«Ελένη»: Αύριο η MEGA-λη πρεμιέρα

4

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30, η «Ελένη» επιστρέφει στο MEGA. Η χαρά επιστρέφει! Η αγάπη επιστρέφει! Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.

Από τη Δευτέρα και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.  

 Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

 

Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια απτά ίδια. Ολόκληρη ιστορία για διάλειμμα μόλις μιας σεζόν και για να επιστρέψει με ακριβώς την ίδια εκπομπή και ομάδα, λες και η προηγούμενη ήταν τόσο επιτυχημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε πόσο μεγάληηη θα είναι η επιστροφή της;🤔🤔🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Άλφα έκλεισε με 27% ..και για όλη τη σεζον 2019-2020 η εκπομπή της στο Άλφα έκανε 13% μέχρι 18% .σαφώς και ήταν επιτυχημένη..οι ''καινουργιες'' δεν βλέπω να κάναν πολλά πάντως..η Ηλιάνα στην θέση της Ελένης πάτωσε,η μαλεσκου πατώνει..απ' τη μια λέτε φτάνει με τη γριά Μενεγάκη φέρτε νέα πρόσωπα στην τηλεόραση και όταν έρχονται δεν τα υποστηρίζετε..ε μη τα θέλετε και όλα δικά σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !