Νωρίτερα θα δούμε το «Dancing with the stars»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Dancing with the stars δεν αργεί. Ενώ έχει γραφτεί πως θα γίνεται μετά την 28η Οκτωβρίου, θα γίνει -καλώς εχόντων των πραγμάτων- την Κυριακή 10 του Οκτώβρη. 

 Ο ακριβής αριθμός των ζευγαριών κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό όπως και η κριτική επιτροπή. Στην παρουσίαση θα βρίσκεται η Βίκυ Καγιά. Την Δευτέρα, πάντως, 6 του Σεπτέμβρη θα γίνει η πρώτη συνάντηση των ζευγαριών, ενώ αυτές τις μέρες γίνονται οι απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις για τους διαγωνιζόμενους. 

Από τους εκείνους που θα βρεθούν στο παρκέ και θα δείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες είναι η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Star, Τζώρτζια Γεωργίου, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, το μοντέλο από το GNTM Έντουαρντ Στεργίου, ο γοητευτικός ντράμερ των Onirama, Δημήτρης Κοκονίδης, ενώ πρόταση έχει δεχτεί η τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού και η δημοσιογράφος του Open που εμφανίζονταν στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, αγαπημένη των Ράδιο Αρβύλα, Μαριάννα Γεωργαντή. 

znews.gr

wz

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Aυτοι είναι οι σταρς???? Μαλιστα....δεν εχουν καταλάβει στο σταρ τι πανε να κανουν μαλον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κάθε παιχνίδι η ίδια γκρίνια σχετικά με το πόσο σταρς είναι οι σταρς που θα συμμετέχουν. Ρε παιδιά τι περιμένατε? Όταν λέμε σταρς προφανώς και εννοούμε γνωστοί.Στην Ελλάδα ποιοι είναι οι σταρς? Περίμενε κανείς σόου με συμμετέχοντες τους Ρουβά,Βίσση,Βανδή,Μενεγάκη,Πλούταρχο, Μπέζο,Φιλιππίδη,Βιτάλη,Αλεξίου και λοιπούς? Αν ναι κάποιο όνειρο εβλεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει δεν είπαμε να είναι star,star αλλά αυτοί που διαβάζω ειναι πολύ Β και οι περισσότεροι τελείως άγνωστοι φαντάσου δηλαδή πώς θα είναι οι υπόλοιποι 6-8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !