«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Αναζητείται ένα τέταρτο πρόσωπο για την κριτική επιτροπή!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 


Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά περισσότερα έχουν ακουστεί για το talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που είναι προγραμματισμένο να βγει αυτή τη σεζόν από τον ΑΝΤ1.

 Η αλήθεια είναι ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν να το βγάλουν όσο γίνεται πιο καλό, λαμπερό και φαντασμαγορικό, καθώς αποτελεί και… στοίχημα να αποδείξουν ότι το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο talent show γύρισε… σπίτι του (ΑΝΤ1), στο κανάλι δηλαδή που το έφερε για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ενώ όμως, δεν έχει κλειδώσει ακόμα ποιος θα παρουσιάζει το νέο κύκλο του στον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι τρία πρόσωπα είναι πολύ κοντά να καθίσουν στις θέσεις της κριτικής επιτροπής. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά -κατά αλφαβητική σειρά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις!- Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος και Ζέτα Μακρυπούλια έχουν… πιάσει τα μπράτσα στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να πάρουν επίσημα τη θέση! 

Ωστόσο, η διοίκηση του ΑΝΤ1 θέλει ένα ακόμα πρόσωπο στην κριτική επιτροπή που ίσως και να μην είναι τόσο… τηλεοπτικά γνωστό, αλλά εκτιμούν ότι θα… δέσει με τα άλλα τρία… αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή. Οι οριστικές επαφές με Αρναούτογλου, Ζαχαράτο και Μακρυπούλια θα γίνουν τις επόμενες ημέρες καθώς είναι προγραμματισμένο στα τέλη του μήνα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε στα μέσα του επόμενου, του Οκτωβρίου, το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο να βγει ξανά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με την ελπίδα να δείξει… ταλέντο στη διεκδίκηση τηλεοπτικού κοινού…!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δυνατό ακούγεται! Για να δουμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπουτζίδης που ξαναηταν και είναι ήδη στον αντ1; Απλά, υπάρχει βερσιόν του σόου με 4 κριτές; Πάντα 3 δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιθέτως πάντα 4 κριτές είναι. Τόσο στο αμερικάνικο όσο και στο βρετανικό οι κριτές είναι 4. Η έχουν 3 βασικούς και στην 4η θέση κάθε φορά είναι guest κριτής. Ισως κάνουν το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !