Χαμηλά ποσοστά για το Love It... Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στα πρωινά ψυχαγωγικά! (10/9/2021)

11

 

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ. 
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14,5
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 10:45) 15,7
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 6,0
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 9,7
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ  6,0
LOVE IT 7,4
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 4,4
ALPHA ΠΑΝΤΟΥ 8,8


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Love it τι το συνέχισαν; Δεν τους έφτανε η περσινή αποτυχία; Πολύ λάθος κινήσεις φέτος ο Σκαι. Επενδύει σε πρόσωπα παρουσιαστών που όχι μόνο δεν αξίζουν, αλλά γίνονται και αντιπαθείς στον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΚΑΙ ως κανάλι γενικά έχει αυξημένα ποσοστά αντιπάθειας στον κόσμο. Ειδικά τα πρόσωπα του ενημερωτικού του τομέα είναι αντιπαθή σε μεγάλη μερίδα του κόσμου. Μην γελιόμαστε τώρα. Κουβεντιάζεις για αυτά στο δρόμο και οι περισσότεροι δηλώνουν την αντιπάθεια τους. Φέτος ως τώρα αυτό φαίνεται και στα νούμερα των ενημερωτικών εκπομπών του αλλά και στο δελτίο. Ο Οικονόμου το παλεύει αλλά οι Αταίριαστοι δεν πάνε όπως πέρυσι που είχαν ξεκινήσει αρκετά δυνατά. Και το δελτίο κάνει μονοψήφια. Αλλά εκεί τα θέλουν και τα παθαίνουν. Με τη στάση που κρατούν οι ίδιοι δημιουργούν αυτή την αντιπάθεια. Τώρα για τον ψυχαγωγικό τομέα μόνο ο Μουτσινάς νομίζω έχει τη συμπάθεια του κόσμου. Η Μαλέσκου με δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς αλλά και τη στάση που έχει κρατήσει σε καλεσμένους της στην εκπομπή βγάζει μια υπεροψία, ένα ''εγώ έχω δίκιο και εσείς όχι'' και αυτό δεν αρέσει στον κόσμο. Το ίδιο λάθος κάνει και η Σκορδά στον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11.01 Αν ισχύει αυτό που γράφεις περί αντιπάθειας στα πρόσωπα των ενημερωτικών εκπομπών και των δελτίων του ΣΚΑΙ, πως εξηγείται το γεγονός ότι ειδικά το μεσημεριανό του δελτίο έσκιζε ακόμα και μέχρι πριν 2 εβδομάδες και έβγαινε σχεδόν καθημερινά πρώτο ή το γεγονός ότι σε περιπτώσεις έκτακτης επικαιρότητας ο ΣΚΑΙ κερδίζει επανειλημμένα επιπλέον πόντους τηλεθέασης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα εκει στο Open δεν εχουν κρουσει ακομη το καμπανακι κινδυνου στην Μαγγιρα για τα μονοψηφια που κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδικός για θέματα Τηλεόρασης και Διαδικτύου11 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:34 μ.μ.

    11.41 O ΣΚΑΙ έχει φανατικούς υποστηρικτές και φανατικούς εχθρούς. Για μενα έτσι εξηγείται. Αλλά η τηλεθέαση απο μονη της δεν λέει τίποτα. Κανε μια δημοσκόπηση ποσοι τον βλέπουν και ποσοι οχι και θα δεις οτι τα νούμερα θα έχουν τεράστια διαφορά απο αυτά που βλέπεις στις μετρήσεις της τηλεόρασης . Ακομα και έξω οποιον ρωτήσεις βλέπεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πόσο πιο αντικειμενικό στοιχείο από τα νούμερα μπορεί να είναι μια δική μου δημοσκόπηση με το να ρωτάω στο δρόμο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειδικός για θέματα Τηλεόρασης και Διαδικτύου11 Σεπτεμβρίου 2021 στις 1:19 μ.μ.

    12.52 Η δημοσκόπηση αφορά το σύνολο της κοινωνίας. Οι μετρήσεις της agb πάλι αφορούν μονο τις τηλεοράσεις που ειναι ανοιχτες εκεινη την ώρα. Αλλά και δημοσκοπηση να μην κάνεις, απλά ρώτα έξω οποιον θες. Στους 10 που θα βρεις ζήτημα οι 2 να σου πουν οτι βλέπουν, οχι ειδικά τον ΣΚΑΙ, αλλά γενικά τηλεόραση για την ενημέρωση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και είναι πιο αντικειμενικό να ρωτήσω 10 ανθρώπους στο δρόμο από τις μετρήσεις της agb; Άκρη δεν βγάζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδικός για θέματα Τηλεόρασης και Διαδικτύου11 Σεπτεμβρίου 2021 στις 1:43 μ.μ.

    Αντικειμενικά ειναι ολα . Απλώς σου εξηγώ οτι το ένα αφορά ένα μικρότερο μέρος της κοινωνίας και το άλλο ένα μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. Ο καθένας ακολουθεί αυτο που επιθυμεί. Φυσικά οι τηλεοράσεις την τηλεθέαση κοιτάνε .Απο αυτο κρίνονται εξαλλου. Και σε αυτο οντως ο ΣΚΑΙ είναι ψηλά στην ενημέρωση, δεν διαφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων το κάνει η Εύα Αντωνοπούλου που είναι από τα λιγότερο αντιπαθητική από τους υπόλοιπους. Γι αυτό νομίζω ότι έχει επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ο Μάρκος Δεϊμέζης στους συμπαθείς συγκαταλέγεται, που και αυτός παρουσιάζει κάποια μεσημβρινά δελτία (κυρίως ΣΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !