Iωάννα Μαλέσκου: «Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι»

4



Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου, το μεσημέρι της Τρίτης, λεγοντας πως το τηλεοπτικό κοινό δεν την έχει γνωρίσει ακόμη καλα.

«Τρέλα, πολύ τρέλα. Κι εγώ θέλω να κάνουμε πραγματάκια τρελά. Τώρα να σας πω κάτι, όλα μπορούμε να τα κάνουμε.Θέλω να είμαι πολύ ο εαυτός μου. Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι στα αλήθεια» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στο πλατό της μεσημεριανής της εκπομπής με τους συνεργάτες της να εκφράζονται γλυκά για εκείνη.. «Και τώρα θα μου λένε και θα μου γράφουνε «τους έβαλε πάλι να λένε πράγματα γι’ αυτήν». Σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω πράγματα που δεν τα έχω κάνει».


«Θέλω πάρα πολύ φέτος να το ζήσω όλο αυτό γιατί νιώθω πιο ήρεμη και πιο ο εαυτός μου. Θέλω να κάνουμε πράγματα μαζί, θέλω να βγω από το κουτάκι μου, θέλω να πάρω μια μεγάλη ανάσα και εύχομαι να τα καταφέρω… Φέτος»!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φυσικά και έχουμε καταλάβει ποια είσαι. Άλλη μία που αντιγράφει την Ελένη και θέλει να πάρει την θέση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν να ακουμε την Σκορδα, την Σπυροπουλου, την Καινουργιου και οσες ακομα αντιγραφουν την Μενεγακη. Αυτο ειναι το κακο στην Ελληνικη τηλεοραση, ξαφνικα οι περισσοτερες παρουσιαστριες και οχι ολες ειναι ξανθες με φουσκωμενα χειλη, πλαστικες, αγαπανε τις γυναικες, ειναι "γλυκες", ειναι χαμογελαστες με ψευτικο χαμογελο και δοντια, μουγκριζουν πανω απο το φαγητο, εχουν χαζοαποριες, σπρωχνουν,δινουν φιλακια κσι κανουν ματακια με κοντινα πλανα στην καμερα που ειναι τρομαχτικα με τοσο υαλουρονικο στο προσωπο, δειχνουν ποδια, στηθος, ειναι οι καλυτερες μανες και συντροφοι που τα προλαβαινουν ολα. Μας εχουν για χαζους/ες οτι αυτες κρατανε σπιτι και παιδια και το μοστραρουν στο ινσταγκραμ. Και μετα απο ολα αυτα ειναι και κοριτσια της διπλανης πορτας, εχουν ξεχασει οτι περασαν τα πρωτα αντα και ηντα, μοστραροντας τις χλιδατες διακοπες με τα μαγιο σε ρετουσαρισμενες φωτο. Ναι Μαλεσκου δεν εχουμε καταλαβει ποια εισαι οταν και εσυ εισαι ολα τα παραπανω. Μια ακομα κακιστη αντιγραφη που θελει να κανει τρελα πραγματα. Αηδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχόλιο του 6.17 από τα πιο εύστοχα που διάβασα εδώ και πολυ καιρό όσον αφορά τα τηλεοπτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας καταλάβει πρώτα η ίδια τι θέλει να είναι και οι λοιπές wanna be :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !