SURVIVOR: Προς συμβιβαστική ημι-all-star λύση…

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού Survivor είναι λογικό και επόμενο ο ΣΚΑΪ να επιθυμεί διακαώς να βγάλει στον αέρα και το νέο κύκλο του παιχνιδιού. 

 Την ίδια επιθυμία έχει και ο Acun Ilicali και ήδη έχει κάνει συζητήσεις τόσο με στελέχη του σταθμού, όσο και με άτομα της Acun Medya προκειμένου να αποφασίσουν πότε θα βγει και κυρίως τι μορφή θα έχει το νέο Survivor. Αυτό που ακουγόταν μέχρι τώρα ήταν ότι ο Τούρκος παραγωγός προσανατολίζεται στο να φτιάξει ένα All Star Survivor με παίκτες που γνωρίσαμε από τα προηγούμενα ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι τις προηγούμενες μέρες ήρθε σε επικοινωνία με παίκτες από τους πρώτους κύκλους προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τη διάθεσή τους να συμμετέχουν σε έναν επόμενο κύκλο του reality επιβίωσης. Αρκετοί από αυτούς ήταν θετικοί.

 Ωστόσο, το μπάτζετ της συγκεκριμένης παραγωγής ξέφευγε κατά πολύ. Διότι, όπως ακούγεται, υπήρξαν παίκτες που ζήτησαν πενταψήφιο αριθμό εβδομαδιαίας αποζημίωσης, κάτι που εκτοξεύει το κόστος του κάθε επεισοδίου στα ύψη. Έτσι, το σχέδιο για ένα All Star Survivor σύντομα εγκαταλείφθηκε και επανήλθε η πρόταση για ένα κανονικό ριάλιτι επιβίωσης με διάσημους και μαχητές. Ωστόσο, ούτε αυτή η λύση φαίνεται να ικανοποιεί τον Τούρκο παραγωγό ο οποίος ξέρει ότι πρέπει να ανεβάσει τον πήχη αν θέλει το επόμενο Survivor να κάνει την τηλεθέαση του προηγούμενου. Έτσι, στις τελευταίες συζητήσεις που έγιναν επιλέχθηκε μια μέση λύση. 

Να δημιουργηθεί ένα παιχνίδι με Μαχητές και Διάσημους, αλλά στην ομάδα των Celebrities να υπάρχουν και 4 – 5 παίκτες που συμμετείχαν σε προηγούμενα Survivor. Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από τους προηγούμενους αφού αναμένεται να ξεκινήσει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα γιατί δεν το ξεκινάνε απο Σεπτέμβριο και να τελειώνει Ιούλιο. Ξεκουραση 1 μηνα και πολύ ειναι.

    11 μηνες Survivor απο 5 ωρες την ημερα. ΝΑ ΓΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ! Σκέψου το Ατζουν γλυκέ μου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !