Νικόλας Ράπτης: «Δεν περίμενα ότι θα είμαι παρουσιαστής και ο Γρηγόρης στην κριτική επιτροπή»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ο Νικόλας Ράπτης μίλησε στην Ελένη Μουστάκη και την κάμερα του MEGA Καλημέρα. 

Ο παρουσιαστής του λαμπερού σόου αναφέρθηκε και στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ειδικότερα, ο Νικόλας Ράπτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Δεν είμαι αγχωμένος, η αλήθεια είναι. Θα είμαι μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο, ντουέτο και είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτη φορά και ελπίζω να μην είναι η τελευταία». «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήμασταν μαζί δυο χρόνια, υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, γελάμε και έχουμε περάσει πολύ όμορφα. Την κα. Χριστοπούλου και τον κ. Ζαχαράτο δεν τους έχω γνωρίσει ενώ την Κρυσταλλία την ξέρω και είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. 

«Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έρθει το Ταλέντο. Συμβαίνουν πράγματα καμιά φορά στηγ ζωή που μέσα από τη δουλειά τα καταφέρνεις, τα οποία κάποια στιγμή τα βλέπεις και αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό», «Φαντάζομαι πως ο καθένας θα είναι στο κομμάτι του, στον ρόλο του. Ο Γρηγόρης είναι πληθωρικός, κάνει τα πειράγματα του. Εγώ είμαι χαρούμενος που είναι ο Γρηγόρης εκεί γιατί, όταν πας κάπου και έχεις έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζεις, σε κάνει να νιώθεις και πιο οικεία».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !