Κατερίνα Καινούργιου: «Έτσι ακριβώς έγινε η μετακίνηση από το OPEN στον Alpha»

1

Με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του J2US στο πλατό του Super Κατερίνα,βρέθηκε ο  παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης .Η κατα την διαρκεί της συζήτησης,ανέφερε τον λόγο μετακίνησης της από το OPEN.

«Ενας από τους λόγους που είχα αρχίσει να αγχώνομαι, ήταν πέρυσι που ο Νίκος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το OPEN. Εμείς ήμασταν συμπαραγωγοί. Βλέποντας, λοιπόν, τον Νίκο να φεύγει ένιωσα μια τεράστια ανασφάλεια γι΄αυτό που έρχεται στη συνέχεια. Σημαντικό στα κανάλια είναι οι άνθρωποι που είναι στη διοίκηση και τις παραγωγές να είναι δίπλα στα πρόσωπα, να τα αφουγκράζονται, να ακούν τα προβλήματά, τους να τα υποστηρίζουν, ακόμα και να τους λένε ένα μπράβο ».

«Εμένα δε με πήρε ο Νίκος από το Open. Ο Νίκος μου είπε “εγώ θα είμαι δίπλα σου ότι και αν αποφασίσεις”. Πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν έκανα ραντεβού, μου είπε ο Νίκος «έλα να πάρεις τις αποφάσεις σου», προς τα τέλη Αυγούστου του λέω, «Νίκο θέλω να είμαι στη Barking Well και να πάμε μαζί στον Alpha». Έτσι ακριβώς έγινε για να είμαι απόλυτα ειλικρινής».




«Δε με επηρέασε ποτέ. Μου έλεγε να πάρω το χρόνο μου. Είχα κάνει ραντεβού με αρκετά κανάλια. Ένιωσα όμως ότι ήθελα να είμαι μαζί σου» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha στον αέρα της πρωινής της εκπομπής.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θέλει να μας πει η Κατερίνα ότι τελευταία στιγμή αποφάσισε να πάει στον ALPHA και δεν ήταν προαποφασισμένο από τον Ιούνιο, πριν καταγγείλει το συμβόλαιό της με το OPEN. Μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !