Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Θα σου πουν αργότερα… Ιωάννα Μαλέσκου λυπόμαστε»

12



«Πόλεμος» ξέσπασε σήμερα το πρωί ανάμεσα στην  Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου. Αφορμή στάθηκε  ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» που ήθελε την εκπομπή Love It να αλλάζει μέρες και να πήγαινε το Σαββατοκύριακο λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, από την πλευρά της είπε  μεταξύ άλλων:«Φορτίστηκα συναισθηματικά γιατί εξεπλάγην δυσάρεστα κυρίως για την Κατερίνα Καινούργιου. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό. Νιώθω σαν να είναι ανθρωποφαγία. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτών των μικροπρεπειών και μικροσυμπεριφορών. Για να μπαίνω, όμως, τώρα, σημαίνει ότι κάτι με ενόχλησε»

Ενω η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν το τέλος της εκπομπή της,ανέφερε:

«Παιδιά, με συγχωρείτε, μου στέλνει ο αδερφός μου που δε βλέπει ποτέ τηλεόραση και με ρωτάει τι είπαμε για τη Μαλέσκου. Μου λέει ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα, μου στέλνει συμβουλές και μιλάει για ασέβεια. Πραγματικά δε ξέρω τι έχει συμβεί, αν παρακολούθησαν την εκπομπή νωρίτερα και τη στήριξη που της έχω κάνει από πέρυσι και όχι μόνο τώρα. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ, ενός site που δεν ανήκει στον όμιλο της Barkingwell. Μεταφέραμε αυτό, είπαμε ότι ευχόμαστε να μην ισχύει, ότι ευχόμαστε να της δώσουν κι άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΪ που τη μετέφερε ο Χάρης.

Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια από εμένα με όλα αυτά τα λόγια που λέει ο αδερφός μου, που για να μου στέλνει μήνυμα που δε μου στέλνει ποτέ και δεν ασχολείται… Μιλάει για μικροπρέπεια και αγένεια από μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν «Ιωάννα λυπόμαστε». Τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δική σου προστασία και δε το συνεχίζω. Κλείνει εδώ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δεν είπαν κάτι κακό στην καινούργιου για την μαλεσκου, αντίθετα η μαλεσκου έκανε επίθεση στην καινούργιου σύγκριναν το κανονικό σεξ του big brother κ όλο το πλασάρισμα που κάνει ο σκαι με τα φιλιά του παπά με παίκτριες κ έπιασαν κ τον αλεξανδρου που έχει φώτο να φιλάει την τούνη.. θεωρώ είναι η απέλπιδα προσπάθεια της εκπομπής του σκαι μα διασωθεί από το 5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού είναι του Barkingwell το συγκεκριμένο . Ας μην αναφέρουμε ονόματα καλύτερα θα κλάψουν πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα για βλάκες μας περνάς; Μη νομίζεις δεν καταλαβαίνουμε ποιο είναι στα διάφορα σάιτ που πετάγονται ξαφνικά χωρίς όνομα και υπογραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Site που ελέγχει το αφεντικό σου είναι καλή μου. Όντως ανώνυμε 2:31 μας περνάει για πολύ βλάκες ή για τις αμόρφωτες θείτσες που τη βλέπουν και δε ξέρουν τι παίζει στη πιάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η Μαλεσκου απαραδεκτη. Εμπλεξε Μενεγακη, Αλεξανδρου,ριαλιτι στο ξεκατινιασμα. Ολα τα σαιτ γραφουν για την Μαλεσκου. Δηλαδη δεν κανει 4% η Μαλεσκου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και η Καινούργιου 4 έκανε στο έψιλον τα τελευταία δύο χρόνια πηγε καλά και πέρσι πρωτιά. Φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεωρώ ασέβεια να ασχολούνται οι εκπομπές με τους απέναντι και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. Και παρόλο που δεν την πολυσυμπαθώ καταλαβαίνω το ξέσπασμα της Μαλεσκου, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Και μην ξεχνάμε ότι και πέρσι είχε δημιουργηθεί θέμα ανάμεσα σε Καινούργιου και Καραβατου. Δεν είναι τυχαίο ότι παντού εμπλέκεται το όνομά της. Πιστεύει ότι είναι η βασίλισσα και μπορεί να κάνει και να λέει ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.24 Συμφωνώ τόσο πολύ μαζί σου. Να μη ξεχνάμε επίσης ότι πέρσι άφησε να εννοηθεί ότι είχε πρόταση από τον αντ1. Ενώ βρισκόταν την ίδια ωρα άλλη παρουσιάστρια στη θέση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και 1% να κάνει η Μαλέσκου η Καινούριου δεν έπρεπε να ασχοληθεί μαζί της. Παίζουν μαζί καλό είναι ο ανταγωνισμός να μην ασχολείται με το τί κάνει ο άλλος απέναντι αν πάει ή δεν πάει καλά. Και αυτό που έκαναν οι εκπομπές κάτι χρόνια πριν και έβγαζαν τα νούμερα τα δικά τους και των απέναντι και έλεγαν τί ωραία πάμε εμείς και τί χάλια οι άλλοι ήταν λάθος. Ας χαλαρώσει λίγο και η Καινούριου γιατί όπως είπε και η Μαλέσκου εκεί που είναι αυτή εύκολα μπορεί να βρεθεί και εκείνη. Λιάγκας και Σκορδά τα πρώτα χρόνια ήταν πρώτοι και με διαφορά και χθες έκαναν μονοψήφιο. Δεν θα έχει πάντα την πρωτιά για να βγαίνει και σχολιάζει τους απέναντι αν θα κοπούν και ποιος θα πάρει τη θέση τους. Αν θέλει να το κάνει ας το κάνει με άλλες εκπομπές που δεν είναι την ίδια ώρα. Δεν τη συμπαθώ τη Μαλέσκου αλλά συμφωνώ μαζί της όσον αφορά την ασέβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Lol την έλεγε ο Μαλης τι να πει; Τραγικό! Έτσι καταστρέφονται παρουσιάστριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η καινουργιου ειναι η μονη παρουσιαστρια που εχει παραδεχτει τον πατο που εκανε στο Εψιλον με 5%.Η Μαλεσκου γιατι θιχτηκε 5% δεν κανει;;;;;. Οταν κανουν την τηλεθεαση κοκορευονται και βγαζουν και δελτιο τυπου οταν πατωνουν να μην ασχολουμαστε με τα νουμερα. Τα ιδια εκαναν Λιαγκας και Σκορδα ολο ειμαστε πρωτοι και την μυτη ψηλα ψιλοκραζοντας αλλους παρουσιαστες που δεν εκαναν τηλεθεαση. Τα τελευταια χρονια που πατωνουν Σκορδα, Λιαγκας να μην ασχολουμαστε με νουμερα γιατι αυτο δεν ενδιαφερει το κοσμο και καλα και μολις κανουν μια μερα 16% βγαζουν δελτιο τυπου και το ανεβαζουν στο ινσταγκραμ τξν "επιτυχια". Δεν θα πει η Μαλεσκου ποιος ειναι νουμερο και ποιος οχι. Το μονο που καταφερε ηταν να παιξει σε ολα τα σαιτ μπας και ανεβασει τηλεθεαση. Αλλα φταινε και οι συνεργατες που δεν την προστατεψαν. Αντε και εκραξε Καινουργιου,την Μενεγακη, τον Αλεξανδρου, την Τουνη τα ριαλιτι τι τα εμπλεξε; Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Μαλέσκου όχι μόνο δεν κόβεται αλλά θα μεγαλώσει η διάρκεια της και θα πάει στις 11:30. Το έμαθε προφανώς η Καινούργιου και άρχισε τα γνωστά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !