Κοινή ώρα έναρξης...

5


 Μάχη για σκληρά νευρά φαίνεται ότι θα είναι η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Όπως όλα δείχνουν, τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, όλοι θα δώσουν το 100% για να επιβιώσουν στην τηλεοπτική αρένα.

Απ' τη μια νέες εκπομπές που θα προσπαθήσουν να κλέψουν το τηλεοπτικό κοινό, απο την άλλη γνώριμες παρουσίες με ανανεωμένα πάνελ , αλλά και νέους τίτλους εκπομπών σε νέα κανάλια...

Και μπορεί τη περασμένη χρονιά ο καθ' ένας να ξεκινούσε διαφορετική ώρα, τα πράγματα δείχνουν ότι φέτος (εκτός STAR, MEGA) θα μπαίνουν στην αρένα την ίδια ακριβός ώρα. 

Έτσι μετά το OPEN με την εκπομπή ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; και τον ALPHA με την εκπομπή SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ που ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινάνε στις 9:50, στην αντεπίθεση περνά και ο ΑΝΤ1. Έτσι ο Γιώργος Παπαδάκης θα ρίχνει τίτλους τέλους κοντά στις 9:45 πηγαίνοντας απευθείας στο ΠΡΩΙΝΟ με την Σκορδά και τον Λιάγκα προσπαθώντας να μην αφήσουν κανένα απολύτως κενό .

Για να δούμε η κοινή ώρα προβολής στα αμιγώς ανταγωνιστικά προγράμματα ποιους θα σώσει;

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε ρε και το STAR του πάρει τα κεφάλια με το νέο δίδυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκορδά Λίαγκας φέτος θα μπουν σκληρά πιστεύω. Η ΚΑΤΚΕΝ έπρεπε να μεινει στο OPEN. Θα χάσει τους τηλεθεατες απο σηνήεθια. Εννοείται οτι ο ALPHA δεν θα αφήσει να βγει η εκπομπή όπως έβγαινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα η Καινούργιου θα ξεκινάει 9.50; Δηλαδή η Σταματίνα θα περιοριστεί σε ένα δίωρο μόνο; Λίγο μου ακούγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις 10 θα ξεκινά η Κατερίνα καινούργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μαγγίρα έτσι και πετά ατάκες κανοντας μιμήσεις νομίζω θα τους πάρει τα σώβρακα... η ΚατΚεν περσι ήταν πρώτη γιατί έπαιζε ριάλιτι από άλλα κανάλια... φέτος ο άλφα δε νομίζω να την αφήνει... θα παίζει μπατσελορ μέχρι να πούμε αμάν... η Σκορδά αφού δεν ήταν πρώτη ενώ είχε πρόσβαση στις Μέλισσες δε νομίζω ότι θα γίνει γέρος εκτός και αν ο Λιάγκας γίνει ο γνωστός καφρος που είναι και κιτρινίσουν... το σταρ καλύτερα να έβαζε παιδικά... η Ελεωνόρα θα πάει καλά ειδικά αν υπάρχει επικαιρότητα... η Σταματίνα θα συναγωνίζεται τον Παπιδάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !