Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή που θα δούμε στο «Game of chefs»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6


 Τρεις καταξιωμένοι σεφ με αστέρια Michelin, Χρυσούς Σκούφους και αστέρια FNL ρίχτηκαν στη μάχη της κουζίνας, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να προσπαθεί να ανακατέψει την τηλεοπτική τράπουλα, που φέτος μέχρι στιγμής δεν έβγαλε άσους για το ριάλιτι μαγειρικής Game of chefs. Στο κανάλι του Αμαρουσίου ωστόσο από τα πρώτα επεισόδια έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και ήδη προσπαθούν να αντιστρέψουν το κλίμα.

 Ο μεγάλος τους φόβος είναι μήπως το ριάλιτι μαγειρικής επειδή θα δίνει lead in στις «Άγριες Μέλισσες» από τις 27 του μήνα δεν μπορέσει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην ήδη δημοφιλή σειρά αλλά και στο πρόγραμμα του καναλιού. Ωστόσο μέχρι στιγμής το πρόγραμμα παραμένει ως έχει. O Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς από την θέση του κριτή προσπαθούν να βρουν τα τηλεοπτικά τους πατήματα στην νέα τηλεοπτική κουζίνα του AΝΤ1, ωστόσο μέχρι στιγμής φαίνεται πως το νέο μαγειρικό ριάλιτι δεν έχει κερδίσει τους τηλεθεατές. 

 Σύμφωνα με  πληροφορίες του znews.gr, οι υπεύθυνοι της εκπομπής σε μια σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του καναλιού παρουσία όλων των εμπλεκομένων, αναλύοντας τις θεαματικότητες και τα ποσοστά στα εμπορικά κοινά, ζήτησαν να ξαναδουλευτούν τα βιογραφικά των διαγωνιζομένων και να βρεθούν κάποιες προσωπικές τους ιστορίες που θα δημιουργούσαν μια περιέργεια στον τηλεθεατή να καθίσει να την παρακολουθήσει. Η οδηγία που δόθηκε ήταν να επικεντρωθούν περισσότερο στις προσωπικές ιστορίες των συμμετεχόντων, ώστε να δημιουργηθεί κρεσέντο και ταύτιση με το κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από τη στιγμή που σήμερα έχουν στο επεισόδιο τρανς καταλαβαίνετε θέλουν ριαλιτι πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα χάσει το νόημα του. Πάντως τσουκου τσουκου τσιμπάει μονάδες. Η κριτική επιτροπή μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι που δεν είναι ριάλιτι και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα γιατί δεν έχει εγκλεισμό. Τότε γιατί επικεντρώνονται στην ζωή και προσωπικότητα των διαγωνιζομένων και όχι στις μαγειρικές τους ικανότητες; Πάει κι αυτό το επιχείρημα, καταρρίφθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθεια τωρα, θα πεσουν τοσο χαμηλα?Ας το κοψουν καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !