The Bachelor: Διαδικτυακό ψήφισμα για να σταματήσει να προβάλλεται

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 Διαδικτυακό ψήφισμα έχει κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες ώρες στον γνωστό ιστότοπο Avaaz με στόχο να συγκεντρωθούν 20.000 υπογραφές από άτομα που επιθυμούν να «κοπεί» το «Bachelor». 

 Μέχρι αυτήν την στιγμή, έχουν «υπογράψει» περισσότερα από 11.300 άτομα τα οποία επιθυμούν να σταματήσει η προβολή του «Bachelor». Και μπορεί ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς αναζητεί μέσω του reality του Alpha, τη μια που θα του «κλέψει» την καρδιά, μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών κατακρίνουν την συγκεκριμένη εκπομπή καθώς θεωρούν ότι «αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα και υποβιβάζει την γυναίκα». Χαρακτηριστικά στο ψήφισμα αναφέρεται: 

«The Bachelor είναι μία ελληνική reality τηλεοπτική εκπομπή, που προβάλλεται από τον Σεπτεμβρίου του 2020 από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Η βασική του ιδέα είναι ότι 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα. Η εκπομπή αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα, υποβιβάζει την γυναίκα, προωθεί τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα ανάμεσα στις ομόφυλες, ενδυναμώνει την ιδέα του κυρίαρχου αρσενικού, προσβάλλει κάθε έννοια ισότητας των φύλων. Σε μια εποχή που η έμφυλη βία κορυφώνεται, εμείς ζητάμε ισότητα, συμπερίληψη, δημοκρατία».

newspistol.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μόνο το. Bachelor;. Το next top model τι κάνει δηλαδή; Δεν προσβάλει την γυναίκα και τον άντρα (αφού είναι μικτό); Αυτό το ριάλιτι δεν βγάζει σεξισμό; Να κοπούν και τα δύο ή να πάνε μετά τις δώδεκα το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι το 2021 δεν θα είχαμε δικαίωμα να δούμε ότι θέλουμε δε το περίμενα. Δημοκρατία έχουμε αν δε σ' αρέσει κάτι απλά μη το βλέπεις. Μπορώ επίσης να πω ότι σε σειρές που παίζουν στις 9 και στις 10 το βράδυ μπορεί να δει κανείς πολύ πιο χυδαίες κουβέντες, πολύ πιο βίαιες σκηνές και πολύ πιο τολμηρές ερωτικές σκηνές. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κοπούν? Εγώ το μπάτσελορ ξέρω ότι είναι σενάριο αλλά δε με χαλάει το βλέπω απλά επειδή ξεκαρδιζομαι στα γέλια να ζητήσω συγνώμη για αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που αυτές οι γυναίκες μπήκαν εκεί ξέροντας τί θα κάνουν και που πάνε. Δεν είναι κάποιες αθώες γυναίκες που μπήκαν στο στόμα του λύκου χωρίς να το ξέρουν. Μπήκαν ξέροντας πως θα υποβιβάζεται η προσωπικότητα τους τρέχοντας πίσω από αυτόν και επιτρέποντας του να τις φιλά μία μία και είπαν ναι σε αυτό. Οι ίδιες επέλεξαν το δρόμο αυτό, το κάνουν με τη θέληση τους και είναι ενήλικες. Και τέλος πάντων αν δεν θέλεις να το δεις ή γυρνάς κανάλι ή κλείνεις την τηλεόραση και κάνεις κάτι άλλο. Δεν σου βάζει το κανάλι το όπλο στο κεφάλι με το ζόρι να δεις το πρόγραμμα του. Και δεν είναι πως τα άλλα κανάλια δείχνουν μαύρο την ώρα που παίζει το ριάλιτι. Θέλουν να κοπεί; Να μην το βλέπουν να πέσει σε χαμηλά μονοψήφια και εκεί θα κοπεί αμέσως. Το Bachelor είναι σκουπίδι και δεν το βλέπω αλλά αν κοπεί αυτό τότε θα πρέπει να κοπούν και αρκετά ακόμα σκουπίδια μαζί με ενημερωτικές προπαγανδιστικές εκπομπές. Αν ο Alpha έβγαζε τη γυναικεία βερσιόν του ριάλιτι θα μάζευαν υπογραφές ή εκεί δεν θα υπήρχε πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !