Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (20/9/2021)

23

 


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ 25,6
GREECE S NEXT TOP MODEL 4 23.7
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 17,1
ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑMEGA 6,3
GAME OF CHEFS 6,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 4,6
NEW AMSTERDAM 5.1
TOP CHEF 4.7
BIG BROTHER LIVE 10,9
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ (Ε) 2,9
ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ (Ε) 3,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟPEN 4,8
RIVIERA ΜΑΚ TV 0,6
RIVIERA ΜΑΚ TV 0,7
SUITS  ΜΑΚ TV  0,6
SUITS  Μ ΑΚ TV 3,3
LOVE ISLAND (USA)  ΜΑΚ TV  0,5

 ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτοί εκεί στον ΣΚΑΪ κοιμούνται όρθιοι. Δεν καταλαβαίνουν ότι τα προγράμματα του Τούρκου κάνουν ζημιά στο πρεστίζ του καναλιού; Το ριάλιτι μοντέλων αηδία, για οφθαλμόλουτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαρωνει το gntm, σαρωνει ο Σασμος αν κσι δεν το βαλατε. Πατωνουν τα ριαλιτι του αντενα και Σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκίζει το GNTM χωρίς Καγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο χαίρομαι που τα δύο μαγειρικά σκουπιδοριάλιτι του αντ1 και του σκάι πατώνουν. Να παίρνουν σειρά κι άλλα. Ο σασμός έσκισε χθες!! Μιλάμε για σειράρα όχι αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τρομερή νίκη ο σασμός και τεράστια ήττα ο Γεωργίου την ώρα της ταυτόχρονης προβολής. καθαρά ηλικιωμένοι βλέπουν τις σειρές του Γεωργίου. πάρα πολύ ψηλά το next top model

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλφα και σταρ πρώτη θέση σε μυθοπ και ριάλιτι αντίστοιχα! Ο όμιλος πετάει με 48% στην prime time! Ο ΑΝΤ1 κρίμα.. Για τον ΣΚΑΪ δε λυπάμαι καθόλου, καλά να πάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η γη της ελιάς ελαφρώς πεσμένη αλλά αντέχει πολύ σκληρά σε αυτόν τον σκληρό ανταγωνισμό, έχει κτίσει το δικό της κοινό. Πολύ σκληρή για να….ξεριζωθεί όπως ήλπιζαν μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @10:04 από πού γνωρίζετε τα νούμερα του κοινού ανταγωνισμού γιατί αυτά δεν νομίζω πως δημοσιεύονται κάπου εκτός από κάποιες φορές εδώ, όχι όμως σήμερα. Από πού έχετε αυτήν την πληροφόρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα νούμερα της κοινής ώρας προβολής δημοσιεύονται σε άλλα σαιτ. την ώρα της κοινής προβολής είναι σχεδόν διπλά υπέρ του σασμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @10:10 μπορείτε να μας πείτε τα νούμερα της κοινής προβολής; Πόση δηλαδή είναι η διαφορά τους; Επίσης ποια σάιτ τα δημοσιεύουν γιατί σε τρία μεγάλα που έχω δει δεν τα έχει κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή στην κοινή τους προβολή τα νούμερα είναι περίπου: σασμός 26,7 - ελιά 15. Μεγάλη διαφορά. Το GNTM που κυμαίνεται περίπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτή η μεγάλη διαφορά είναι όλες τις ημέρες όχι μόνο χθες. άσχημα δεν τα λες αλλά το 15% σε μια σειρά που στο σύνολο 25+ σημαίνει ότι σε βλέπουν κατά κύριο λόγο ηλικιωμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το gntm στο 21:00 με 22:00 κάνει 18 με 20% και όταν τελειώσει ο σασμός παίρνει το κοινό του σασμου. ο Γεωργίου όταν παίζει μόνο με το gntm και πάλι τρώει γερή ήττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο στο Σασμο. Το GNTM μια χαρά κρατάει. Τα νούμερα της Ελιάς θα πέσουν κι άλλο, γιατί θα παίζει απέναντι από τις Μέλισσες κάποιες φορές. Υγ: αυτούς τους πιτσιρικάδες που τους βρήκε ο Γεωργίου? Είναι πολύ κακοί. Ειδικά ο Στέφανος που τον προωθούν και σαν τον επόμενο Ρουβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. όντως άθλιοι όλοι οι νέοι "ηθοποιοί" του γεωργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και οι 8 Λέξεις χτυπάγανε τρελά νούμερα στις μεγάλες ηλικίες, κάτι που δεν γινόταν για παράδειγμα στις 2 πρώτες σεζόν του Μπρούσκο που στο δυναμικό έκανε 30αρια για πλάκα και στο σύνολο 25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την τηλεθεαση του αλφα με τον Σασμο θα την δουμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΒΟΥΛΗ TV δεν είναι στις μετρήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάποιοι χαρακτηρίζεται τα ριάλιτι των Σκάι και Αντ1 σκουπίδια. Δηλαδή το Gntm και το μπάτσελορ τι είναι; Δεν είναι η επιτομή των ριάλιτι και της ξεφτίλας και μάλιστα αρκετοί χαίρεστε που πάνε καλά; Εντάξει μερικοί δεν μπορούν να κρυφτούν ότι πλέον είναι εναντίον καναλιών και όχι περιεχομένου. Τουλάχιστον ας το κάνουν λίγο πιο διακριτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδή εγώ αναφέρθηκα στα σκουπιδοριάλιτι απαντώ:
    Αναφέρθηκα στα δύο αυτά γιατί αυτά πάτωσαν και αμέσως συμπλήρωσαν «να ακολουθήσουν κι άλλα». Άλλωστε κατά καιρούς έχω κατακρίνει όλα τα ριάλιτι: GNTM, bachelor, BB, Survivor, φάρμα, κα γιατί τα θεωρώ σκουπίδια. Πόσο πιο ξεκάθαρο ότι δεν έχω απο πίσω μου κανάλια. Όσοι φαντάζονται κάτι τέτοια μάλλον κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και θίχτηκα που ανέφερα αυτά τα κανάλια. Για ποιο κανάλι να δουλεύουν άραγε; Για τον αντ1 ή τον σκάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαίρομαι γιατί τα δύο σκουπιδοριάλιτι game of chefs & top chef πατώνουν. Για το GNTM & bachelor δεν χαίρομαι ακόμη γιατί δυστυχώς δεν πατώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @12:55 θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν έχω δει Top Chef ,αλλά το Game of Chefs δεν είναι σκουπιδοριαλιτυ και σίγουρα είναι πολύ ανώτερο από BB και Bachelor. Είναι στην λογική του Voice με προσωπικές ιστορίες, αλλά σε καμία περίπτωση ξεκατίνιασμα και ίντριγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σασμός ότι καλύτερο από δραματική σειρά έχει παίξει τα τελευταία χρόνια. Ερμηνείες, ήχος, εικόνα, ιστορία, μπράβο στον Άλφα.

    GNTM κλασικά σκίζει και χωρίς Καγιά φέτος.
    Ο Γεωργίου μήπως να σταματήσει για λίγο καιρό; Κούρασε.
    ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ καλά να πάθουν με τις αντιγραφές του Master Chef. Μακάρι και πιο χαμηλά.
    To big brother γιατί υπάρχει ακόμα; Μέχρι και στο twitch κάποιοι streamers που το έβλεπαν για να κάνουν χαβαλέ με τους viewers τους το σταμάτησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !