Βέφα Αλεξιάδου για Μενεγάκη: «Το κεφάλαιο έχει κλείσει για μένα»

1

Στην Espresso παραχώρησε συνέντευξη η μαγείρισσα Βεφα Αλεξιάδου,όπου μεταξύ άλλων,αναφερθηκε στην συνεργασία που είχε με την Ελένη Μενεγακη και αν θα την ξανά έκανε .

«Με την Ελένη δεν έχω καμία σχέση πια. Το κεφάλαιο Ελένη έχει τελειώσει για μένα. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ με την Ελένη ξανά, όπως και δεν έχω διάθεση γενικά για τηλεόραση" 

"Πραγματικά χαίρομαι που έκανα τη μαγειρική μόδα σε όλη την Ελλάδα. Είμαι πρωτεργάτης σε ατό το είδος" συμπληρώνει η αγαπημένη μαγείρισσα των τηλεοπτικών πλατό, τονίζοντας πως πλέον το κεφάλαιο τηλεόραση έχει κλείσει σχεδόν οριστικά για εκείνη.


"Δεν μου λείπει, γιατί νομίζω είμαι πλήρης από όλα. Είμαι ευτυχισμένη γιατί άφησα πίσω μου μια μεγάλη τηλεοπτική παρακαταθήκη. Τους έβαλα όλους να μαγειρεύουν" καταλήγει.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το δε κεφάλαιο Βέφα Αλεξιάδου έχει τελειώσει για την ελληνική τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια αλλά η ματαιοδοξία της μνημειώδης. Μπράβο της και ζήτω της που ήταν πρωτεργάτης, έμαθε στις Ελληνίδες να μαγειρεύουν, μπλα, μπλα, μπλα, μας τα έχει ξαναπεί εκατοντάδες φορές. Από την άλλη βέβαια, δεν αφορά πλέον και κανέναν η γνώμη της, μόνο κάτι τραγικές φυλλάδες σαν την Espresso τη θυμούνται ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !