Πρεμιέρα για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα . Τι είπαν οι παρουσιαστές; VIDEO

48


Για 9η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, έκανε πρεμιέρα με διαφορετικό σκηνικό  και νέους συνεργάτες. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας, μέσα από ένα δυναμικό τρίωρο που μας ψυχαγωγεί και μας ενημερώνει.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης έδωσε πάσα στη Φαίη και τον Γιώργο, παραδίδοντάς τους τη σκυτάλη στη ροή του ΑΝΤ1.

«Σκέφτομαι μερικές φορές ποιο εύκολο τι είναι; Να κάνεις ενημέρωση ή να κάνεις ψυχαγωγία; Όταν κάνεις ψυχαγωγία έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις λιγάκι, να μην πιέζεσαι από την καθημερινότητα. Να βρισκόμουν σε ένα στούντιο σαν αυτό του Πρωινού; Και να έπαιρνα τη θέση της Φαίης και του Γιώργου;», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης τον οποίο είδαμε στο νέο video wall στο πλατό του Πρωινού.

«Και ποιος θα με έβλεπε; Κανείς! Γι’ αυτό καλύτερα να πάμε να υποδεχτούμε τη Φαίη και τον Γιώργο. Καλή επιτυχία, καλή σεζόν παιδιά», είπε επίσης ο Γιώργος Παπαδάκης και στο πλατό εισήλθαν η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.



«Καλημέρα. Καλή εβδομάδα να έχουμε, καλή και δημιουργική σεζόν. Καλώς ορίσατε στο Πρωινό», είπε η Φαίη Σκορδά και παρότρυνε τον Γιώργο Λιάγκα να χορέψουν. 

 Στη συνέχεια, το τηλεοπτικό δίδυμο καλώσορισε τους συνεργάτες του, τον Τάσο Τεργιάκη και την Φωτεινή Πετρογιάννη και ξεκίνησαν τη θεματολογία της εκπομπής.


Δημοσίευση σχολίου

48Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εκεί στον ΑΝΤ1 απολύσανε όλους τους γραφίστες; 3-4 χρόνια ίδια idents, ιδια γραφικά εκπομπών.. που πήγε η όρεξη για δημιουργικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφικά εκπομπών ναι. IDENTS απο 13 Σεπτεμβρίου. Πολύ δυνατα studios!!!! Σύντομα θα δετε το δελτίο που ειναι απίστευτο.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ο ALPHA και το STAR πάνε να κλείσουν 10ετια. Πολύ όμορφα τα studio. Ειδικά του Παπαδάκη εντυπωσιακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Μακεδονία TV ποτέ αλλάζει όνομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα αλλάξει όνομα. Πήγε να γίνει απόπειρα, αλλά τελικά το απέρριψε ο μεγάλος. Θα αλλάξει γραφικά και θα μπουν νέες σειρές και απο netflix.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θλιβερή πρεμιέρα! Βαρετή εκπομπή, σαν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι που βαριούνται. Δεν ξέρω πως θα είναι το στούντιο του δελτίου(του Παπαδάκη είναι ωραίο), αυτό όμως είναι μουντό, θαμπό, ψυχρό, άδειο. Απλώς είναι πολύ μεγάλο. Χάλια. Φέτος το πρωινό του αντ1 θα παλεύει για να μη βγει τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:35 π.μ.
    Μην φοβάσαι αγάπη τόσο. Όλοι βλέπουμε, χαζοί δεν είμαστε. Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:31 π.μ.
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγχωμενοι οι πρωην. Βαρετη εκπομπη και μια απο τα ιδια. Η δε Σκορδα γλαστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @11:31
    Από πού γνωρίζεις αυτές τις πληροφορίες; Έχεις εσωτερική πληροφόρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεκίνησε η προπαγάνδα τς ΚΑΤΚΕΝ με σχόλια; axaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ δυνατή η εκπομπή! Νομίζω ότι θα σαρώσει φέτος το Πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάτος φέτος το πρωινό. Αύριο μόλις δουν τα νούμερα θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Απέναντι η Μπέτυ κεντάει και σαρώνει και η Δανάη επέστρεψε βελτιωμένη και ανανεωμένη. Προβλέπω να διαρρέουν σενάρια επανασύνδεσης μήπως και ανέβουν τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπον, δεν ξέρω αν η εκπομπή φέτος θα σαρώσει ή θα πατώσει, ωστόσο εγώ βλέπω σημαντικές διαφορές με πέρυσι, όπως αλλαγές στον τρόπο παρουσίασης των ζωδίων, σε έναν δυνατό Γρηγόρη Μπάκα, σε μία πιο δυνατή ειδησεογραφική ομάδα, περισσότερα θέματα, περισσότερα αποκλειστικά και καλό πάνελ. Νομίζω μέχρι στιγμής η μόνη παραφωνία είναι αυτός από το Σαρβαιβορ. Σε γενικές γραμμές, υπάρχει σημαντική βελτίωση και μένει να φανεί στα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια από τα ίδια.Βαρέθηκα,στα πρώτα 2 λεπτά το άλλαξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι εμένα μου αρέσει το Πρωινό του ΑΝΤ1. Δεν καταλαβαίνω γινάτι αυτά τα σχόλια. Προφανώς γράφουν για αντιπάλους που γράφουν με σκοπούς, δεν εξηγούνται αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά κάνετε και γραφετε κακά σχόλια για ΣΚΟΡΔΑ ΛΙΑΓΚΑ, μπορει να πιασει και να μην τους δουν αύριο αχαχαχαχα. Αλήθεια νομιζετε οτι αν γραψετε κάτι κακό και καλά, οτι δεν θα πάει καλα;
    Η εκπομπή πολύ δυνατη φέτος. Μου αρέσει και ειμαι σίγουρη οτι θα φάνει και στον ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυο εκπομπές που ήταν κάπως διαφορετικές σήμερα ήταν της Μαγγίρα και ίσως της Μελετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άλλες 15 φορές να γράψετε ότι το πρωινό είναι δυνατό και θα το πιστέψετε και εσείς οι ίδιοι. Εντωμεταξύ το πρωινό ήδη το κράζει όλο το τουίτερ αλλά και το τουίτερ προπαγάνδα των αντιπάλων θα κάνει κι αυτό, άλλη δουλειά δεν έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με ψεύτικα προφίλ; Εσύ δεν έχεις κρίσει; Πρέπει να το δεις στο twitter για να σχηματίσεις γνώμη; Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο Twitter αποθεώνουν Μαγγίρα και κράζουν Λιάγκα- Σκορδά. Γιατί το Twitter ξέρει. Και η Δανάη έχει καλά σχόλια. Μα τόση αγάπη για το δηθενοζεύγαρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρώτο τρεντ στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Όλοι αυτό βλέπου εννοείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενώ εδώ μέσα όλα τα σχόλια είναι από αληθινά προφίλ. Πάντως και πέρυσι τους έκραζε το τουίτερ και όντως πάτωσαν. Τι θα αλλάξει φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το τουίτερ ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, μην το υποτιμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φετός μου αρεσει το πρωινό. Μονο και μονο που έφυγε ο Ουγγαρέζος, ηρέμησε το κεφάλι μου. Πολύ καλο το σκηνικό. Η μαγειρική δεν μου αρέσει με αυτόν και η γλάστρα του survivor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και χθες το βράδυ τρεντάριζε το topchef αλλά μετά βίας έπιασε 10. Επίσης σημασία έχει και το περιεχόμενο των σχολίων όχι μόνο ο αριθμός τους. Για το πρωινό το κράξιμο πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παιδιά την βλέπει κανείς την εκπομπή ή απλά συζητάμε τι λέει ο κάθε τηλεκαημένος στο τουίτερ? Η εκπομπή είναι σημαντικά βελτιωμένη. Το αν κάποιος δεν χωνεύει γενικά τον Λιάγκα είναι ανεξάρτητο από το εάν η εκπομπή είναι καλή ή κακή φέτος. Όλα τα άλλα είναι για να αναλωνόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θα σαρώσει φέτος το πρωινό. Πολύ δυνατό παρεακί έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 12:37 μ.μ
    αρα έρχεσαι στα λόγια μου οτι το twitter δε λέει τίποτα. Κι εμενα μου αρεσει πολύ η εκπομπή φέτος. Λιαγκα σκιστούς όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Να τα λέτε όλα. Και το ποιος είναι πρωινιάτικα και το πάμε Δανάη τρεντάρουν δυνατά. Απλά στο πρωινό πέφτει το κράξιμο της αρκούδας ενώ τα άλλα δυο τα αποθεώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σεμνά σχόλια παρακαλώ. Είναι αδύνατο να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοια σχόλια από τηλεθεατές. Δεν θα επιτρέψω για κανέναν και χωρίς εξαίρεση να βγαίνουν απρεπή σχόλια εδώ. Υπάρχει πράγματι και το TWITTER γι' αυτή τη δουλειά
    Ψυχραιμία λίγο σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αν και μου αρεσουν μαζί και έφτιαξαν μια σχετικά καλή ομάδα θεωρώ ότι το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίδυμο ανήκει στο τηλεοπτικό παρελθόν. Στα ίδια με τα περσινά θα ειναι ητηλεθεαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγώ γιατί δεν βλέπω κράξιμο για το Πρωινό. Αντιθέτως βλέπω ότι όλοι αυτό το πρωινό βλέπουν και σχολιάζουν ότι δείχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και μονο που όλοι σχολιαζουν αυτη την εκπομπή λέει πολλά. Θα σαρωσει φέτος. Αυτο φοβαστε μερικοι. Ε δε πειραζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και η περσινή πρεμιέρα είχε πολλά σχόλια αλλά πάτωσε, στην μέση της χρονιάς φέρανε και τον Λιάγκα μήπως και ανέβουν τα νούμερα αλλά πάλι πάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πες τα 1:37! Έτσι ακριβώς. Με την ίδια λογική όσοι λένε ότι είναι δυνατό το πρωινό, είναι του αντ1. Χαζοί δεν είμαστε, καταλαβαίνουμε πολλά, μερικοί καρφώνονται κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα σαρώσει φέτος το πρωινό όπως σάρωσε και πέρυσι. Χαχαχααααααααα!!!! Καταλάβετέ το. Το πρόβλημα στο πρωινό δεν είναι το πάνελ ούτε τα σκηνικά(παίζουν ρόλο κι αυτά αλλά όχι τόσο σημαντικό). Το πρόβλημα είναι οι παρουσιαστές. Φαντάζεστε ο Αντ1 να είχε την Μπέτυ Μαγγίρα στην θέση τους; Θα πετούσε το πρωινό και ας έβγαινε από μια αποθήκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Λοιπόν σήμερα ξεχώρισε η Μπέτυ, (πανέμορφη, άνετη, ατακαδόρησα, αστείες μιμήσεις, ωραία ροή, καλό πάνελ, χαρούμενο σκηνικό, μας έφτιαξε την μέρα). Και η Δανάη ήταν καλύτερη από πέρυσι(καλό σκηνικό, πιο άνετη, συμπαθητικό πάνελ, θέλει όμως λίγη δουλίτσα ακόμη). Πιστεύω πως οι χαμένοι της χρονιάς θα είναι οι ΛιάγκαςΣκορδά(βαρετοί, μίζεροι, κίτρινοι και ψεύτικοι) και η Μαλέσκου(βαρετή, κουραστική, ψεύτικη ειδικά αύριο λόγω των σημερινών πρεμεριών(;) θα είναι ανύπαρκτη). Μένει η Καινούργιου την οποία δεν έχουμε δει ακόμα. Μέχρι να δω την Μπέτυ πίστευα πως πάλι η Καινούργιου θα έβγαινε νικήτρια έστω και με δυσκολία. Τώρα έχω σοβαρές αμφιβολίες. Πιστεύω πως το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ Μπέτυς και Κατερίνας και την Κατερίνα την βάζω στο παιχνίδι λόγω της περσινής της φόρος. Δεν την έχουμε δει ακόμα. Μπορεί να κάνει δυνατό πρόγραμμα, μπορεί και να πατώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το ακούσαμε κι αυτό, η Μαγγιρα ανετη και πρώτης γραμμής παρουσιάστρια. Γελάνε όλοι με αυτό. Αυριο να δουμε τι θα λέτε οταν η Μαγγρια θα ειναι στο 12 και οι Λιαγκας Σκορδα στο 25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τόσο πολύ ενοχλεί μερικούς να λένε καλά λόγια για το Πρωινό του ΑΝΤ1; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 25 ο Λιάγκας και η Σκορδά;;;!!!! Χαχαχααααααααααασαααα!!!!!! Μπα σε καλό σας! Χαχαχαααααααα!!!!!! Σιγά μη κάνουν και 50. Αχαχαχααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κοίτα μη σου κοπεί αύριο το γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έτσι αγάπες . Τους κράζετε αλλά αυτούς βλέπετε και σχολιάζετε. Αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. πρεμιερες και αναψαν τα αιματα για τα καλα..ταπεινη μ γνωμη.
    ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: βγηκαν κακοκεφοι -σχεδον πενθιμοι- μ ενα πολυ μουντο κακιστο επαναλαμβανομενο σκηνικο.η σκορδα και ο λιαγκας ειναι πλεον αντιπαθεις , η κιτρινιλα που καθιερωσε το λιαγκα πια εχει κουρασει και κπ συνεργατες τυπου περρη που δεν τους χωνευει ανθρωπος κανουν το κλιμα ακομα χειροτερο .πιστευω θα ειναι η τελευταια τους χρονια
    ΜΑΓΓΙΡΑ: εφερε τον κωμικο της ανεπιτηδευτο χαρακτηρα σε μια ζωνη που ολες ειναι υπερστημενες σ ενα πελωριο χαρουμενο σκηνικο μακρια απο την κακιστη περσινη αισθητικη . θεματολογικα ηταν λιγο αχταρμας..καλη η προσπαθεια με ολυμπιονικες κτλ αλλα η συνεντευξη του θεμη απο bb να βγαζει στη φορα τις ιδιωτικες στιγμες αλλου παιχτη ειναι η επιτομη του κιτρινου θεματος..μεγα φαουλ..δεν ειμαι σιγουρος οτι θα παει καλα γιατι το πρωινο κοινο θελει θεματολογια καινουργιου γιατι ειναι κατα βαση χαμηλης μορφωσης.
    ΜΕΛΕΤΗ: το μεγκα απεκτησε το happy day του. πληρης αντιγραφη στησιματος εκπομπης. με κερδισε γιατι ηταν χαλαροι , και υπηρχε ροη...αν δεν κιτρινισουν , θα τους βλεπω
    ΔΑΝΑΗ: πολυ καλη η ανανεωση του σκηνικου, ομορφη και συμπαθης η καμπουρη..η θεματολογια αχταρμας οπως παντα..δε με κρατησε καθολου..τον καβατζικη ουτε που μπορω να τον ακουω...πιστευω θα παει μετρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιατί να πούμε καλά λόγια για το πρωινό του αντ1 όταν δεν είναι καλό; Τι είμαστε; Του αντ1; Να ήταν καλό να λέγαμε καλά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν ήταν καθόλου κακό το πρωινό. Είχε απ' όλα. Μου άρεσε πολύ. Πολύ γρήγορη η εκπομπή και σε κρατούσε να τη δεις. Η Μαγγίρα πολύ δεύτερη, με τηλεφωνικές. Μια φορά γίνεται επιτυχία κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Είπα να δω περισσότερα από τη κάθε εκπομπή σε youtube και web tv πριν εκφέρω άποψη γιατί να τα δω όλα την ίδια ώρα δεν είναι δυνατόν. Αποσπάσματα είδα από τη κάθε εκπομπή στην κανονική ώρα προβολή τους. Η Μαγγίρα ήταν η αποκάλυψη για μένα. Μου άρεσε πολύ και ακόμη κι αν δεν κάνει καλά νούμερα τώρα γιατί είναι η νέα φετινή προσθήκη στη ζώνη θα ανέβει πολύ μέσα στη χρονιά γιατί απλά το έχει. Λιάγκας-Σκορδά καλοί και θεωρώ καλύτεροι από πέρυσι, θα πάνε καλύτερα από πέρυσι σίγουρα. Η Μπάρκα για μένα προσπαθεί αλλά δεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η επιτυχία μίας πρωινής εκπομπής έχει άμεση σχέση με το ρεπορτάζ, την είδηση, τα αποκλειστικά θέματα, και την εναλλαγή. Το πρωινό σίγουρα θα πάει καλύτερα από πέρυσι (το θέμα είναι πόσο καλύτερα) γιατί φέτος έχει κάνει πολλές προσθήκες δημοσιογράφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !