Η “Super Κατερίνα” έκανε πρεμιέρα... Δείτε το Video

17



 Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου με την νέα της εκπομπή. Η λαμπερή παρουσιάστρια επέστρεψε στον Alpha μετά από χρόνια.

«Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε. Έχω την πολύ μεγάλη χαρά από σήμερα να σας καλωσορίζω από το “νέο” μου τηλεοπτικό σπίτι, τον Alpha. Δεν ξεκίνησα από αυτό το κανάλι, αλλά από αυτό το κανάλι αναδείχθηκα.Αναδείχθηκα μέσα από μια πολύ αγαπημένη σας παρέα, μέσα από το Δέστε τους στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας. Και μέσα από αυτή την εκπομπή έγινα καλύτερη και συνειδητοποίησα πόσο αγαπώ αυτό που κάνω. Η συγκίνησή μου με το που μπήκα εδώ ήταν τεράστια», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρέα της θα αποτελείται από τον  Δημήτρη Αλεξάνδρου, την Χρίσλα Γεωργακοπούλου, τον Γιάννη  Πουλόπουλος και τον Χάρη Λεμπιδάκη.



Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πραγματική super Κατερίνα!! Υπέροχη είναι σήμερα. Πολύ ωραία η εκπομπή, δεμένη. Το πάνελ πολύ καλό. Για το στούντιο δεν έχω λόγια. Φωτεινό, ζεστό, μεγάλο με υπέροχα χρώματα. Πιστεύω πως θα πάει ακόμα καλύτερα φέτος. Θα σκίσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα θεάαααααα!!!! Νομίζω πως η ΚατΚεν και η Δανάη θα είναι στις 2 πρώτες θέσεις φέτος, για την 3 θέση θα παλεύουν το μπρέκφαστ σταρ και το πρωινό και 5η η Μαγγίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο Super που ούτε trend δεν έγινε αχαχαχα Ακόμα δεν κατάλαβε η Κατ Κεν ότι δεν ασχολείται κανείς μ αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αύριο θα δείξει η νεκροψία. Και κυρίως πως θα κλείσει η εβδομάδα. Σκούρα τα πράγματα για Super Κατερίνα. Βαρέθηκααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν κάνει κοντά στο 15 θα είναι θαύμα. Τελικά ο Γρηγόρης δίπλα την περασμένη χρονιά, έκανε δουλειά. Μόνη δεν μπορεί, δεν το βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερίνα Καινούργιου δεν έπρεπε να αλλάξεις κανάλι. Ξεκάθαρα. Σου έκαναν πλύση εγκεφάλου και την πάτησες κάργα. Ηθελές τα και παθές τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα μου αρέσει πολύ. Έχει ωραία θέματα. Έκανα ένα ζάπινγκ και στα άλλα πρωινά για να δω τι παίζει αλλά γρήγορα βαρέθηκα και ξαναπήγα στην super Κατερίνα. Ειδικά στο πρωινό του αντ1 γιατί έχουν τέτοια μούτρα; Σαν να είναι σε κηδεία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πάλι το πρωινό του ΑΝΤ1 και του όπεν βλέπω. Η Καινούργιου πολύ υπερεκτιμημένη. Δεν θα έχει την επιτυχία την περσινή. Θεωρώ ότι η ομάδα της είναι πολύ κρύα κι αυτή πολύ δήθεν. Θέλει πολύ δουλειά το Super Κατερίνα. Ο Μαλης μάλλον βαρέθηκε να ασχολείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολα τα καναλια παρουσιαζουν ακριβως τις ιδιες εκπομπες μονο τα προσωπα αλλαζουν. Θεματολογια μηδεν, αναμασημενες βλακειες παντου, τα ιδια κ τα ιδια τοσα χρονια. Για αυτο πολυ εχουν παρατησει την τηλεοραση κ εχουν μεινει ορισμενοι γραφικοι που την βρισκουν με το να ασχουλνται με τα στουντιο, τα γραφικα και οτι αλλη βλακεια υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με 12.33
    Τα έχω βαρεθεί όλα. Μου λείπει το πρωινό που έκανε ο Σεφερλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα σκίσει η Super Κατερίνα μας! Ευχάριστη έκπληξη η εκπομπή της με Super ομάδα και Super θέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Super θα είναι και η τηλεθέαση. Μακάρι να κάνει πάνω από την εκπομπή Alpha παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θεέ μου. Το ψώνια έβαλε στον τίτλο το όνομα Κατερίνα. Δεν πάτε καλά. Με μια χρονιά να είναι στην πρώτη θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άλλαξε πάντως το λογότυπο της εκπομπής από αυτό που είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξεκινησε και η Καινουργιου αλλη μια κακιστη αντιγραφη της Ελενη Μενεγακη μετα την Μαλεσκου, Σκορδα, Σπυροπουλου. Αληθεια ποσες κακες αντιγραφες της Μενεγακη μπορει να αντεξει η Ελληνικη Τηλεοραση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα πάει καλά στην αρχή λόγω της ίντριγκας της μεταγραφής και θα ξεφουσκώσει. Γιατί; Γιατί πλέον όλα τα κανάλια έχουν πρωινάδικα και όσο κι αν τη προώθησαν τα τελευταία χρόνια δεν είναι καλή παρουσιάστρια. Όσο τρας και να βάλουν για να σωθούν θα βάλουν και τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με το σχόλιο του 12.33.

    Τόσες εκπομπές σε τόσα κανάλια με το ίδιο concept. Αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια και σχολιάζουμε ο ένας τον άλλο παριστάνοντας τους πανέμορφους. Η δημιουργικότητα έχει πεθάνει στην ελληνική τηλεόραση εδώ και πάνω από μία δεκαετία...

    Βαρεμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !