Φαίη Σκορδά σε Παναγιώτη Βασιλάκο: «Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»

5

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Παναγιώτης Βασιλάκος και μεταξύ άλλων,αναφερθηκε στην συμμετοχή του στο The Bachelor. Εκεί το κλίμα έγινε λίγο πιο έντονο ανάμεσα στον ίδιο και την Φαίη Σκορδά.

«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor».

«Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει»,είπε η Φαίη Σκορδά.

«Να κάνεις τον σταυρό σου που δεν είσαι αυτό που είδαμε», είπε η παρουσιάστρια.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγά μωρη φαίη έχασε ο αποπατος την ποιότητα και τη βρήκες εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανωνυμος μια χαρα τα ειπε η Σκορδα στην προκειμενη γιατι το συγκεκριμενο προτζεκτ δειχνει την γυναικα ως αντικειμενο ποθου και οχι ως εναν ολοκληρωμενο ανθρωπο με προσωπικοτητα και μυαλο καπου ελεος με τα σκουπιδια που εχουν μαζευτει και τα εχουμε ονομασει ριαλιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σκορδά μια χαρά είναι. Κατ Κεν μην σχολιάζεις σαν ανώνυμη 😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:24 οτι πειτε κυρια φαιη μου χαιρετισματα στον Γιωργακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο εξωτερικό υπάρχει και η έκδοση εκείνη που η γυναίκα ψάχνει άντρα και αυτοί τρέχουν από πίσω της κάνουν ότι τους ζητήσει τσακώνονται μεταξύ τους ανταγωνίζονται και ξεμαλλιάζονται για χάρη της. Συμφωνούμε πως είναι σκουπίδι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά φέρονται το ίδιο σε άντρες και γυναίκες αφού υπάρχουν και οι δύο εκδοχές. Άλλο που στον Alpha δεν έχουν κάνει ακόμα και την εκδοχή με την γυναίκα που ψάχνει άντρα. Επίσης όσες μπήκαν εκεί μέσα δεν είναι ανήλικες ούτε και έχουν άλλα προβλήματα. Και πέρυσι αλλά και φέτος ξέρουν που πάνε και ειδικά φέτος ξέρουν και τί θα ζήσουν. Γιατί έχουν δει το περσινό. Δεν βλέπω τις γυναίκες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ως θύματα της παραγωγής. Είπαμε είναι σκουπίδι αλλά δεν τις βάζουν με το ζόρι στη βίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !