορά, από διαφορετικούς  γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια.

Στη συνέχεια, τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από «Blind Taste» διαδικασία, παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο να απορρίψουν, χωρίς να το ξέρουν, το πιάτο ενός διαγωνιζόμενου της ομάδας τους.

Κυκλοφόρησε και το τρέιλερ του μαγειρικού, που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι τρεις Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς θα επιστρατεύσουν όλα τα μαγειρικά μέσα για την κορυφή.

Μια σκληρή μαγειρική διαδρομή ξεκινά!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πού το είδατε το εντυπωσιακό; Καμία σχέση. Βαρετό και σκοτεινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ εντυπωσιάστηκα μόνο από την Ντορέττα ,κατά τα άλλα μια ξανά ζεσταμένη σούπα για τον Αντ1 ,θα ζήσει στιγμές top chef ,δύσκολα να πάει καλά ,αλλά ποτέ δεν ξέρεις(λέμε τώρα ) .Ο Αντ1 τρέχει να αντιγράψει τον ανταγωνισμό και στο τέλος τρώει τα μούτρα του ,δεν λέει με τίποτα να διαφοροποιηθεί ,θα έχει μέτρο σύγκρισης με τον master chef .Κρίμα να μην μαθαίνετε εκεί στον αντ1 από τα λάθοι του παρελθόντος .Για μένα έπρεπε να είχε κάνει είδη πρεμιέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε και το τρέιλερ του Τop Chef, επιστρέφει ο Τζώρτζης από το master chef !! Χαμός θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.και εσυ παναγιωτη κριμα να μην μαθαινεις απ τα λαθη(με η φυσικα) και να τα γραφεις λάθος...
    2.τοτε και το σταρ αντιγραφει αντεννα με dwts και next top model και μεγκα με masterchef, ο σκαι μεγκα με survivor και αντεννα με the voice klp....ολοι κανουν τα ιδια προτζεκσ, η εκτελεση μετραει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !