Το concept της νέας καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής του OPEN...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 Tο κανάλι θέλει να κάνει μία γυναικεία εκπομπή σαν το The Talk που βλέπουμε στο εξωτερικό.

 Εκεί, τέσσερις γυναίκες με καυστικό λόγο και έξυπνο σχόλιο αναλύουν όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Από την καθημερινή επικαιρότητα, μέχρι τη μόδα, την ομορφιά τις σχέσεις. Μάλιστα, επειδή η Έλενα Χριστοπούλου αγαπάει πολύ την ψυχολογία και την αυτοβελτίωση θέλει στην νέα εκπομπή να υπάρχει μία τέτοια κατεύθυνση και οι ανάλογες ρουμπρίκες. Και επειδή η τηλεόραση είναι διαδραστικό μέσο θα ήθελε να έχει επικοινωνία με τον κόσμο και να απαντάει σε ότι τους απασχολεί και θα δίνει από tips styling και ομορφιάς, μέχρι συμβουλές σε ζητήματα καρδιάς.

 Με δύο λόγια θέλει να κάνει ένα γυναικείο μαγκαζίνο, στο οποίο θα βρίσκουμε όλες τις στήλες που συναντάμε σε γυναικεία περιοδικά, τύπου Cosmopolitan. Στην τηλεοπτική της παρέα ενδέχεται να έχει την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός που έχει ξανακάνει ζωντανή εκπομπή, αφού ήταν μία από τις τέσσερις γυναίκες του The Booth, είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι. Και όχι άδικα αφού οι δύο γυναίκες είναι φίλες πολλά χρόνια και έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά. 

 Για την παρέα της νέας εκπομπής του Open ακούστηκε και το όνομα του Χάρη Χριστόπουλου με τον οποίο η Έλενα έχει συναντηθεί στο My Style Rocks. Όσο για την ώρα προβολής; Θα ξεκινάει γύρω στις 3, πράγμα που σημαίνει ότι θα παίζει απέναντι από τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, του Νίκου Μουτσινά και της Βίκυς Καγιά.

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. την Πηνελοπη Αναστασοπουλου αν την παρουν ως παρουσιαστρια δεν θα ειναι επειδη ειναι μονο φιλες με την Χριστοπουλου αλλα επειδη οταν κοπηκε το Booth περυσι απειλησε οτι θα κανει μηνυση στο καναλι και θα κατηγγειλε την συμβαση της γιατι κατα τα λεγομενα της το συμβολαιο ηταν ακομη ενεργο οταν κοπηκε η εκπομπη ασχετα που δεν εβλεπαν οτι πηγαιναν απατοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ko, δεν ισχύουν αυτά που λες για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχε κάποια σύμβαση με το κανάλι. Με τον Κοκλώνη είχε, αν θα έκανε κάπου μήνυση θα έπρεπε να κάνει σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανωνυμος ισχυουν αυτα που λεω και δεν τα ειπα εγω και ξερω οτι η εκπομπη ηταν παραγωγη της Barkinkwell media του Κοκλωνη ωστοσο η Πηνελοπη Αναστασοπουλου τα εβαλε με το καναλι αφου εκεινο εκοψε την εκπομπη και οχι η εταιρια παραγωγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !