Μαριάννα Τουμασάτου: «Για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν θα απαντήσω»

5

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου μιλησε η Μαριάννα Τουμασάτου με αφορμή την παράσταση «Ειδικές περιστάσεις». Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν θα σας απαντήσω… Αν δηλαδή βγουν πέντε άνθρωποι σήμερα και πουν τη γνώμη τους, θα πρέπει να βγούμε άλλοι 50 να πούμε για τον κάθε έναν ξεχωριστά;».

«Εννοείται ότι με βλέπω στην τηλεόραση. Θα ήταν άσχημο, για να μην πω άλλη βαριά κουβέντα, να κάνω κάτι που εγώ δεν το βλέπω αλλά περιμένω να το δεις εσύ».

«Για τις επαναλήψεις των σίριαλ του Πέτρου Φιλιππίδη δεν ξέρω, δεν έχω κάτσει να το σκεφτώ πάρα πολύ καλά. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως τα χρήματα των επαναλήψεων των λοιπών ηθοποιών νομίζω ότι θα τους λείψουν. Θα μου δώσετε, όμως, ένα περιθώριο χρόνου να σκεφτώ πέντε πράγματα παραπάνω γιατί δεν πρόλαβα… να διαβάσω» παραδέχθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Tηλεοπτικά φέτος θα με δείτε μόνο στο νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ που λέγεται Μόλις Χθες. Δεν δέχθηκα κάποια άλλη πρόταση».


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εχει πρωταγωνιστησει και η ιδια σε σηριαλ με τον Φιλιππιδη αρα την αφορα το θεμα τι θα πει δε το χω σκεφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σήριαλ που έχει παίξει η ίδια με τον Φιλιππιδη δεν προβάλλεται σχεδόν ποτέ,σπανιως παίζει.Το 50-50 του Φιλιππίδη έπαιζε πιο συχνά οπότε δεν νομίζω πως είναι αυτός ο λόγος που δεν ήθελε να πει κάτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αν δηλαδή βγουν πέντε άνθρωποι σήμερα και πουν τη γνώμη τους, θα πρέπει να βγούμε άλλοι 50 να πούμε για τον κάθε έναν ξεχωριστά;"
    Επιτέλους, μπράβο στην κα Τουμασάτου που είπε το αυτονόητο. Χρόνια τώρα, για να γεμίσουν χρόνο οι ψυχαγωγικές εκπομπές, αμολάνε τους ρεπόρτερ του τάλιρου να ρωτάνε εμμονικά τον καθένα το ίδιο πράγμα (συνήθως μετά από δήλωση κάποιου σε συνέντευξη). Π.χ. "Είναι ηθοποιός η Ζέτα Μακρυπούλια;" "Θα παίζατε με το Μάρκο Σεφερλή;" "Τι γνώμη έχετε γι' αυτό που είπε ο Χ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα το κατάλαβε;Οταν έπεσε στην παγίδα τους και εκείνη και πολλοί ακόμη και έπαιρναν χρόνο από τα θύματα για να τοποθετούνται στα ίδια και στα ίδια δεν το καταλάβαινε;Οι εκπομπές μέχρι και εμάς θα ρωτήσουν σε λίγο για το metoo και αν πούμε κάτι που δεν θα τους αρέσει,θα αρχίσουν κριτική για να γεμίζει ο χρόνος.Αυτες είναι οι εκπομπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φασκει και αντιφασκει η Τουμασατου. Οταν ξεσπασε το σκανδαλο ειχε βγει σε ολες τις εκπομπες και τα εχωνε. Τωρα ισες αποστασεις. Δεν πειραζει. Περα απο αυτο καλη ηθοποιος και το ειπε οτι δεν ειχε προτασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !