Ανεβάζεις στροφές η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ στο MEGA... Τι έκανε το BIG BROTHER στη νέα ώρα;

43


Με ανεβασμένα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζει η νέα καθημερνή σειρά του MEGA "Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ". 

Η σειρά του MEGA κατάφερε να κλέψεις κάποιους απο τους τηλεθεατές του BIG BTOTHER καθώς ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να αλλάξει τον προγραμματισμό του για να προβάλει στις 21:00 αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη .

Όπως έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης η σειρά του MEGA ωφελήθηκε αφού στην ουσία έπαιζε χωρίς κάποιο νέο πρόγραμμα, ενώ το ριάλιτι αρκέστηκε στα ίδια σχεδόν ποσοστά με την περασμένη ημέρα.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ : 24,6%
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ: Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ 5,0%
BIG BROTHER 14.5%

Αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό:

Δημοσίευση σχολίου

43Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ζημιά στον εαυτό του έκανε χθες ο ΣΚΑΙ, νομίζοντας έτσι θα σώσει το BIG BROTHER αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ξεκαθαρο οτι το bb θα δει μονοψήφια ποσοστα τηλεθεασης μόλις μπουν οι Μέλισσες στον ΑΝΤ1 και τα νέα προγραμματα στα άλλα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα από ότι βλέπουμε δεν είναι ο ανταγωνισμός αλλά οι τηλεθεατή βαρέθηκαν!Παντως στην Γη της Ελίας της αξίζουν τέτοια νούμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βλέπετε η σειρά του μεγκα. Πως κάθισαν και το είδαν, ακόμα απορώ. Οι περισσότεροι απο τους νέους είναι ατάλαντοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προβολή της εκπομπής για τον εκλιπόντα Μίκη Θεοδωράκη από τον ΣΚΑΪ και η χαμηλή τηλεθέαση που είχε καταδεικνύουν ότι οι πολιτιστικές εκπομπές δεν έχουν ανταπόκριση στους τηλεθεατές. Αντ' αυτού προτιμάνε να παρακολουθούν εκπομπές χαμηλού επιπέδου (όπως το BIG BROTHER).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόλις μπει ALPHA, STAR, ANT1 η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ θα πιάσει γη (πάτωμα). Δε βλέπετε. Το ότι έπιασε την Κρήτη ξανα, δε σημαίνει ότι θα το δουν όλοι. Το κολπάκι αυτό , τύπου θα κάνουμε κρητικό, πουλάει ξεπεράστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το παιχνίδι για την Γη της Ελιάς θα αρχίσει να φαίνεται από τις 14 Σεπτεμβρίου το πρώι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα και ο ΣΚΑΙ περισσότερο για να σώσει το BIG BROTHER το έβαλε θεωρώ χωρίς να ξέρω εννοείται κάτι. Μάλλον όμως δε του βγήκε το σκεπτικό τους ότι το ριαλιτι θα παραμείνει σε χαμηλά νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι να πατώνουν τα ριαλιτι. Μια φορά κάνουν επιτυχία αυτά. Ο Ελληνικός λαός είναι παράξενος σε αυτά που βλέπει και συνηθώς ακολουθεί τη μάζα χωρίς να του αρέσει 100% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχει σημασία αν ένα θέμα είναι χιλιοειπωμένο, αλλά πώς θα το αποδώσεις εσύ σεναριακά και ακόμη περισσότερο πώς θα το ντύσεις. Με αυτή τη λογική, ούτε ο "Σασμός" θα έπρεπε να μη συγκεντρώνει ενδιαφέρον, επειδή ασχολείται και ο ίδιος με την κρητική βεντέτα. Όμως τα σχόλια και η ανυπομονησία του κόσμου δείχνουν άλλα. Σημασία έχει να είναι καλογραμμένη και καλοστημένη μια σειρά. Μην ξεχνάμε ότι παλιές σειρές κάνουν υψηλή τηλεθέαση κάθε φορά που προβάλλονται σε επανάληψη. Στο θέατρο κάθε καλοκαίρι παίζονται οι αρχαίες τραγωδίες ξανά και ξανά σε διαφορετικά ανεβάσματα. Οπότε, η θεματολογια μιας σειράς σαφώς παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι το μόνο κριτήριο από το οποίο εξαρτάται η επιτυχία ή η αποτυχία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σίγουρα είναι θετικό η μυθοπλασία να υπερισχύει των reality και ειδικά reality τύπου BB. Ωστόσο, η μυθοπλασία πρέπει να είναι και πρωτότυπη, ανατρεπτική και γρήγορη. Στοιχεία που στις σειρές του Γεωργίου εκλείπουν. Επίσης, καλό θα ήταν στους ρόλους νέων να επιλέγονται ταλαντούχοι απόφοιτοι των δραματικών σχολών και όχι μοντελάκια. Επομένως, ναι στην μυθοπλασία αλλά όχι στο κάνω σειρά μόνο για να κάνω σειρά, αλλά κάνω σειρά για να δώσω κάτι καινούριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:07 ολόσωστος!!
    Κάποιους τους πειράζει η επιτυχία της γης της ελιάς, δεν την περίμεναν (ούτε κι εγώ το περίμενα). Κάποιοι φοβούνται το μέγκα το οποίο μέχρι στιγμής μπήκε πολύ δυνατά, όσα προγράμματά του ξεκίνησαν, πάνε πολύ καλά, γενικά έχει ανέβει. Βέβαια δεν έχει μπει ακόμα όλος ο ανταγωνισμός αλλά κάποιοι δεν περίμεναν αυτήν την δυναμική του μέγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10:07 π.μ μην τα λες αυτά. Παραγωγή του Γεωργίου είναι. Το σενάριο χιλιοπαιγμένο με ατάλαντους τους περισσότερους ηθοποιούς. Μη λέμε ότι μας κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυναμική χωρίς κανέναν ανταγωνισμό δεν το λες αλλά μην σας το χαλάσω. Έσκισεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν ο Γεωργίου ήταν στον αντ1 ήταν υπερταλαντούχος και το μπρούσκο αριστούργημα με ταλαντούχους ηθοποιούς. Από τότε που έφυγε από τον αντ1 έχασε το ταλέντο του και οι σειρές του δεν βλέπονται αφού είναι γεμάτες ατάλαντους ηθοποιούς. Εντάξει μας πείσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι σχέση έχει ο ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή; Πάντου ΑΝΤ1 βλέπεις εσυ; Κοίταξε το λίγο. Έχει megaλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:14 π.μ. Προσωπικά δε βλέπω τη "Γη της ελιάς", δεν είναι στα γούστα μου και σαν θέμα και σαν στυλ. Αυτό που εξηγώ είναι ότι η επιτυχία ή η αποτυχία μιας σειρά κρίνεται από το αποτέλεσμα και όχι αποκλειστικά από το θέμα που μπορεί να το έχουμε ξαναδεί. Πάνω κάτω συμφωνούμε, γιατί από λίγο που είδα κατάλαβα ότι ειδικά οι νεαροί ηθοποιοί δεν τα λένε. Όπως και να 'χει. Μόλις ξεκινήσουν όλα, η μπίλια θα σταθεροποιεί και ο κόσμος θα έχει περισσότερα να επιλέξει αυτό που του αρέσει. Τη δεδομένη στιγμή φαίνεται η προτίμηση στη μυθοπλασία γενικά, αλλά δεν παίζεται και κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε όχι χωρίς κανέναν ανταγωνισμό! Έχει ξεκινήσει και ο σκάι που δεν πάει και τόσο καλά. Και ο σκάι δεν είναι κανένα καναλάκι για να μην το υπολογίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί είπε κάνεις οτι το Μπρούσκο ήταν ποιοτικό η κάτι καλό; Απλα δεν είχε ατάλαντους, είχε γνωστούς. Απ όλα το ΤΑΤΟΥΑΖ τα έσπαγε, όλα τα άλλα του Γεωργίου είναι μια απο τα ίδια. Σε λίγο καιρό θα το παίξει σωτήρας και θα μπει στη σειρά κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλοι καταλαβαίνουν τι σχέση έχει ο αντ1. Όσοι είναι τακτικοί αναγνώστες καταλαβαίνουν πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10:21 π.μ.
    ζεις μάλλον στο κόσμο σου, είπες απλά να σχολιάσεις κάτι κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάντως η γη της ελιάς είναι πολύ καλύτερη και από το μπρούσκο και από το τατουάζ. Ο Γεωργίου με τα χρόνια βελτιώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για πες 10:23 π.μ. για εμάς που δεν ξέρουμε. Γιατί κρίνεις το σχόλιο μου κι εγώ δεν ανάφερα ποτέ κανένα κανάλι, αλλά έκρινα το πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10:25 π.μ.
    Ο Γεωργίου βελτιώνετε σε τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χαλαρώστε μερικοί. Μην κρίνει κάποιος κάτι να γράψει ο καθένας τα χαζά του. Έχεις επιχειρήματα να μας πείσεις ότι είναι σειρά που βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δηλαδή το ΒΒ δεν είναι ανταγωνισμός για τη γη της ελιάς; Το σκάι δεν είναι δυνατό κανάλι; Το σκάι δεν ξεκίνησε κάποιες εκπομπές του; Μεταξύ μέγκα και σκάι ποιος βγαίνει νικητής; Το μέγκα. Στον κόσμο σου λοιπόν ζεις εσυ. Εκτός αν εξυπηρετείς συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στις 23:00 έπαιξε το BΒ. Αυτό λέμε, ότι ανέβηκε γιατί δεν είχε κάποιο νέο πρόγραμμα απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν δεν βλεπόταν δεν θα έκανε 24 με ανεβασμένα μάλιστα τα ποσοστά του την 2η μέρα. Δεν ξέρω τι θα κάνει μετά. Κρίνω αυτές τις 2 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είχε απέναντι πρόγραμμα, είχε αφιέρωμα στον Μίκη. Και την Τετάρτη είχε το ΒΒ, πάλι έκανε υψηλά νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 10:37 π.μ. εντάξει έσκισε η ΕΛΙΑ σάρωσε. Είναι ότι καλύτερο έχουμε δει ποτέ στη τηλεόραση, καλύτερο απο το ΝΗΣΙ, ΜΕΛΙΣΣΕΣ κτλπ.
    Εύχομαι να σε έπεισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προφανώς και δεν θεωρείς το αφιέρωμα ανταγωνιστικό πρόγραμμα. Ο ΣΚΑΙ το έκανε για να σωσει το BB απο την κραυγή και να αποφύγει τον ανταγωνισμό. Ανεβηκε η Ελιά, αλλα χαλαρώστε όλοι ξέρουμε οτι θα κάνει νούμερα κοντά στο 10 με 11. Μην έχουμε αυταπάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 10:31 π.μ.
    TO MEGA TO KALO αχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αφήστε τις ειρωνίες και απαντήστε μου. Μεταξύ μέγκα και σκάι που παίζουν νέο πρόγραμμα ποιο κερδίζει; Γιατί δεν απαντάτε; Και ναι θεωρώ δυνατό το αφιέρωμα στον Μίκη την μέρα του θανάτου του στις 21:00. Και που ξέρετε το λόγο που έκανε αυτήν την αλλαγή ο σκάι; Το αποκλείεται να το έκανε για να τιμήσει τον συνθέτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λέτε ότι το σκάι άλλαξε τον προγραμματισμό του για να αποφύγει τον ανταγωνισμό, δηλ. τη γη της ελιάς. Άρα τη φοβάται. Κατά τα άλλα δεν βλέπεται η γη της ελιάς. Μόνοι σας αυτοαναιρείστε. Χαχααααααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το Big Brother όμως, τελείωσε στις 01:30. Λείπουν δύο τέταρτα από τον πίνακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ήθελα να πω, πως το Big Brother τελείωσε στις 01:30 Και στον πίνακα υπάρχουν και δύο τέταρτα από την ταινία που ακολούθησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συγνώμη αλλά και το δεύτερο επεισόδιο του Big Brother έπαιζε μονο του την Τρίτη και έκανε 16,5% και το είχε περάσει η επανάληψη της Μουρμούρας και Το σόι σου χθες η γη της ελιάς έπαιζε μόνο του αν θέλετε να το λέμε παρότι είχε ένα αφιέρωμα σε κάποιον μεγάλο καλλιτέχνη που είχε πεθάνει εκείνη τη μέρα αλλά τέλος πάντων και έκανε 25% και δεν το πέρασε σε τηλεθέαση καμία επανάληψη οπότε αυτό δείχνει μία δυναμική και ένα ενδιαφέρον προς το συγκεκριμένο σίριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχετε λυσσαξει μερικοί επειδή το Μέγκα με μια α μόνο σειρά και Ευαγγελάτο παθαίνει κορυφή ...που να μπουν όλοι του Μέγκα στο παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 5:29 μ.μ
    Που να μπουν οι αντίπαλοι του MEGA. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όσοι θεωρείτε ότι η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ θα επιβιώσει με νούμερα πάνω του 12%, είστε βαθιά νυχτωμένοι.
    Έχετε να δείτε μονοψήφια πολύ σύντομα, όποτε χαρείτε το τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιατί το ζητάμε; Η γη θα κάνει γύρω στο 10/11% δυναμικό όπως οκτώ λέξεις. Και η αγγελική πρώτη εβδομάδα είχε κάνει 22% και βρέθηκε στα μονοψήφια. Περιμένετε να βγουν όλα τα προγράμματα και μετά να λέτε για πρώτος δεύτερος κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 30άρια η Ελιά…wow μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 28.3 και μόνο του αχαχαχαχαχαχαχαχα. Είστε για γέλια μερικοί που νομίζετε ότι είναι κατόρθωμα. Μάλλον με αυτό το Mega είναι κατόρθωμα αυτά τα νούμερα. Ετοιμαστείτε έρχεται το Star με με το Gntm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !