Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (22/9/2021)

30

 


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ 28,5
THE BACHELOR. 13.0
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 8,7
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ 15,1
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 17,5
ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ 19,5 ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ MEGA 8,5
GAME OF CHEFS 6,7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 7,4
NEW AMSTERDAM 5.7
TOP CHEF 4,7
BIG BROTHER 9,7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΡΤ1 2,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟPEN 5,6
NARCOS 5,7
NARCOS 3,7
RIVIERA ΜΑΚ TV 1,1
RIVIERA ΜΑΚ TV 1,1
SUITS  ΜΑΚ TV  0,7
SUITS  Μ ΑΚ TV 3,0
LOVE ISLAND (USA)  ΜΑΚ TV  0,9

 ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

30Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Κομαντα και δράκοι λίγο είδα τα πρώτα 20 λεπτά δεν κατάλαβα τίποτα σενάριο δεν είχε πάρα μόνο ωραία εικόνα και καθαρό διάλογο το γύρισα στον Αντ1 μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδα κι εγω λίγο το ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ . Τργική σειρά και βαρετη. Mega βαλε 2 ωρε ΕΛΙΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ μεγάλη ξαι εντυπωσιακή πρωτιά χθες για τον σασμό!!! Ήταν ένα καθηλωτικό επεισόδιο! Ι Γεωργίου έχει μεγα θέμα με το ποσοστό στο νεανικό κοινό, καλή αλλά όχι εντυπωσιακή σε τηλεθέαση πρεμιέρα για τα κομάντα και δράκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα εξαφανιστεί την αυτή η σειρά του MEGA από την επόμενη εβδομάδα. Φοβάμαι πως οτι καλό είχε να δειξει φετος το MEGA το έδειξε ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί που έχουν γράψει τα κομάντα και δράκοι γραφουν άθλια πραγματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα κομμαντα εχουν πολυ αργο ρυθμο.και πολυ μετριο κειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ κακή η νέα σειρά. Αν και ειναι επιπέδου του νέου MEGA αυτό, το μουφα. Σαν το παλιο MEGA "ΠΟΤΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα κομμαντα θα ξεφουσκώσουν.ΔΕΝ μπορει να βαζεις ενα μετριο σεναριογραφο σαν το βαζακα να σου γραψει ενα τοσο δυσκολο ειδος..Οταν βαζεις τον σεναριογραφο του the bachelor...της χειροτερης ελληνικης ταινιας , σε ενα τοσο ιδιαιτερο εγχειρημα ,μαλον κατι δεν παει καλα ..εδω θελει αποψη .ο παπαδουλακης παρασυρεται απ την μεγαλομανια του. Ενα πολυ χαοτικο πρωτο επεισοδιο που δεν ενδιαφεροταν να μας βαλει στην ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε πρέπει να σας πληρώνουν πολύ καλά για να τα λέτε αυτά ακου εκεί χάλια το κομαντα και δράκοι ότι καλύτερο έχει βγει σε ελληνική μυθοπλασία τα τελευταία 30 χρόνια (σκηνοθεσία, φωτογραφία,εικόνα, εφε,ερμηνείες απο μικρούς και μεγάλους) πραγματικά όλοι για αυτο το σίριαλ θα μιλάνε απο σήμερα και θα ανέβει περισσότερο στα νούμερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:56 π.μ.
    Που τα ειδες αυτά καλε; Αν ηταν τοσο τελεια θα έκανε τα νουμερα του Σασμού. Αλλα δεν. Και δεν ειχε και ανταγωνισμό. Απο βδομαδα η prime time θα έρθει τουμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Εξαιρετικό είναι πολύ λίγο για το Κομάντα και Δράκοι.
    Απο πού να ξεκινήσει κανείς!Σκηνοθεσία,φωτογραφία,πλοκή,μυστήριο,ηθοποιοί,πρωτότυπη μουσική,ειδικά εφέ,ατάκες κλπ.Το Mega πάντα πρωτοπόρο σε ο,τι κάνει.Το ακολουθούν βέβαια όλοι οι υπόλοιποι αλλά πολύ αργότερα...
    Φυσικά και η πλοκή δε θα στα δώσει όλα στο πιάτο από το πρώτο επεισόδιο και θα σε βάλει και να σκεφτείς.Αλλιως δες μπάτσελορ,δεν υπάρχει λόγος να κουράζεις τον εγκέφαλο σου.
    Με πολύ απλά λόγια μια κατάρα ξυπνάει κάθε 100 χρόνια και κάνει κάποιους να μισούν κάποιους άλλους έτσι στο άσχετο.Αυτό είδαμε στο τέλος που ο άλλος χτύπησε τον άλλο με το τάβλι.Ο μικρός κάνει αστρικές προβολές που μπορεί να τις δεί ο Ντόντο.Επίσης ο Ντόντο έχει δυνάμεις που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό γιαυτό και τον παίρνουν μαζί τους στις ληστείες,να απενεργοποιεί τα συστήματα.
    Το Mega επέστρεψε για τα καλά και με πολύ δυνατά.
    Για τους haters ξυδάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.01 "Αν ηταν τοσο τελεια θα έκανε τα νουμερα του Σασμού"
    Από πότε η ποιότητα και το τέλειο συνάδουν σώνει και ντε με τα νούμερα τηλεθέασης; Αν ήταν έτσι, οι σειρές εποχής της ΕΡΤ θα χτυπούσαν κόκκινο.

    9.47 "Φοβάμαι πως οτι καλό είχε να δειξει φετος το MEGA το έδειξε ήδη."
    Υπομονή, έρχεται και η "Σκοτεινή Θάλασσα" του Καραντινάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Spirto συμφωνώ μαζί σου. Πολλή γκρίνια ότι σερβίρονται τα ίδια και τα ίδια και μόλις βγει κάτι διαφορετικό ξανά γκρίνια και μάλιστα χωρίς να του δώσουν λίγο χρόνο, κρίνοντας το από τα πρώτα λεπτά. Άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Aνωνυμος 10:39 λες μπαρουφες σε σχεση με τον σεναριογραφο γιατι δεν ειναι ο Βαζακας ο σεναριογραφος της σειρας Κομαντα και Δρακοι αλλα ο ιδιος ο Παπαδουλακης εγινε σουσουρο στο Twitter χθες επειδη ειναι τριπλοθεσιτης ο Παπαδουλακης αφου ειναι ο σεναριογραφος,Σκηνοθετης, και εχει και την οργανωση παραγωγης οσο για τους υπολοιπους που λενε οτι με πληρωνουν κανεις δεν με πληρωνει απλα δεν βλεπετε η σειρα πως να το κανουμε πολυ φασαρια για το τιποτα καλα λεει ο σοφος λαος οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η σειρά Κομάντα και Δράκοι είναι μία διαφορετική προσέγγιση των ελληνικών σειρών και αυτών που έχει συνηθίσει το ελληνικό κοινό. Ίσως, δεν είναι τόσο εύπεπτη για το ευρύ κοινό. Εγώ την βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα. Το πρώτο επεισόδιο ήταν "ο πιλότος" και εισαγωγικό, είναι λογικό να μη δίνει πολλά στον τηλεθεατή. Θα είναι πιο μεστά τα επόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπορεί κάποιος να περιγράψει την υπόθεση του επεισοδίου από το Κομάντα και δράκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σειρά αλαλούμ. Χωρίς αρχή μέση και τέλος. Μπορεί να έχει καλή εικόνα αλλά μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα απλά δεν βλέπετε. Το 19+που έκανε και πολύ του ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή κάποιοι είστε φανατικοί του Μέγκα δεν σημαίνει πως ο,τι μας σερβίρει είναι και καλό. Ε! λοιπόν όχι το σήριαλ αυτό δεν είναι καλό ότι και να λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από βδομάδα θα αλλάξουν όλα. Θα έρθουν οι μέλισσες και θα βγουν 2ες ή 3ες. Μπορεί όχι στην πρεμιέρα τους αλλά μετά σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Tο κομαντα και δρακοι, σιγουρα εχει μια δυσνοητη πλοκή. Ωστοσο εδειξε καλα δειγματα γραφης. Εχουμε συνηθισει σε εύπεπτα και κλισε σεναρια και οταν βγαινει κατι διαφορετικο, ολοι βιαζομαστε να αλλαξουμε καναλι και καταδικαζουμε μια σειρα, την ιδια ωρα που παραπονιομαστε για την απουσια πρωτοτυπιας στην τηλεοραση.. τελικα μαλλον εχουμε οτι αξιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά όσοι κράζετε το Κομάντα κ δράκοι, απλά δεν έχετε ιδέα από καλή τηλεόραση! Οπότε δείτε bachelor k big brother!!Μπράβο στο Mega κ καμία υπεράσπιση του καναλιού γτ απλά δεν είναι δική μου επιχείρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kαθεστε και τσακωνεστε για τις σειρες ρε παιδια χαλαρωστε λιγο μην αναβετε μπουρλοτο καθε φορα που θα πει καποιος τη γνωμη του λες και σας πληρωνουν,τι θα πει δε βλεπεται?αν δε βλεπεται μη το βλεπεις για τον αλλον μπορει να βλεπεται ελεος γουστα ειναι αυτα.Και εγω δε μπορεσα ποτε να δω τις μελισσες γιατι τις σιχαινομαι αυτο σημαινει οτι πρεπει να παω να βριζω ολους οσους τις βλεπουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατί πότε σε σειρά του Βαζάκα έβγαζες νόημα; Στο επόμενο επεισόδιο αν κάνει 15 θα είναι θαύμα. Ας μας πει κάποιος τι είδε στο πρώτο επεισόδιο γιατί μάλλον κι εγώ χαζός είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2.33
    Πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Έχουν μεγάλη αναμονή κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αναγνωρίζω τη προσπάθεια να παρουσιαστεί κατι διαφορετικο στην πολύπαθη ελληνική tv ΑΛΛΑ... αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι το ''Κομαντα και δρακοι'' είναι μια μέτρια αντιγραφή του ''Stranger Things'' του Netflix.

    Δεν ταιριάζει η επιστημονική φαντασία στην ελληνική πραγματικότητα, όποτε πάμε να μαιμουδίσουμε κάτι αμερικάνικο είτε στην τηλεόραση, είτε στον κινηματογράφο το αποτέλεσμα είναι είτε κάκιστο είτε απλώς μέτριο όπως σε αυτή τη περίπτωση.

    ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ δεν σημαίνει να αντιγράψεις την Αμερικανικη, αλλα να βρεις δικό σου πρωτότυπο υλικό μέσα απο την ελληνική πραγματικότητα. Αυτό ήταν κάποτε οι θρυλικοί ''Απαράδεκτοι'' που προηγήθηκαν 3 χρονια από τα αμερικάνικα ''Friends'', αυτό ήταν τα ''Εγκλήματα'' που προηγήθηκαν 3 χρόνια από το αμερικάνικο ''Γραφείο κηδειών Φίσερ'', αυτό ήταν οι ''Σταβλοι της Εριετας Ζαιμη'' που προηγήθηκαν 10 χρόνια του ''Orange is the new black'', αυτό ήταν ο ρόλος της Σάσας στην ''Ντολτσε Βιτα'' που προηγήθηκε 3 χρόνια από την αμερικάνα Σαμάνθα του ''Sex and the city''... Ατόφιες ελληνικές ιδέες που ήταν μπροστά από την εποχή τους για την ελληνική πραγματικότητα αλλά και όχι μονο.

    Το ''Κομαντα και δρακοι'' ειναι απλως μια μαιμουδιά με προσεγμένη εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το Μέγκα φοβάται πολύ τον ανταγωνισμό αφού είδε ότι δεν του βγήκε μετά και τα σχόλια που τα περισσότερα ήταν αρνητικά και του αλλάζει μέρα και το βάζει Κυριακή το επόμενο νέο επεισόδιο είναι την άλλη Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 22:30 και μεθαύριο την Κυριακή το βάζει την ιδια ώρα το πρώτο επεισόδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ηταν προγραμματισμενο να παιζει κυριακες πριν την πρεμιερα της Τεταρτης! Οποτε ακυρο το σχολιο.
    Απο την αλλη, ειναι η πρωτη σειρα για την οποια γραφτηκαν τοσα σχολια μαζεμενα εδω, οποτε οντως εκανε ντορο! LoL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα περισσότερα σχόλια για το κομάντα και δράκοι ήταν πολύ καλά. Την επόμενη μέρα όλοι γι’ αυτό μιλούσαν. Στο Twitter μάλιστα το αποθέωσαν. Γράφτηκαν και διθυραμβικά άρθρα. Μόνο εδώ μέσα φώναζαν ότι δεν βλέπεται. Το ξέρουμε ότι υπάρχουν κανάλια που βρίσκονται σε πανικό με την κατρακύλα που έχουν πάρει από τα καθημερινά μονοψήφια. Αντί να χτυπούν αντίπαλα κανάλια ας φτιάξουν πρόγραμμα της προκοπής και όχι να κάνουν αντιγραφές άλλων καναλιών, ανακυκλώσεις παρωχημένων και αντιπαθητικών τηλεσταρ και να μην αποθέτουν τις ελπίδες τους σε ξαναζεσταμένα προγράμματα και σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όντως ήταν προγραμματισμένο να παίζει τις Κυριακές. Αυτοί που φοβούνται τον ανταγωνισμό είναι αυτοί που κάνουν μονοψήφια και όχι το μέγκα που μπήκε πολύ δυναμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν νομίζω ότι αυτό που λέτε δεν ισχύει γιατί αν ήταν έτσι θα έκανε πρεμιέρα την Κυριακή και όχι μεσοβδόμαδα δεύτερον επειδή έχω Τουίτερ μην λέτε ότι σας συμφέρει τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά και ειρωνικά επίσης πάντως η πλειοψηφία στο Τουίτερ είδε αυτό που είδα και εγώ ότι δεν υπήρχε σενάριο για να καταλάβεις τι βλέπεις οπότε άλλοι δουλεύουν και εκθειάζουν κάτι που το κοινό δεν το είδε το 19.5 % ήταν λόγω πρεμιέρας μην ξεχνιεστε και λόγω Lead in από την Γη της Ελιάς μεθαύριο που είναι επανάληψη και θα έχει Voice θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει αλλά και την άλλη Κυριακή που έχει νέο επεισόδιο ότι και να λέτε μερικοί η σειρά δεν βλέπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !