Το δεύτερο πρόσωπο που θα δούμε στην εκπομπή της Κάτιας Ταραμπάνκο

2

 Με χαρακτηριστικά αργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την εκπομπή της Κάτιας Ταραμπάνκο που φαίνεται πως θα ξεκινήσει -αν όλα πάνε καλά- τα πρώτα γυρίσματα στα τέλη του Σεπτέμβρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmagazine, την περασμένη εβδομάδα έκλεισε και το δεύτερο μέλος της κριτικής επιτροπής του Glam Wars. Μετά τον make up artist Παντελή Τουτουντζή, που είχε υπογράψει από τους πρώτους μαζί με την αρχισυντάκτρια Νάσια Κόλλια, τώρα έρχεται μετά από αρκετά δοκιμαστικά να προστεθεί στη κριτική επιτροπή  και η φωτογράφος, Σάντρα Κράουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και την περασμένη Παρασκευή κι ενώ έγιναν κι άλλα δοκιμαστικά δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα συμπληρώσει την τριμελή κριτική επιτροπή. Τόσο το σκηνικό όσο και οι διαγωνιζόμενες που θα βρεθούν στο ριάλιτι μόδας, που στην Τουρκία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, φαίνεται πως έχουν βρεθεί και είναι όλα έτοιμα για να κάνουν τα πρώτα γυρίσματα.

Η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει την υλοποίηση της εκπομπής και ενώ από το κανάλι επιμένει πως πρέπει η εκπομπή να είναι στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να πείσει τους υπεύθυνους του προγραμματισμού να μεταδίδεται στη βραδινή ζώνη και δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται με όλους όσοι έκαναν δοκιμαστικό για την εκπομπή της Κάτια Ταραμπάνκο, να περιμένουν πάνω από το ακουστικό.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Aς βαλουν τον Περικλη Κονδυλατο 3ο μελος ,τρελη ιντριγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι κανεις λαθος τουοτουτζης βαζουρα γκιωνης θα ειναι η επιτροπη του ριλαιτι σοου βεβαιη θα προβαλλεται μεσσημερι οποτε κανεις λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !