Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (23/9/2021)

25

 


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ 30,7
THE BACHELOR. 14,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 10.7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 12.2
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 17,9
TAINIA MEGA 11.8
GAME OF CHEFS 7.5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 6.2
NEW AMSTERDAM 5.7
TOP CHEF 5.2
BIG BROTHER 10.9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΡΤ1 3.4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟPEN 8.6
NARCOS 8.8
NARCOS 4.9
RIVIERA ΜΑΚ TV 0.5
RIVIERA ΜΑΚ TV 1,4
SUITS  ΜΑΚ TV  0,4
SUITS  Μ ΑΚ TV 0.9
LOVE ISLAND (USA)  ΜΑΚ TV  0,8

 ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η διαφορά μεταξύ σασμού και Γεωργίου είναι χαοτική πλέον, η σειρά του alpha επεισόδιο με επεισόδιο είναι ολοένα και πιο καθηλωτικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σασμός σαρώνει!! Η πιο επιτυχημένη σειρά της σεζόν. Και όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι εδώ μέσα λέγανε πριν την δουν (από το τρέιλερ που ήταν και υπέροχο) ότι θα πατώσει γελάω δυνατά. Η γη της ελιάς μπορεί να μην κάνει τα νούμερα του σασμού αλλά πάει κι αυτήν πολύ καλά. Αν σκεφτούμε πως πριν λίγα χρόνια θεωρούνταν επιτυχία να κάνει 12 μια σειρά σε αυτήν την ζώνη και χωρίς τον φετινό ανταγωνισμό, τότε η ελιά είναι επιτυχημένη και πόσο μάλλον για το μέγκα που δεν υπήρχε ή έκανε μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:56 αν μία σειρά ή ένα πρόγραμμα είναι επιτυχία μόνο αν βρίσκεται στον Αντ1, σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι είναι πάτος σύμφωνα με τους "αναγνώστες" του συγκεκριμένου σάιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαιολογημένα τα νούμερα του Σασμού. Μετά τη δολοφονία Νούσια άρχισαν τα ωραία!Του πήρε δύο χρόνια του ΑΛΦΑ (βλ.Ερωτα μετά και Αγγελική)να κάνει σωστό προγραμματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @11:14 σωστός!!!! Όλοι ξέρουμε τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ γελάω και με αυτούς που λένε ότι ο σασμός «δεν βλέπετε» και ότι εντάξει μωρέ καλή είναι αλλά……και κάθε μέρα ο σασμός σαρώνει και όλοι μιλάνε για τον σασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο νέος διευθυντής προγράμματος κάνει θαύματα στον προγραμματισμό του καναλιού μετά από τόσα χρόνια.... Η Προηγούμενη διευθύντρια έκανε τόσα λάθη που κατάφερε να πάει τον alpha 5o κανάλι ενώ φέτος επέστρεψε στην πρώτη θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να το θυμάστε φέτος η Μέλισσες θα έχουν τεράστιο θέμα.... Μην σας κάνει εντύπωση αμ θα είναι κάτω από Σασμό και γη της Ελιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ πιστεύω ότι οι μέλισσες φέτος θα έχουν πρόβλημα. Θα τα πάνε καλά γιατί είναι μια αξιόλογη σειρά αλλά όχι όπως τις προηγούμενες χρονιές. Για τους εξής λόγους:
    1) προηγούνται ήδη δύο πολύ επιτυχημένες δραματικές σειρές(σασμός, ελιά). Δεν ξέρω αν το κοινό θα θελήσει να συνεχίσει με ένα ακόμη δράμα.
    2) πολύ μεγαλύτερος ανταγωνισμός ο φετινός. Το GNTM κρατάει όπως και το άθλιο bachelor, το φετινό μέγκα δεν είναι το περσινό με τις μονοψήφιες επαναλήψεις, ο ανταγωνισμός από σκάι- όπεν αν και ισχνός κάτι κόβει συν η κρατική που μπορεί να κάνει την έκπληξη με τις αρκετά ενδιαφέρουσες παραγωγές της.
    3)βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς έχουν αποχωρήσει, οι βασικές ιστορίες έχουν τελειώσει, νέοι ηθοποιοί/νέες ιστορίες δεν ξέρουμε αν θα τραβήξουν, άλλωστε σημάδια κόπωσης είχε δείξει και από πέρυσι.
    4) οι μέλισσες έχουν καταστροφικό lead in.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:08 μ.μ
    κανουν νουμερα σειρες οπως ΕΛΙΑ ΣΑΣΜΟΣ και θα εχουν προβλημα οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @12:11 θεωρείς ότι ο σασμός και οι ελιά δεν είναι καλές σειρές; Δεν αξίζουν να κάνουν υψηλά νούμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λέτε καλε; Τη περασμενη χρονιά οι Μέλισσες ηταν οι μονες που αντισταθηκαν στο survivor και με νουμερα κοντα στο 30%. Που τα βλέπετε αυτά εσεις; Μην γράφετε ανυπόστατα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφού η ελιά και ο σασμός είναι της πλάκας γιατί ο αντ1 δεν βάζει τις μέλισσες στις 21:00 να δούμε τι ψάρια θα πιάσει. Τι φοβάται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οτι φοβαται ο ΑΝΤ1 να βαλεις τις μέλισσες 21:00. Γελάει ο κόσμος.
    Αλήθεια ποιοι πρωταγωνιστές σταμάτησαν απο τις Μέλισσες; Για πειτε μας κι εμας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δανδουλάκη, Βόσκαρης, Μιλτιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι Μέλισσες δεν μπορούν να παίξουν στις 21:00 λόγο καταλληλόλητας . Ο ΑΝΤ1 δεν νομίζω οτι φοβαται ειδικα την ΕΛΙΑ. Μάλλον οι ανταγωνιστες του φοβουνται γι αυτο και ξεκινησαν τη χρονια τον αυγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12:21 μ.μ
    Ο Μιλτιάδης να σε πληροφορήσω ότι θα παίζει σε πολλά επεισόδια ακόμα.
    Επίσης μπαίνουν πολύ δυνατά πρόσωπα στη σειρά. Δεν θα επικεντρωθεί στην ΧΟΥΝΤΑ η σειρά αλλά θα διαδραματίζεται σ' εκείνη την εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξεκινησαν μερικοι να λένε για τις Αγριες Μέλισσες; Ειναι αλήθεια τραγική η φαση σας. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝ. Έτσι λέγατε και για τον Σασμό μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για το Game of Chefs γνωρίζουμε επίσημα ότι δεν κόβεται και ότι τα τελευταία γυρίσματα είναι τέλος Οκτωβρίου το είπε η Ντορέτα χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τραγικό όντως να κρίνεις μια σειρά που δεν έχεις ξαναδεί πριν την δεις όπως το σασμό. Οι μέλισσες όμως παίζουν δυο χρόνια, ξέρουμε τι περίπου παίζει, δεν μας είναι άγνωστες. Οπότε και να κρίνουμε μπορούμε και να προβλέψουμε σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες. Τώρα αν θα πέσουμε μέσα στις προβλέψεις μας θα το δείξει ο χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάντως ωραία θα ήταν να παίζανε οι μέλισσες στις 21:00. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι άνω των 12, δεν δείχνει κάτι ακραίο ή χυδαίο. Ας το προσαρμόζανε τότε. Να παίζουν 1,5-2 ώρες και μετά τα late night.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι Μέλισσες θα είναι απέναντι από τα ριαλιτυ και την Ελιά. Όχι απέναντι από τον Σασμο. Άρα γιατί να έχουν πρόβλημα? Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ΑΝΤ1 άργησε πολύ να τις ξεκινήσει και ο ανταγωνισμός έχει εδραιωθεί. Πάντως Κυριακή κοντή γιορτή. Αν δεν ξεκινήσει ένα πρόγραμμα δεν μπορούμε να μαντέψουμε πως θα πάει. Να δούμε και πόσο ενδιαφέρον έχουν οι νέες ιστορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρούσα συνθήκη δεν υπάρχει. Και η Καινούργιου μπήκε στον αγώνα τελευταία και είναι πρώτη τώρα. Καμία σειρά δεν έφτασε τα νούμερα που έκαναν οι μέλισσες. Επίσης στις 22:00 οι πραγματικοί τηλεθεατές είναι περισσότεροι από τις 21:00. Θα έχουμε πολλές ανατροπές πιστεύω και οι Μέλισσες θα ανακατέψουν κι άλλο τα πάντα. Μην σας φανεί παράξενο αν δούμε ριάλιτι να καταποντίζονται κι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό που κάνετε δεν είναι πρόβλεψη. Προσπαθείτε να μειώσετε μια σειρά γιατί παίζει στον ΑΝΤ1. Μάλλον ενοχλεί πολύ το όνομα ΑΝΤ1 κι όχι η σειρά σαν σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ας ξαναπουμε μια φορα το αυτονόητο.

    Το ότι μια σειρά κάνει νούμερα ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι καλή ποιοτικά. Η ''Γη της Ελιας'' ειναι μετριότατη σειρα στο επίπεδο των περισσότερων σειρων του Γεωργίου. Τι'χες Γιαννη, τι είχα πάντα. Ο ''Σασμος'' από την άλλη είναι μια αξιοπρεπής καθημερινή σειρά χωρίς να είναι βέβαια κάτι το συγκλονιστικό. Το θετικό φυσικά είναι ότι ο κόσμος επιλέγει να δει σειρές κι όχι ριάλιτι σε αντίθεση με τη ριαλιτομανία των προηγουμενων χρόνων.

    Όσων αφορά τις ''Μέλισσες'' τωρα (που όταν πρωτοβγήκαν ήταν όντως ένας αέρας ανανέωσης στον τομέα των καθημερινών σειρών) ολα θα εξαρτηθούν από το πόσο επιτυχημένα (ή όχι) θα ανανεώσουν το concept. Μπορεί να ενθουσιάσουν οι αλλαγές, μπορεί και να ξενερώσουν. Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !