Το JUST THE 2 OF US έριξε το THE VOICE... Αναλυτικά τα 15΄

13

 Πρεμιέρα έκανε το νέο show του ALPHA "JUST THE 2 OF US" και οι μετρήσεις , τουλάχιστον στη πρεμιέρα, έδειξαν ότι οι τηλεθεατές το περίμεναν . Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι το show κατάφερε να περάσει σε νούμερα και το βαρύ πυροβολικό του ΣΚΑΙ, το THE VOICE.

Αναλυτικά:


JUST THE 2 OF US 22.4

THE VOICE OF GREECE 17.8





Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αδιάφορα και τα δύο πλέον. Show με 700.00 τηλεθεατές είναι λίγο όπως και να το δεις.
    Παρά ταύτα είναι καλό να γίνονται παραγωγές γιατί δουλεύουν άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Alpha πέρυσι πάτωνε στα περισσότερα προγράμματα του και φέτος όχι μόνο ξεκίνησε δυναμικά αλλά είναι ανταγωνιστικός σε όλες τις ζώνες και ελάχιστα προγράμματα του δεν πάνε όπως θα ήθελε δείτε για παράδειγμα το μεσημέρι και την Τατιάνα. Τα δύο κανάλια που δεν πάνε όπως θα ήθελαν μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ο ΣΚΑΙ και ο ΑΝΤ1. Από τα μεγάλα ιδιωτικά πάντα. Δεν είναι μόνο η βραδινή τους ζώνη που έχει πρόβλημα αντιμετωπίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν ο Alpha πέρυσι. Δεν πάει καλά σχεδόν τίποτα. Το Voice για τον SKAI ήταν από τα δυνατά του προγράμματα το να χάνει από αυτό του Κοκλώνη που για μένα ο άνθρωπος αυτός δεν βλέπεται και το ίδιο και τα προγράμματα του -και το έλεγα αυτό από τότε που μπήκε στην τηλεόραση- είναι μεγάλη ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο κουραστικος και υπερφιαλος αυτος ο Κοκλωνης,δεν αφηνε κανεναν αλλο να μιλησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε να αρχισει και το Dancing τις Κυριακες ο Skai να μην παιρνει ανασα καμια μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρα όντως το The Voice χτυπούσε 40αρια επειδή δεν υπήρχε τίποτα ανταγωνιστικό απέναντι του. Μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 40αρια δεν χτυπουσε εδω και χρονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ατζουν εχει παρασυρει τον σκαι στον πατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το voice απο τοτε που πηγε στο σκαι στηριχτηκε αποκλειστικα στη δυναμη του κονσεπτ και στη δυναμικη των κριτων...οι επιλογες φωνων ειναι εδω κ χρονια οι πιο αδυναμες που χουμε δει σε ταλεντ σοου..λογικο να πεσει..
    τωρα για το just τι να πεις..η επιτομη του κιτς..η σκηνοθεσια απαραδεκτη..πλανα οτι να ναι..ηχος κακιστος! οι χορογραφιες του φωκα βγαλμενες απο το 90...παικτες καρικατουρες μονο για την τηλεθεαση οι πιο πολλοι δεν ακουγονταν καν..τραγουδι 1 λεπτο , κριτικη 10 ..ανεκδιηγητη σταματη που αισθανθηκε ξαφνικα καναλαρχισσα στην τοποθεσια αλφα και αρχισε να σπερνει τη χαιρεκακια και το θρασος της στους κριτες αδιακριτως .απ τις χειροτερες τηλεοπτικες στιγμες...παρουσιαστης βλεπε φουρθιωτη λιγα χρονια πριν..εβγαλε λεφτα φεσωνοντας την αγορα και ολη η σοουμπιζ τον προσκυνα για να παρει λιγο απ την πιτα ...αντιτηλεοπτικος μεχρι αηδιας..δυστυχως βλεποντας just βλεπω γιατι η ελλαδα μετα απο τοσα χρονια που πεσε τοσο χρημα αντι να γινει μια οικονομικη δυναμη εγινε ενα χρεωκοπημενο προτεκτορατο..ολες οι παθογενειες καθρεφτιζονται σ αυτο το σοου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδικός για θέματα Τηλεόρασης και Διαδικτύου26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:44 π.μ.

    Η ανατροπή της χρονιάς... Ποιος θα το φανταζόταν. Τέτοια νούμερα το just δεν έβλεπε ποτέ στο open, μόνο με την Βισση νομιζω μια φορά, πόσο μάλλον να περνά και το voice. Μπράβο τους. Εξαιρετικό πρόγραμμα , τεράστιο πλατό , εγγύηση Φωκάς Ευαγγελινός στην σκηνοθεσία και για να είμαστε δίκαιοι ο Κοκλώνης έφερε οτι υπάρχει σε Ελληνες Celebrities αυτη την εποχή . Αυτό του πιστώνεται είτε τον συμπαθείς είτε οχι. Μονη κακή επιλογή η Σταμάτη. Θα προτιμούσα να βάζανε την Κατσαφάδου στην θέση της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για εμένα οι παραγωγές του Κοκλώνη είναι η επιτομή του τρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμένα ο Κοκλώνης σας παρουσιαστής δεν μου αρέσει, δεν τον θεωρώ κακό, τον θεωρώ όμως μέτριο. Το ίδιο και οι παραγωγές του. Μου θυμίζουν όλα του ‘90s, μάλλον έχει πρότυπό του αυτήν την δεκαετία, την Ρούλα, κλπ. Και αν στα ‘90s όλα αυτά φάνταζαν ωραία και πρωτοποριακά(και πάλι όχι σε όλους), στο 2021 φαντάζουν ξεπερασμένα. Όσον αφορά την επιτομή του τρας να θυμίσω πως έχουν περάσει πολύ χειρότερα, πολύ πιο τρας εκπομπές όπως power of love, game of love, στιγμή της αλήθειας, για να μην πάω πιο πίσω στο επιτέλους μαζί, στο ερωτοδικείο, κλπ. Μπροστά τους οι παραγωγές του Κοκλώνη είναι ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το να περνάει σε τηλεθέαση το ''The Voice'' το πιο trash show της ελληνικής τηλεόρασης με τον πιο ατάλαντο Έλληνα παρουσιαστή είναι μια τεράστια ήττα και για το ''Voice'' και για τον Skai. Βέβαια να πούμε ότι το ''Just'' ηταν στον αέρα 1 ώρα πριν και 1 ωρα μετά το ''Voice''! Το ''Voice'' κρατησε γύρω στις 3,5 ώρες και το ''Just'' 5,5...!

    Αυτό δεν αλλάζει βέβαια ότι πρεπει πλέον να το ξεκουρασουν το ''Voice'', κάθε χρόνο συνέχεια...το στράγγιξαν το concept...

    Όσο για τη σύγκριση του Κοκλώνη με τα 90s...αλλες εποχες τότε, αλλα πρόσωπα. Η Κορομηλά στον ''Πρωινό Καφέ'' στο ''Ciao Ant1'', στο ''Μπράβο'', στους Mega Τηλεμαραθωνίους κτλ είχε καλεσμένους μεταξύ άλλων την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ρενα Βλαχοπουλου, τη Τζενη Βανου, τη Βίσση, τη Πρωτοψαλτη, τον Ρουβα στα απόλυτα ντουζένια του κτλ κτλ. Τη σήκωνε η εποχή τότε και τη λεγόμενη γκλαμουριά και το λεγόμενο χαϊλίκι... Και είχε και τους ανάλογους σε μέγεθος super stars για να υπηρετήσουν αυτά τα concepts. Τι να συγκρίνεις με τον Κοκλώνη με όλη την σύγχρονη κιτσαρία της εποχής μαζεμένη στις παραγωγές του. Χώρια που τότε η Ρούλα λατρεύονταν από τον κόσμο, επίσης καμία σχέση με Κοκλώνη που είναι στις οθόνες μας με το ζόρι γιατί απλώς βάζει τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορει να ηταν πρωτο χθες το j2us, αλλα μιλαμε σκηνοθετικα ως εικονα και δομη, μας γυρισε πολλαχρονια πισω!
    Λες και βλεπαμε προβα και μαλιστα οχι τζενεραλε…
    Πολλες αστοχιες, λαθη και προχειροτητα.
    Καμια σχεση με ποιοτητα Alpha.
    Ακομη και τα σωου του Φουρθιωτη στο epsilon ήταν πιο προσεγμενα και φαντασμαγορικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !