Δυναμική πρεμιέρα για τον Σασμό... Τι έκανε η Γη της Ελιάς και το Top Chef απέναντι; Αναλυτικά τα 15'

55

 


Δυναμικά ξεκίνησε η νέα καθημερνή σειρά του ALPHA "ΣΑΣΜΟΣ" .Η σειρά που είχε απίστευτη αναμονή κοινού κατάφερε να συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό τηλεθεατών στην ωριά προβολής του. Απο την άλλη Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ κατάφερε να σταθεί όρθια μόλις έριξε τίτλους τέλους η σειρά του ALPHA.

Το TOP CHEF δεν άντεξε τον ανταγωνισμό κι αρκέστηκε σε μονοψήφια ποσοστά.

Αναλυτικά

ΣΑΣΜΟΣ 29,2

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 20,1

TOP CHEF 9,0



Δημοσίευση σχολίου

55Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πανάξια ο σασμός έκανε αυτή την τηλεθεαση, η σειρά είναι καταπληκτική με φοβερή μουσική κ ερμηνείες κ συγκλονιστικους πραγματικά ηθοποιούς απείρως καλύτερη της ελιάς που οι ερμηνείες κ μουσικές είναι τραγικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα ο Σασμός δεν μου άρεσε. Ηταν ιδιο με την σειρά του αντ1 της αγαπης μαχαιρια. Επίσης δεν ειναι η υπερπαραγωγη που μας υποσχεθηκε ο ALPHA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν παίζουν την ίδια ώρα, βλέπω τον Γεωργίου με μονοψήφια, άντε μέχρι 15.
    Η σειρά του είναι άθλια σε όλα τα επίπεδα. Καμία σχέση με σασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σασμος δεν θα κρατήσει απέναντι από τα ριάλιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους μια καθημερινή σειρά μετά της μέλισσες με καλούς ηθοποιούς, ωραία αισθητική, πολύ καλή σκηνοθεσία, μουσική, φροντισμένους και ξεκάθαρους χαρακτήρες, φωτογραφία. Χίλια μπράβο στους συντελεστές του Σασμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εμένα δεν μου άρεσε ο Σασμός. Μια απο τα ίδια. Καλύτερα η γη της ελιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. yesssssssss.Αλλά από σήμερα η Ελιά θα τον έχει απέναντι μόνο για είκοσι λεπτά,δεν πειράζει,ας κάνει πάρτι για άλλες πέντε μέρες....Συγκλονιστικές ερμηνείες,τραγούδια και εικόνα στον Σασμό.ΜΠΡΆΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως είναι η χρόνια της μυθοπλασίας; Ή απλά έχουν βγει μέχρι στιγμής πρόχειρα ριάλιτι; Γιατί παραγωγή που έκανε το Survivor με τέτοια νούμερα πάει να πει προχειρότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ίδα και τα ίδαι. Το ιδιο story με αυτο της αγαπης μαχαιρια πριν καποια χρονια στον αντ1. Κάτι νέο δεν έχουν να μας πουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απλά δεν ξεκινησαν τα δυνατα ριαλιτι. Ξεκίνησαν αυτοι που φοβηθηκαν και βγηκαν πρόχειροι. Επίσης τα δυνατα καναλια ΑΝΤ1,ΣΤΑΡ δεν βγηκαν ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια χαρά ο σασμος αλλά δεν είναι υπερπαραγωγή...καμμία σχέση με μέλισσες .δεν θα κρατήσει τα νούμερα .ήδη δεν τα κράτησε την πρώτη μέρα .όσο και αν παλεύει ο Άλφα δεν μπορει να το πουλάει σαν κάτι που δεν είναι..όλο το καστ το έχουμε ξαναδεί.των μελισσών ήταν σχεδόν καινούργιο! Όπως και η υπόθεση είναι χιλιοπαιγμενη.μην κάνουμε άστοχες συγκρίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ερωτηματικό με βάση τα νούμερα των τελευταίων ημερών είναι το πώς θα πάει το Game of Chefs την άλλη εβδομάδα; Γιατί το τοπ σεφ δεν έχει καμία ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μπορώ άλλο τα κρητικά κι έτσι, με βεντέτες. Λες και έβλεπα της αγαπης μαχαιρια και μπορυσκο. ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Σασμος και η Ελιά θα είναι γύρω στο 15 από την άλλη εβδομάδα με Αντ1 και Σταρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομιζω πάλι θα ειναι η χρονιά του STAR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελάτε να παραδεχτούμε όλοι μαζί ότι το Star και η εταιρία παραγωγής του Star, η green pixel productions δεν παίζεται στις παραγωγές ριαλιτη.
    Ας μην γελιόμαστε έκτισαν δύο ριαλιτη και τα ανέβασαν στην κορυφή με άριστες επιλογές τόσο ως προς κριτές αλλά και άριστους επαγγελματίες στην παραγωγή.
    Ας μην θυμηθώ και το Globetrotters το 2019 που επίσης έκανε 20-22% στο Δυναμικό Κοινό αλλά σταμάτησε λόγω Κορονοϊου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το Top Chef είναι για κλάματα. Να κλαις από τα νεύρα σου και από την λύπη για αυτό το και καλά πρότζεκτ, που παρόλα αυτά στο εξωτερικό κάνει επιτυχία.
    Στην Κηφισιά στις εγκαταστάσεις του Star φαντάζομαι θα γελάνε μέχρι δακρύων που ο ατζουν ήθελε τους κριτές του μάστερ σεφ και πίστευε πως θα γίνει ο διάδοχος του μάστερ σεφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ και γενικά θεωρώ το Star είναι υπερβολικά άριστο στις παραγωγές των προγραμμάτων του γι αυτό και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Apla fantasteite na to evgazan sto deutero miso tis sezon apenanti apo to master chef tote einai pou tha empaime stin lista ton "100% tileoptikon skoupidion rialiti" kai tha eixe gia parea to game of love kai to battle of the couples

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το GNTM δεν πήγε και πολύ καλα την περασμενη χρονιά. Θα δειτε οτι φετος θα ειν αι πολύ κατω. Νομιζω οι σειρές θα σαρωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ξεκαθαρα το προβλημα ειναι της παραγωγης του παιχνιδιου στο εξωτερικο και συγκεκριμενα στην Αμερικη το συγκεκριμενο φορματ λενε πως εχει μεγαλη δυναμικη κατι που η παραγωγη του τουρκου δεν καταφερε και ειλικρινα περα απο το σαρβαιβουρ δεν ξερει κανεις εαν μπορει να κανει κατι παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Green Pixel καλή παραγωγή, βέβαια έχουν και οι ίδιοι ξεχάσει ότι έκαναν το Battle of the couples

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το gntm φέτος θα είναι υπερπαραγωγή. Το κοινό το περιμένει και ανυπομονεί θα έλεγα αν πάρουμε υπόψην μας τις τάσεις του YouTube. Όπως ανυπομονεί για κάποιον λόγο και για το Bachelor που ξεκινάει απόψε και ανέβηκε πολύ ψηλά στις τάσεις.
    ΥΓ. Τα περσινά νούμερα του gntm είναι νούμερα που κανένα άλλο ριαλιτη πλην του Survivor δεν έχει καταφέρει. Στο τελευταίο επεισόδιο έκανε 36+%. Το ότι έπεσαν λίγο σχετικά με τις δύο πρώτες χρονιές είχε να κάνει με τον ανταγωνισμό και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εξαιρετικά ποσοστά για το σασμο βέβαια οτι στα τρία τελευταία τέταρτα παρουσίασε πτώση δεν ξέρω κατά πόσο θα στοιχίσει από το σημερινό επεισόδιο αλλά παραμένουν υψηλά και η γη της ελιάς κρατήσετε τα ποσοστά της επίσης χαίρομαι που βλέπω ότι τα ριαλιτι που έχουν βγει μέχρι τώρα πανε από μέτρια μέχρι πολύ άσχημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μια χαρά σειρά είναι ο Σασμός. Τουλάχιστον οι ηθοποιοί είναι πάρα πολύ καλοί, σε αντίθεση με αυτούς της Ελιάς. Βέβαια εγώ το είχα πει ότι είναι ίδια υπόθεση με την Αγάπης Μαχαιριά του ΑΝΤ1. Ακόμα και το επίθετο Σταματακης. Ωστόσο δεν με χαλάει. Στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογενεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το battle of the couples ήταν η απόλυτη αποτυχία όντως αλλά νομίζω σαν παραγωγή ήταν αρκετά αξιοπρεπής. Και το Bachelor η Green Pixel το βγάζει και από το Τρέιλερ και μόνο βλέπεις ότι δεν είναι μια φθηνή παραγωγή. Νομίζω στις μέρες μας μετράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Σασμος έπαιξε μια ώρα νωρίτερα και είχε και πρεμιέρα,είναι λογικό να είχαν περιέργεια να το δουν.Η πορεία θα δείξει πως θα τα πάει.Εγω και τα δύο δύο ίδιο επίπεδο τα βρίσκω.Στον Σασμο ο Ορφέας Αυγουστιδης και η Τζομπανακη το σώζουν και στη Γη της ελιας η Κονιορδου και μερικοί ακόμη.Το τραγούδι από τη Γη της ελιας το βρήκα εξαιρετικό αντίθετα με τα κρητικά του Σασμου βαρέθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και τα δυο στο ίδιο επίπεδο είναι.Η Γη της ελιας έχει λιγο πιο ενδιαφέρον σενάριο.Αυτο με τα κρητικά είναι βαρετό και χιλιοπαιγμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θέλω να ηρεμήσετε λίγο. Δεν θα υπάρξουν μόνο η γη της ελιάς και ο σασμος. Έρχονται κιαλες σειρές και ειδικά στην prime time προβλέπετε δύσκολος και πολύς ανταγωνισμός. Στο κάτω κάτω μπορεί και ο σασμος και η γη της ελιάς να χαντακωθουν και να κάνουν 8% απέναντι από τις μέλισσες ή τις καινούργιες σειρές. Θα δείξει η πορεία. Είναι χαζό να μαλωνετε για δύο σειρές στην πρώτη εβδομάδα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμε 10.34 Συμφωνώ απολυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ....Εε όχι και στο ίδιο επίπεδο η Γη της ελιάς με τον Σασμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στο εξωτερικό κάνει θραύση το top chef γιατί οι διαγωνιζόμενοι είναι μέχρι και σεφ με αστέρι Michelin, και έχουν ψύχωση με τη γαστρονομία ειδικά οι Γάλλοι. Εδώ είναι γ κλάματα, ο Τζώρτζης από το master chef κτλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό που βγάζετε σκάρτες και υποτιμάτε σειρές που κάνουν 29ρια και 20ρια είναι τουλάχιστον περίεργο. Και οι δυο σειρές είναι πολύ καλύτερες από παλιότερες παραγωγές σχεδόν σε όλους τους τομείς. Επιτέλους η μυθοπλασία πήρε τα πάνω τους. Ήρθε ο καιρός σκουπίδια τύπου μπιγκ μπράδερ, μοντελοριάλιτι, σερβαιβορ, φάρμα, κλπ να εξαφανιστούν από την τιβί.
    ΥΓ: ο σασμός μοιάζει με το της αγάπης μαχαίρια μόνο στο βασικό στόρι, σε όλα τα υπόλοιπα ο σασμός δεν συγκρίνεται με την μαχαιριά, είναι κλάσεις ανώτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώτερο σε τι;
    Ο Alpha προσπαθησ ενα μας πήσει οτι είναι υπερπαραγωγή και τελικά ειναι επιπέδου ελιας. Αν δεις τα νουμερα τηλεθεασης εινια κάτι παραπανω απο εμφανες οτι έχασε πολλους τηλεθεατες στη συνεχεια. Που σημαινει οτι δεν τους κρατησε. Ακομα δεν μπηκαν τα αλλα μεγαλα καναλια, μην το ξεχναμε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλυτερο από παλιότερες παραγωγες;Σε τι;Δεν είναι τυχαίο που καμια νέα σειρά ποτέ δεν παίζει σε επανάληψη.Ο κόσμος που βλέπει τηλεοραση πλέον είναι ελάχιστος και αυτα που θα δει επιλεκτικά.Οπότε όχι,ο Σασμος δεν ήταν αυτό που προωθούσαν ως υπερπαραγωγή....Ουτε εντυπωσίασε...Κοινοτυπη ιστορία και οι υποκριτική πέρα από 2-3 ηθοποιους εξίσου μέτρια με αυτήν από τη Γη της ελιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σε κάποιο κανάλι τους έχει κόψει κρύος ιδρώτας που σειρές άλλων καναλιών σαρώνουν και βάζουν τα τσιράκια τους να τις μειώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το γενικό σύνολο ήταν πολύ κοντά γι'αυτό ηρεμήστε.Δεν έκανε τόση επιτυχία οση πιστεύετε ο Σασμος. Οι ερμηνείες και στις δύο σειρές το ίδιο περίπου.Οταν βγουν και οι υπόλοιπες νέες σειρές θα μπορείτε να μιλάτε για επιτυχία....Ακόμη τίποτα δεν έδειξε... Έτσι αποθεωνατε και το Έρωτας μετά και την Αγγελική με τα μονοψήφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η Γη της Ελιας ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ με τίποτα. Δυστυχώς απο τον Σασμό είχα άλλες προσδοκίες. Προωθήθηκε σαν υπερπαραγωγή τύπου Μέλισσες και τελικά ήταν επιπέδου Ελιάς.
    Νομίζω τα αλλά δυο ριαλιτι του ΣΤΑΡ και του ΑΝΤ1 θα καθορίσουν την τηλεθέαση σε όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ε όχι και υπερπαραγωγή οι μέλισσες με τα χάρτινα σκηνικά, τις κλειστές σκηνές μπροστά σε δυο δέντρα και τα μίζερα κουστούμια. Για να μην μιλήσω για την λάθος απεικόνιση του θεσσαλικού κάμπου. Ακόμα και το τραγούδι των τίτλων δεν είναι καν γραμμένο για τη σειρά, είναι παλιό που το δανείστηκαν. Καλή παραγωγή οι μέλισσες αλλά όχι και υπερπαραγωγή, χάνει και το νόημά της η λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πριν από λίγο σχολίασαν τα νούμερα της prime time στο πρωινό και είπαν τα καλύτερα για τον Σασμό και ότι ο κόσμος θέλει ωραίες ιστορίες. Νομίζω ότι και στον ΑΝΤ1 έχουν αρχίσει να αγχώνονται για το Game of chefs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. λυπαμαι αλλα διαπιστωνω πολλα σχολια υποκινουμενα απο ανθρωπους που δουλευουν σε αντιπαλα καναλια.. η πραγματικοτητα ειναι οτι ο σασμος ενθουσιασε και εχω δειγμα γι αυτο που λεω απο πολυ διαφορετικα προφιλ δικων μ ανθρωπων που μιλησα..Η γνωμη μου ειναι η παρακατω:
    ΣΑΣΜΟΣ Εξαιρετικη σκηνοθεσια, ηθοποιαρες (ειναι πραγματικα αστεια τα σχολια που συγκρινουν τις ερμηνειες με τη γη της ελιας) , φωτογραφια εξαιρετικη, υποθεση μια απ τα ιδια.
    ΓΗ ΤΗς ΕΛΙΑΣ Ανεκδιηγητο σεναριακα και ερμηνευτικα οπως ο,τι κανει ο γεωργιου..
    ΜΕΛΙΣΣΕΣ εξαιρετικο σεναριο και ερμηνειες..μετριοτατη τηλεοπτικη σκηνοθεσια !
    ελπιζω να πανε καλα και κπ πιο ψαγμενες σειρες που επονται τυπου κομαντα και δρακοι..ειναι κριμα η ελληνικη τηλεοραση να απευθυνεται μονο στον συνταξιουχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ετσι για να μην τρωγεστε μεταξυ σας υπερπαραγωγή ηταν ο Σιωπηλος δρόμος. Μια σειρα η οποια ηταν επικα τρομερη και πατουσε κάτω και τον σασμο και την γη της ελιας και τις μέλισσες. Παρολα αυτα το ελληνικο τηλεοπτικο κοινο δεν εκτίμησε μια τετοια υπερπαραγωγή εξωτερικου και εδινε νουμερα στο survivor επειδη σας αρεζε να βλεπετε την ψευτικη σχεση του σακη και της μαριαλενας. Με αποτέλεσμα μια τοσο άξια σειρα να κανει τηλεθεαση γυρω στο 15%. Αντε για να μην μας το παίζετε εκλεκτοι που βλέπετε μονο "υπερπαραγωες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οι Μέλισσες φέτος λόγω Χούντας προβλέπονται πιο κινηματογραφικές. Το χουν πει και οι συντελεστές πως φέτος θα είναι σε όλους τους τομείς διαφορετικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 12:50 μ.μ.
    Είσαι εκτός τόπου και χρόνου . Τς μέλισσες δεν τις φτάνουν οτι κι αν κάνουν. Μην λέμε ανυποστατες χαζομαρες ετσι απλά για να γραωουμε κάτι κατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Λοιπόν για να τελειώνουμε! Ο Σασμος ήταν εξαιρετικός! Υπέροχοι ηθοποιοί και εξαιρετική σκηνοθεσία! Καμία σχέση με το της αγάπης μαχαιριά κλάσης ανώτερο! Είναι από τα καλύτερα σήριαλ που έχω δει ποτέ σε πρεμιέρα! Η γη της ελιάς μου αρέσει αρκετά! Οι Μέλισσες έχουν γράψει ιστορία γιατί είναι ΣΕΙΡΑΡΑ! Είναι η χρονιά της μυθοπλασίας! Επίσης δεν έκανε δυναμική πρεμιέρα ΣΆΡΩΣΕ! ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΡΙΑΛΙΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έχουμε πήξει στα πρωινομεσημεριανάδικα, στα ριάλιτι και στα σαπούνια που παίζουν κάθε μέρα με τις ώρες και έχουν την ίδια πρωτότυπη θεματολογία με άλλο περιτύλιγμα, δηλαδή φονικά, βεντέτες, ερωτικά τρίγωνα και τετράγωνα. Μεγάλη ποικιλία η ελληνική τηλεόραση. Μέχρι στιγμής, το κομάντα και δράκοι φαίνεται κάπως διαφορετικό και πιο ενδιαφέρον από το τρέιλερ και παραγωγικά καλό. Ελπίζω να είναι δυνατό και να πάει καλά, μήπως αρχίζουμε να βλέπουμε και κάτι άλλο θεματολογικά και κυρίως εβδομαδιαίο με συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 1:08
    το χερακι να το σηκωνεις και να δειχνεις εσενα, ακους εκει λοιπον για να τελεινουμε. Για συνελθετε μερικοι, ουτε τη γνωμη μας δεν μπορουμε να πουμε . Γιατι φανατιζεστε ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Ναι δεν μου αρεσε ο Σασμος, που το κακο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Όλοι εσείς που χτυπιέστε για μυθοπλασία και ποιότητα ελπίζω να μην εξαντλήσετε το ενδιαφέρον σας στις Μέλισσες και το Σασμό, αλλά να τιμήσετε επιτέλους φέτος και την ΕΡΤ. Ειδάλλως όλος αυτός ο ζήλος εδώ στα σχόλια δεν αφορά στην πραγματικότητα την καλή μυθοπλασία, αλλά την υποστήριξη συγκεκριμένων καναλιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μετριες ερμηνείες και ο Σασμος.Ιδιο με της αγάπης μαχαιριά αλλά 15 χρόνια μετα.Δεν μου άρεσε καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανωνυμε 1.17 Όπως τα λες.Φέτος που οι νέες σειρές της ΕΡΤ θα είναι εξαιρετικές και πολύ καλύτερες από τις περσινές δεν το έχει αναφέρει κανείς.Μεχρι Σασμο πάει η ποιότητα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θα μιλήσω βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων. Χθες ο Σασμός σάρωσε και η Γη της ελιάς κράτησε τα υψηλά ποσοστά της. Το τοπ σεφ πάτωσε. Το τι θα γίνει αύριο κανείς δεν ξέρει.,Μπορεί να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά μπορεί και να πατώσουν. Κανείς δεν είναι σίγουρος ότι το GNTΜ ή οι μέλισσες θα έχουν την περσινή τους επιτυχία. Μπορεί ο κόσμος να τα βαρέθηκε και να στραφεί σε νέα προγράμματα. Το μόνο που ίσως μπορούμε να πούμε με περισσότερη σιγουριά είναι ότι τα ριάλιτι φθίνουν και η μυθοπλασία επανακάμπτει μετά από πολλά χρόνια και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @1:17
    Πολύ σωστός. Περιμένω πως και πως την Καρτ Ποστάλ. Και όχι μόνο οι σειρές αλλά γενικά το πρόγραμμα τις ΕΡΤ είναι αξιόλογο διαχρονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Επειδή ορισμένοι αρχίσατε να λέτε βλακείες για μπείτε εδώ http://www.arianna.gr/gr/data/default.htm

    Σχεδόν ίδια τηλεθέαση έκανε η ελιά με τον σασμο. Και το ένα είναι πρεμιέρα. Ο σασμος από βδομάδα θα έχει θέμα. Γιατι θα έχει κολλήσει ακόμα περισσότερο το κοινό με την ελιά αυτή τη βδομάδα, από την στιγμή που δεν παίζουν ταυτόχρονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεν λέγεται "σαρωσε" ένα 29% λόγω πρεμιέρας και με μια ώρα προβολής (20:00-21:00)χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Στο γενικό ούτε 29% δεν έκανε.Ηταν πολύ κοντά σε τηλεθέαση.Φτανει με τις υπερβολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !