«Just the 2 of Us» Καθήλωσε στην πρεμιέρα του πάνω από 3 εκατομμύρια τηλεθεατές

6

Καθήλωσε τους τηλεθεατές στις οθόνες τους και κατέλαβε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης σε όλες, σχεδόν, τις κατηγορίες κοινού στη ζώνη προβολής του.  Την λαμπερή πρεμιέρα του ανανεωμένου «Just the 2 of Us» και του Νίκου Κοκλώνη, του απόλυτου πρωταγωνιστή  του Σαββατόβραδου, παρακολούθησαν 3.335.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό.

Το φαντασμαγορικό σόου, το εντυπωσιακό θέαμα και τα ανατρεπτικά ντουέτα έβαλαν φωτιά στη σκηνή αλλά και στην τηλεθέαση. Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του σόου αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης, αφού το J2US ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής  του με ποσοστό 23% στο σύνολο κοινού αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 3,8 μονάδες. Στο δυναμικό κοινό 18-54  κατέγραψε  ποσοστό 22,2%,  6,7 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε το 37,3%.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ρε πασχαλιδη 3.000.000 το σαββατο με 23 τα εκατο...μα τι λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου συνιστώ να διαβάσεις προσεκτικά το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ALPHA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου συνιστω να μαθεις ποσος κοσμος βλεπει το βραδυ του σαββατου.Δεν υπαρχει αυτος ο αριθμος ουτε ενα ενα μιλισεκοντ...αν εχεις αποριες μπες στο σαιτ της νιλσεν..τσαμπα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου συνιστώ να διαβάσεις ξανά το κείμενο .
    Αυτό που βλέπεις στη σάϊτ που αναφέρεις είναι ο συνολικό αριθμός τηλεθεατών. Το δελτίο τύπου αναφέρει ξεκάθαρα για "3.335.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό".

    Τα παράπονά σας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Είναι επίσημο δελτίο τύπου που εστάλη σε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες. Υποθέτω ότι ένα κανάλι δεν θα έστελνε ψεύτικο αριθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πιο εκνευριστικό δεν είναι ότι είναι ατάλαντος ως παρουσιαστής και οι εκπομπές του μέσα στο κιτσαριό και την τρασίλα. Έτσι κι αλλιώς μέσα στο κιτσαριό είναι γενικότερα η σύγχρονη πραγματικότητα (τηλεοπτική και όχι μόνο).

    Το εκνευριστικό είναι ότι επειδή πληρώνει αδρά τον γλείφουν οι ΠΑΝΤΕΣ! Δεν αντέχεται όλη αυτή η αποθέωση της μετριότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !