GAME OF CHEFS σε νέα ώρα; Έρχεται νέα σειρά απο την πλατφόρμα που δεν βγήκε ;

17

Σαν βόμβα έσκασε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 το ραβασάκι με τα νούμερα τηλεθέασης. Και μπορεί να διαδίδεται ότι επικρατεί ψυχραιμία, η αλήθεια  είναι πως επικρατεί παγωμάρα και στην παραγωγή αμηχανία... 

Για την ώρα στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν την προβολή επεισοδίων στις 21:00, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο , ότι το GAME OF CHEFS θα μετακομίσει ζώνη,  κι αυτή δεν θα είναι η prime time. Άλλωστε σας το είχα πει μέσα από κείμενο μου (δειτε εδώ στα σχόλια ) ότι το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ χαλαρό, σε σημείο ίσως βαρετό..., κι ότι επικεντρώνεται καθαρά στο μαγειρικό κομμάτι. Άλλη είναι η ζώνη που θα το ταίριαζε γάντι...

Ήδη στον ΑΝΤ1 επεξεργάζονται εναλλακτικές , κι αυτή όχι, δεν είναι οι Άγριες Μέλισσες στις 21:00. Οι περισσότεροι τηλεθεατές έχουν ανοικτούς δέκτες στις 22:00 κι αυτό δεν θέλουν να το χάσουν...Επίσης η σκηνές που θα δουμε, είναι αρκετά σκληρές και δεν επιτρέπει την συγκεκριμένη σειρά να μπει στις 21:00 Ίσως τελικά η επιλογή σειρών που θα έβγαιναν στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1 να είναι η λύση του καναλιού, λέω εγώ τώρα (μην παρεξηγηθώ, αυτό είναι δικιά μου εικασία).

Πάντως σε όλο αυτό, ο Ποφάντης προσπαθούσε στην ένταξη  νέων σειρών στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, κι όπως φαίνεται επιβεβαιώνετε.

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει τράμπα Ήλιος με Game of Chefs και πάρα πολύ σύντομα. Επίσης το γεγονός ότι δεν εστιάζει στο ριάλιτι είναι και ο λόγος που θα έχει κακή πορεία. Η παραγωγή για μένα είναι ανίκανη και δεν θα έπρεπε να αναλάβει άλλο πρότζεκτ. Και εννοείται ότι μιλάω για τη Silver Line Media Productions με παραγωγό τον Νίκο Κάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:27 μ.μ. Δεν σε πήραν στην παραγωγή και μιλάς τόσο έντονα γι αυτην;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάει στην θέση του Πέτα τη Φριτεζα και να μπει η σειρά Σέρρες του Καπουτζίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να βάλουν τον εκατομμυριούχο. Κανένα κανάλι δεν έχει τηλεπαιχνίδι εκείνη την ώρα. Θα πιάσει το κοινό που δεν θέλει ούτε σειρές ούτε ριάλιτι. Ή οι ράδιο αρβύλα αν τελικά πάνε αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σειρές της πλατφόρμας δεν είναι πάνω από 13 επεισόδια οπότε αυτό το σενάριο δεν παίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μαγειρικό θα μετακινηθεί στανταρακι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα οι Μέλισσες να παίρνουν μονοψήφια τηλεθέαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης αν μας διαβάζει κανείς από τον Αντ1 να πει στο Ποφαντη ότι βγάζουμε τα προγράμματα νωρίς και δεν τα καθυστερούμε. Οι Μέλισσες φέτος για τρίτη και τελευταία χρόνια αργούν πάρα πολύ να βγουν. Οι άλλες σειρές παίζουν μπάλα και διαμορφώνουν συνήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας το βάλουν Πέμπτη με Κυριακή. Δευτέρα Τρίτη ειδικά δεν εχει καμια τύχη. Ποσο να σπάσει αυτή η πίτα. Οι σειρές βρήκαν το κοινό τους και το gntm έχει το κοινό του από παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ότι σε αυτήν την χώρα για να πάμε μπροστά πρέπει να κοιτάμε της ζωές τον άλλον από την κλειδαροτριπα να γεμίζει η τηλεόραση μας με παιδάκια που τα εκμεταλεβοντε να γίνουν μοντέλα και κάποια παιχνίδια σαν αυτό να τα κράζουμε και να κόβονται απλά γιατί δεν έχει όλα τα παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8:27
    Και η Φάρμα είχε αργό μοντάζ και όχι ιδιαίτερα γρήγορες εναλλαγές εικόνας, κάτι που σε ένα "στατικό" πρόγραμμα όπως το Game Of Chefs φαίνεται ακόμα περισσότερο, και κάνει ακόμα χειρότερο το τελικό αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ξέρω τα αποτελέσματα αυτά είναι. Οι άνθρωποι στη παραγωγή δεν ξέρουν να κάνουν ριάλιτι καλό θα είναι να μεταφερθούν άλλου οι φετινές παραγωγές του Αντ1. Να βρουν άλλη εταιρία παραγωγής αυτή δυστυχώς δεν μπορεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο λεβέντης χάλασε μια φορά το κανάλι με τις επιλογές του κι ηρθε πάλι να πάρει ένα πρώτο κανάλι και να το πάει στο πάτο. Στην μουσική μπορεί να είναι expert αλλά στην τηλεόραση δεν το έχει. Λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Λεβέντης στην επικοινωνία δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι ζόρι τραβάτε με τον αντ1; Μέτοχοι είστε; Ποιος τηλεθεατής νοιάζεται αν ένα κανάλι πάει καλά ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε τηλεοπτικό site είσαι, τι θέλεις να σχολιάζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @8:56 αυτή είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε και η π πρώτη σεζόν των Άγριων Μελισσών και ποιο αργά μάλιστα τότε έκανε πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου του 2019 στις 23:00 και είχε ξεκινήσει ο ανταγωνισμός ωστόσο τους πήρε φαλάγγι όταν άρχισαν μην κοιτάς πέρυσι ήταν ιδιαίτερη περίπτωση λόγω καραντίνας που χρωστουσαν 25 επεισόδια που δεν πρόλαβαν να γυρίσουν και να ολοκληρώσουν λόγω του πρώτου Lockdown

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το Ninja Warrior θα ηταν μια χαρα καθημερινα στις 21:00.
    Και πολλα επεισοδια μπορουν να βγουν και ειναι αναλαφρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !