Τι έκανε η πρεμιέρα του BREAKFAST@STAR; Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στα πρωινά ψυχαγωγικά! (20/9/2021)

19

 

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ. 
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14,3
SUPER KATEΡINA 19,2
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ (10:45) 13,3
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 3,7
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 5,5
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ  5,5
LOVE IT 5,8
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 4,6
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 15,6
BREAKFAST@STAR 10.3 ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΜΗ  ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. H πρωτιά της Καινούριου χθες ήταν αναμενόμενη, αυτά που είναι τραγικά είναι τα νούμερα της Μαλέσκου. Δεν τη βλέπω να βγάζει τη σεζόν και κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αντ1 διαφήμιζε από Παρασκευή τον τσιτσιπα η καινούργια το βράδυ της Κυριακής διαφήμισε την Ιωάννα ωστόσο αρκούσε για να πάρει με τεράστια διαφορά την 1η θέση! η Δανάη δεν έκανε τηλεθεαση και όταν βγήκε στη μενεγακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν αναμενόμενο ότι θα κινούσε περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού η συνεντευξη της Ιωάννας που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.
    Άτοπο το σχόλιο σας 9.34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Δανάη θα εξαφανιστεί και με το σταρ στον αέρα. Βασικά γενικά το Μέγκα χθες πρέπει να έπεσε αισθητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου άρεσε πολύ το πρωινό του σταρ μακάρι να ανέβει η ας μείνει σε διψήφιο θα είναι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά μην έβλεπε ο τηλεθεατής το Τσιτσιπα. Ένα άντε μην πω τι παιδί.
    Ο Λιάγκας αν δεν ανοίξει λίγο το μυαλό του και πάει με ανθρώπους όπως αυτόν γιατί τον θαυμάζει, απορώ γιατί, θα έχει την τελευταία του χρόνια στην τηλεόραση. Ας μην κάνει όνειρα του χρόνου για την θέση του Παπαδάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Καινούργιου χθες έκανε τεράστια επιτυχία. Ποιος να το φανταζόταν ότι η πρώτη παρουσιάστρια/δημοσιογράφος που θα έπαιρνε συνέντευξη από την Ιωάννα θα ήταν η Καινούργιου! Και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Μπράβο της. Της άξιζε η πρωτιά χθες. Μαγγίρα και Μαλέσκου τραγικά νούμερα. Δανάη πεσμένη αλλά πιστεύω ότι θα ανέβει. Το νέο πρωινό του σταρ ούτε κρύο ούτε ζέστη, θέλει λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να τους συνηθίσουμε, ψιλοαδιάφορο ήταν χθες αν και πρεμιέρα αλλά ας περιμένουμε καλύτερα. Το πρωινό του αντ1 περσινά ξινά σταφύλια. Πιστεύω ότι τις περισσότερες φορές θα είναι σταθερά 2ο-3ο και θα βλέπει τις πλάτες των άλλων που θα εναλλάσσονται στην 1η-2η θέση. Η Ζήνα και αυτήν τα γνωστά, δεν τα πάει κι άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρατηθηκε το πρωινο του star. Η Καινουργιου δεν εκανε και τρελη τηλεθεαση, με την συνεντευξη της Ιωαννας. Πρωτη βεβαια με διαφορα αλλα νομιζα οτι θα εκανε 25%.Για να δουμε σημερα τι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρωινό αν και μου αρέσει περισσότερο, χθες είδα καινούργιου μόνο και μόνο για την Ιωάννα. Δεν βλέπετε φέτος αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο τόσο έκανα η Καινούργιου; Σοκ. Κάτι δεν πάει καλά εκεί να το ξέρετε. Αν με το Super θέμα έχεις 19αρι κλαφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο στην Σούπερ Κατερίνα για την συνέντευξη. Ωστόσο έλεος με τα πρωινά ψυχαγωγικά που θέλουν να γίνουν ενημερωτικά. Το λέω και για το Πρωινό ακόμα και για την Γερμανού τα Σου Κου. Το ένα τρίτο των εκπομπών είναι επικαιρότητα. Ώρα είναι να γυρίσει ο Παπαδάκης και ο Αυτιάς να σχολιάζουν ριαλιτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ειναι σοβαρο νουμερο αυτο που εκανε η καινουργιου με το θεμα της χρονιας...δειχνει το προβλημα της...ο μαλλης φταιει, το εβγαλαν αδιαφημιστο μονο και μονο για να προλαβουν τον τσιτσιπα...ποιος χεστηκε...ζουν στην κοσμαρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι ναι χάλια τα πήγε η Καινούργιου χθες, έκανε μόνο 19 και πρώτη στην κατάταξη με διαφορά. Να μη το ξανακάνει γιατί έτσι βολεύει μερικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Καινούργιου έκανε μεγαλύτερα νούμερα πριν την συνέντευξη παρά όταν παιζόταν. Στο τελευταίο μισάωρο έκανε 13,2%, με τις Κηδείες με τη Ζήνα να προηγούνται εκείνη την ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ο Λιάγκας για τα νούμερα πήρε συνέντευξη από τον Τσιτσιπά που δεν τον λες και αδιάφορο γι’ αυτό και την πολυδιαφήμιζαν αυτήν την συνέντευξη. Αλλά βγήκε 3ος και καταϊδρωμένος με ένα φτωχό 14. Ούτε με τον Τσιτσιπά δεν ανεβαίνουν τα νούμερα του πρωινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο τσιτσιπας εννοείται και είναι αδιάφορος. Μόνο ο Λιάγκας το κυνηγά για συνεντεύξεις. Αυτοί οι άνθρωποι δε βάζουν μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφού το ξέσκισαν στο σε λίγο. Βαρέθηκε ο κόσμος. Πάντως θα πρέπει να προβληματίσει λίγο . Φαίνεται ότι θα έχει θέμα η Καινούργιου φέτος. Είχε το πρόσωπο που θα ήθελαν όλοι κι έκανε μόνο 19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΚατΚεν έκανε μέτρια νούμερα και αυτό χάρη στην Ιωάννα…Από σήμερα όλοι θα ξαναγυρίσουν στη Δανάη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο αλλος λεει θα εχει θεμα η Καινουριου φετος,ρε φιλε ελεος ξεκολλατε λιγο απο το μυαλο σας 9/10 βγαινει πρωτη που το εχεις δει το θεμα?κριντζαρω με ορισμενους εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !